A szkoda, bo ja też kiedyś chciałam posłuchać i w końcu mi nie pokazali. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Prawie wszyscy są tu na Eltenie. xd Nie ma tylko jednego, Papkina. xd
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Cześnik - Kamil Rejent - Ja Klara - Iza Podstolina - Kasia Wacław - Kacper Papkin - Arek Jeszcze był Paweł grał służącego Cześnika. No tak, jeszcze dziewczyny robiły wstawki: Patrycja, Paulina i Klaudia. Chyba nikogo nie pominołem.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
W szkole występowali, na nagranie nie dawali zgody o ile wiem, w sensie, nikt ich nie pytał. Czyli rozprzestrzenianie tego podlega pod paragraf, co z całą pewnością byłoby mi wypomniane, jak znam Kacpra. :d
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Chodziło mi o to, że skoro nie bali się występować, to nie powinni się bać występowania ponownego, tyle, że w nagraniu hehe. A do posiadania już się przyznałaś, więc paragraf czycha :D
Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.