EltenLink

Są tu jacyś perfumomaniacy?

Back to Integracja Eltenowiczów

#161 marcysia

uwielbiam today z awonu, albo tomorow.

marzenia się spełniają.
2020-01-06 17:56

#162 skrzypenka

Marcysiu, ja też lubię today, też miałam i perseive soleil

Große Operndiva?
2020-01-06 19:45

#163 Kat

Pewnie można było, no cóż, te kilkanaście lat temu jakoś na to nie wpadłam. xdddd

"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
2020-01-06 23:09

#164 magmar Archived

Brakuje mi jednego zapachu Celine DIon.

2021-04-08 12:01

#165 magmar Archived

Bardzo złości mnie faktm gdy sprzedawcy wycofują zapachy do których wiele osób si e przyzwyczaiło.

2021-04-08 12:02

#166 Zuzler

No tak, to na pewno irytujące.

2021-04-08 12:10

#167 Zuzler

Ja osobiście, może szczęśliwie, może nieszczęśliwie, nie potrzebuję do życia perfumów. Fawkulec Nivea i jazda do świata.

2021-04-08 12:12

#168 magmar Archived

HMMMM ciekawy pogląd. Nivea to zbyt mdłe kosmetyki jak dla mnie.

2021-04-08 12:13

#169 Zuzler

No, dla mnie niby też, alae takie kupiłam, to przecież nie wyrzucę. :)

Edited 2021-04-08 12:50

#170 misiek

Nie sprzedawcy, a producenci. Wiem, boli. Sam bym chciał perfumy, których już niema.
-- (magmar):
Bardzo złości mnie faktm gdy sprzedawcy wycofują zapachy do których wiele osób si e przyzwyczaiło.

--

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2021-04-10 19:01

#171 djsenter

Czerwony jaguar, moi drodzy.
Młodzierzowy, energiczny, chamski, flirciarski perfum.
Tak go postrzegam i może z tymi ostatnimi cechami nie do końca się utoszsamiam, tak i zapachem mi przy pasował, nie ma co.
One million też jest przyjemnie pachnący, ale to raczej taki substytut.
Byk pachnie w miarę znośnie, za to coś od Diora ostatnio mi się spodobało.
Nie pomnę nazwy, ale wydam kasiorki na to jak mi się Jaguarek skończy.
Swoją drogą nie wiedziałem, że na pokładzie Wizzaira można tanio kupić perfumy.
Dlaczego tak jest?
Będę musiał zamówić sobię jakieś próbki, gdysz ja też raczej lubię eksperymentować z perfumami, chociaż do tego Jaguarusia to nie raz jeszcze napewno wrócę.
Pozdrawiam.

Senter San
2021-09-01 19:22

#172 djsenter

Wczoraj wieczorem zamówiłem sobie Guilty Homme - Eau de Toilette od Gucci.
Może nie intense, ale myślę, że wystarczy na domówki XD
Czas zagłębić się w ten świat, a że to Eau de Toilette, to akurat dobrą cenę znalazłem za 100ml nie przekraczającą 60GBP.
Zobaczymy, powąchamy.

Senter San
2021-09-02 11:47

#173 MonikaZarczuk

O dj fajnie, te zapachy o których piszesz, też lubię. One milion super wyświechtany, ale nie ukrywam, że ma coś w sobie. Eksperymentuj i opowiadaj.

Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
2021-09-09 20:53

#174 monstricek

Ten wątek jest zdecydowanie stworzony dla mnie.
Po pierwsze, pracuję w laboratorium perfumeryjnym. Jeśli ktoś jest zainteresowany, może odwiedzić naszą stronę internetową i poczytać więcej, lub zamówić perfumy: http://puresense.me
Po drugie, opowiem Wam o perfumach, które uwielbiam. Tego lata aktywnie używałem Mexx Ice Touch Man. Bardzo niedrogie, ale dobre, świeże, choć nie trwałe perfumy. Z innych świeżych lubię The body shop - Pink grapefruit," Olfactive studio - still life in Rio, Aromania - John, "Azzaro - Wild mint", Franca Feretti - Arancia Siciliana, Versace Man Eau Fraiche. Wiele z nich nie kosztuje sporo, ale wygląda naprawdę dobrze.
Z tych cięższych lubię Nasomatto Black Afgano, Burberry - London, Brocard - Siberia, Miraculum - Chopin.
Lista ulubionych perfum mogłaby się ciągnąć w nieskończoność.
Generalnie wśród świeżych zapachów lubię te z nutami mięty, imbiru, grejpfruta i yuzu. Z innych perfum preferuję zapachy drzewne z nutami wetiweru, sosny, cedru, świerku, zapachy tytoniu i bursztynu i różnych zapachów przemysłowych jak kreozot.

Edited 2021-09-13 21:25

#175 Agata.d

Ooo, super, chciałabym kiedyś do takiego laboratorium się wybrać, ciekawa to musi być praca/

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2021-09-13 23:00

#176 MonikaZarczuk

W Warszawie jest jakaś hmm rozlewnia czy fabryka prfum, gdzie można pójść na zwiedzanie i pozwalają stworzyć swoje zapachy z esencji i je sobie zabrać, jeśli to kogoś zainteresuje, to dowiem się o szczegóły.

2021-09-19 21:45

#177 Agata.d

No jak byś mogła to ja się chętnie dowiem czegoś więcej. Ciekawe ile kosztuje taka przyjemność.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2021-09-19 22:14

#178 cinkciarzpl

Ja. To chcę.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2021-09-20 20:26

#179 MonikaZarczuk

To chyba było tutaj.

https://mo61.pl/

Wydaje mi się, że za najmniejszą butelkę to chyba ok. 200 zł. było, ale może doszukacie się tych informacji na stronie.

2021-09-23 21:05

#180 djsenter

Dzisiaj w moje łapska trafił perfum Eros Flame od Versace.
Już wcześniej miałem z nim doświadczenie gdyż na moich przyjaciołach płci męskiej pachniał bardzo seksownie i tak, że cały czas chciało się przy nich być :D
Kupiłem go z ładną zniszką płacąc 42 funty zamiast osiemdziesięciu czterech.
Jeżeli chodzi o męskość, zdala wydaje się subtelny, a jednak przyciągający.
W pobliżu osoby która go zaaplikowała czujemy się bezpiecznie i pewnie.
Po użyciu go, człowiek automatycznie zmienia się w dojżałego, godnego szacunku dżentel mena.
Polecam!

Senter San
2021-11-12 16:36