Takiego bezsensownego bełkotu tekstowo prawniczego to już dawno nie czytałam. Ktoś, kto to pisał musiał być chyba po jednym głębszym, że nawet nie wie co pisał. Lub pisał, by coś napisać bez składu ni ładu.
"restauracja tylko dla klientów restauracji" - widniało owszem, w restauracji; ściślej na drzwiach toalety.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
polsat, gliniarze, sezon 20 odc. 20fyfplus złapane gdzieś przelotem, w trakcie oglądania,
Policjantka w monologu mówi: "Cały czas nie dawał mi spokoju iksiński; choć z pozoru jest spokojnym człowiekiem, prawdopodobnie kieruje grupą zajmującą się handlem kobiet"... kurtyna.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Nie pomyłka, ale miałam zwiechę mózgu jak to zobaczyłam Szukam książek Kiełbasy do matematyki. Może ktoś ma do oddania. Najlepiej 2025 rok ale inne z nowej podstawy programowej też chętnie przygarnę.
Altix to również firma będąca na liście certyfikowanych pomiotów wykonująca audyty tworząc raporty oraz palmy poprawy dostępności na terenie całego kraju.
Pomyłka mojej mamy z przed chwili. Mama informowała, że zostały jeszcze jajka ze śniadania i przez przypadek powiedziała zdanie, po którym na sekundę mózg mi się zawiesił, i tu cytat: "Soliłam różowym pieprzem". Najlepsze było to, że nie od razu zorientowała się, że tak powiedziała, dopiero kiedy zwróciłam jej na to uwagę i powtórzyłam to zdanie, zaczęłyśmy się śmiać.
Mężczyzna, ze średnim wyposażeniem szuka pracy w dziedzinie ochrona, pracownik kwalifikowany
„2. Stosowane przez nas oprogramowanie antywirusowe oraz zabezpieczone połączenia gwarantują bezpieczeństwo przekazanych nam danych. Jednocześnie pani / Pana zachowanie odgrywa bardzo ważną rolę w procesie bezpieczeństwa teleinformatycznego wewnątrz aplikacji Ikano Bank AB. Zarówno w komunikacji kierowanej do Klienta jak i w regulaminie świadczenia usług drogą elektroniczną, informujemy o stosowanych oraz wymaganych środkach bezeceństwa:
jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby ktoś rzeczywiście pierdzielnął takiego babolca. To za mocno pachnie radosną twórczością szanownego kolegi z cyklu a żeby się popisać.
Niestety, chyba nawet zaufana trzecia albo inne coś od bezpieczeństwa podało dalej tylko jako zrzut ekranu. To się zdarzyło naprawdę
This site uses cookies to enhance your experience.