Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Previous 41 / 87 Next

mara

#801 ·

Jeszcze nie.
Wolę ciebie wolność!

general39

#803 ·

witam od pewnego momentu mam problem z dzwienkiem silników niby jak je odpalam to działają normalnie ale jak zaczynam stratować to dzwienk ze środka shodzi na prawom słuhhawke alno na lewom albo warczom jak turbo śmigłowe

general39

#804 ·

ajak zwalniam na lotnisku to terz moc silnika schodzi na lewo albo na prawo

Kosa12

#805 ·

To musisz przeinstalować grę, bo u mnie działa wszystko normalnie.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Celtic1002

#806 ·

Wróciłam do gry, więc odgrzebuję wątek, bo... nie mogę wystartować. Jak się ustawiało na pasie startowym na początkowym etapie?
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Kosa12

#807 ·

Jak jesteś na lotnisku I kategorii to musisz ustawić się na wptost.

Celtic1002

#808 ·

Tyle, że ja nawet dzioba podnieść nie mogę, nie wiem, co robię nie tak. :O
-- (Kosa12):
Jak jesteś na lotnisku I kategorii to musisz ustawić się na wptost.

--
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Kosa12

#809 ·

Musisz ustawić nos na 15 i jeszcze jedno zobaczyć jaką masz też prędkość startową.

matius

#810 ·

Dziup można podnieść dopiero przy prędkosći startowej. Strzałką w dół podnosi, a w górę opuszcza.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Celtic1002

#811 ·

ale ja nawet do startowej nie mogę się podnieść, bo jak dochodzi do trzech tysięcy, to się rozbijam i powód, że jestem poza pasem. Serio, zapomniałam jak się gra. :O
-- (matius):
Dziup można podnieść dopiero przy prędkosći startowej. Strzałką w dół podnosi, a w górę opuszcza.

--

Anna Frankowska

matius

#812 ·

Prędkość sprawdzasz r, jak silniki rozbujasz, to strzałka w duł, aby podnieść dziub. Wysokość dziobu sprawdzamy literą t.
A silniki rozpędzamy home.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Celtic1002

#813 ·

Dobra, się udało, dwie misje przeleciałam, dzięki. :)

Anna Frankowska

Celtic1002

#814 ·

Co zrobić, gdy dostaję informację, że za niskie ciśnienie? Bo nie wiedziałam i się rozbiłam. :D

Anna Frankowska

matius

#815 ·

Wejdź na mój kanał na YT i tam jest powiedziane co trzeba poustawiać. No prawie wszystko. Nie powiedziałem jak włączyć tylnie światła i w kabinie. Shift f, to chyba w kabinie, a shift b to tylnie. :) Kanał nazywa się Jabłecznik97 i szukaj czegoś z tytułem: Eurofly. :P

Celtic1002

#816 ·

Latać już potrafię, tylko z ciśnieniem nie wiem co, gdy za niskie.
Ale znajdę, dzięki. :)

Anna Frankowska

mara

#817 ·

A masz zarejestrowany profil na serwerze?
Jeśli nie, polecam to zrobić.
Wolę ciebie wolność!

matius

#818 ·

Może kontroli ciśnienia nie włączyłaś? Shift p.

mara

#819 ·

Shift+p nic nie robi, to ctrl+shift+p.

Pozatym ctrl+shift+q to kontrola temperatury.
Ctrl+shift+v- wentylacja.
ctrl+shift+s- radar burzowy.
ctrl+shift+c- radar antykolizyjny.
Polecam to wszystko włączyć przed startem.
Wolę ciebie wolność!

Celtic1002

#820 ·

Tego, że CTRL plus Ship plus P nie wiedziałam, resztę włączam.
Dziękuję. :)

Anna Frankowska
Previous 41 / 87 Next