Jeszcze nie.
witam od pewnego momentu mam problem z dzwienkiem silników niby jak je odpalam to działają normalnie ale jak zaczynam stratować to dzwienk ze środka shodzi na prawom słuhhawke alno na lewom albo warczom jak turbo śmigłowe
Wróciłam do gry, więc odgrzebuję wątek, bo... nie mogę wystartować. Jak się ustawiało na pasie startowym na początkowym etapie?
Tyle, że ja nawet dzioba podnieść nie mogę, nie wiem, co robię nie tak. :O
-- (Kosa12):
Jak jesteś na lotnisku I kategorii to musisz ustawić się na wptost.
--
-- (Kosa12):
Jak jesteś na lotnisku I kategorii to musisz ustawić się na wptost.
--
Dziup można podnieść dopiero przy prędkosći startowej. Strzałką w dół podnosi, a w górę opuszcza.
ale ja nawet do startowej nie mogę się podnieść, bo jak dochodzi do trzech tysięcy, to się rozbijam i powód, że jestem poza pasem. Serio, zapomniałam jak się gra. :O
-- (matius):
Dziup można podnieść dopiero przy prędkosći startowej. Strzałką w dół podnosi, a w górę opuszcza.
--
-- (matius):
--
Prędkość sprawdzasz r, jak silniki rozbujasz, to strzałka w duł, aby podnieść dziub. Wysokość dziobu sprawdzamy literą t.
A silniki rozpędzamy home.
A silniki rozpędzamy home.
Dobra, się udało, dwie misje przeleciałam, dzięki. :)
Co zrobić, gdy dostaję informację, że za niskie ciśnienie? Bo nie wiedziałam i się rozbiłam. :D
Wejdź na mój kanał na YT i tam jest powiedziane co trzeba poustawiać. No prawie wszystko. Nie powiedziałem jak włączyć tylnie światła i w kabinie. Shift f, to chyba w kabinie, a shift b to tylnie. :) Kanał nazywa się Jabłecznik97 i szukaj czegoś z tytułem: Eurofly. :P
Latać już potrafię, tylko z ciśnieniem nie wiem co, gdy za niskie.
Ale znajdę, dzięki. :)
Ale znajdę, dzięki. :)
Shift+p nic nie robi, to ctrl+shift+p.
Pozatym ctrl+shift+q to kontrola temperatury.
Ctrl+shift+v- wentylacja.
ctrl+shift+s- radar burzowy.
ctrl+shift+c- radar antykolizyjny.
Polecam to wszystko włączyć przed startem.
Pozatym ctrl+shift+q to kontrola temperatury.
Ctrl+shift+v- wentylacja.
ctrl+shift+s- radar burzowy.
ctrl+shift+c- radar antykolizyjny.
Polecam to wszystko włączyć przed startem.
Tego, że CTRL plus Ship plus P nie wiedziałam, resztę włączam.
Dziękuję. :)
Dziękuję. :)