Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 40 / 87 Następna

AXM

#781 ·

--Cytat (matius):
A u mnie to działa. Nie skończyłem podstawowej paczki, a działa.

--Koniec cytatu
Bo generator zadań jako sam, będzie działał. Ale gorzej już z np. wykonaniem tych zadań,
bo do uruchomienia samej innej paczki zadań (niż te podstawowe)
ukończenie tych z głuwnej paczki jest wymagane.
Ponieważ nie ma innego sposobu, na uruchomienie swoich czy tych nawet bonusowych dostarczanych razem z grą.
Oczywiście jeżeli sie mylę to poprawcie mnie

mara

#782 ·

Co ciekawe, by samolot się wybrał i wszystko zapisało się jak trzeba, przeba wybrać samolot strzałkami gura dół, potem dać end by samolot faktycznie się wybrał.
Wolę ciebie wolność!

general39

#783 ·

mam problem z afrykańskom paczkom właśnie zakończyłem lot do gaborone hciałem zaczonć nowom misje i mnie wywala coś gada po angielsku ityle

mara

#784 ·

No właśnie do tego zmierzałem w jednej z moich wcześniejszych wypowiedzi.
Błąd jest spowodowany złą nazwą pliku zadania.
Są w niej dziwne znaczki.
Ktoś musi najpierw usunąć te znaczki z nazwy pliku i zostawić tylko liczby, spacje i normalne litery, potem spakować na nowo zadania task packerem i wysłać nową wersję deweloperowi i wyjaśnić w czym żecz, aby zamienił ją na serwerze.
Jeśli autor nie wrzuci nowej wersji na serwer, chyba uda ci się spakować zadania, zrobić je, ale po restarcie gry znowu wszystko pobierze się z serwera i najprawdopodobniej z powodu niezgodności w nazwie pliku cały twój postęp się zresetuje.
Wolę ciebie wolność!

general39

#785 ·

wolałbym tego nie robić według mnie administrator nie sprawdził tej paczki i dopuścił niesprawdzone pliki

mara

#786 ·

Dokładnie tak było i żaden gracz nie będzie mógł tej paczki przejść.
Wolę ciebie wolność!

papierek

#787 ·

A literki "ą" to brakuje na klawiaturze? Wystarczy wcisnąć alt+a, prawy najczęściej
zwykle pomaga. Chyba, że ma się jakiś angielski układ klawiatury.
-- (general39):
mam problem z afrykańskom paczkom właśnie zakończyłem lot do gaborone hciałem zaczonć nowom misje i mnie wywala coś gada po angielsku ityle

--
po co mi sygnatura?

mara

#788 ·

Jak widać, w nazwie pliku zadania mogą być tylko cyfry, litery angielskie i spacje.
Wolę ciebie wolność!

general39

#789 ·

anajgorsze jest to rzze w foldeerzee z packom jak daje tom misje i daje enter to nic tam niema

papierek

#790 ·

Ja się odnosiłem do posta, a nie do nazwy pliku w eurofly xd.
-- (papierek):
A literki "ą" to brakuje na klawiaturze? Wystarczy wcisnąć alt+a, prawy najczęściej
zwykle pomaga. Chyba, że ma się jakiś angielski układ klawiatury.
-- (general39):

--

--
po co mi sygnatura?

general39

#791 ·

nowiem oco ci hodzi nie musisz mi tego tłmaczyć tylko to sprawdziłem

pates

#792 ·

@Mara zapewne dodaje paczki jak leci, tylko wrzuca.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

general39

#793 ·

zapewne tak z innymi paczkaami niema takiego problemu

mara

#794 ·

I pewnie wydawało mu się, że z tą też nie ma i ją po prostu wrzucił bez sprawdzenia.
Jest tylko jedno wyjście, dać poprawioną wersję autorowi i mieć nadzieję, że na serwer to wrzuci.
Wolę ciebie wolność!

general39

#795 ·

zbytnio bym na to nieliczył szczerze zajołem sie teraz powrotnymi misjami w świontecznej paczce

matius

#796 ·

W jakiej kolejności dodawać przystanki do listy w nawigacji, aby ostatnie lotnisko było na końcu?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

general39

#797 ·

musisz patrzeć gdzie masz najblirzej

general39

#798 ·

witam mam wiadomość jakaś zawodnioczka mimo awarji afrykańskuiego certyfikatu ma ukończonom paczke jakim cudem?

mara

#799 ·

To pewnie oznacza, że przy przechodzeniu tego całego zadania z dziwnymi znaczkami trzeba mieć odpowiednio ustawiony locale.
Pewnie musisz poeksperymentować z tym.
Wolę ciebie wolność!

general39

#800 ·

właśnie prubowałem inic atobie sie udało?
Poprzednia 40 / 87 Następna