holera jasna czemu zostały wymazane? i czemu po przeinstalowaniu gry niemają certyfikatu?
Nie miałeś dostępu do internetu, a jeszcze jedno nie masz zainstalowanego dodatku, który to umożliwia.
Eurofly jest dla mnie zarąbisty! Jest to powiem szczerze jedna z moich ulubionych gier audio.
Zgadzam się z tym w stu procentach.
Właśnie robię paczkę get to know Africa i naprawdę już sporo się dowiedziałem, a jestem mniej więcej w dwóch trzecich paczki.
Właśnie robię paczkę get to know Africa i naprawdę już sporo się dowiedziałem, a jestem mniej więcej w dwóch trzecich paczki.
Ktoś mi powie jak mogę ozyskać profil zarejestrowany online żeby nie robić od początku?
Chyba trzeba napisać maila do autora, by podał kod twojego profilu.
Gdy to zrobi, musisz w grze stworzyć profil i przy jego rejestracji w polu ID wpisać otrzymany kod.
Sam autor to pisał po angielsku i popełnił sporo błędów gramatycznych, ale mam nadzieję, że na myśli miał to, co powiedziałem teraz.
I jak dojdziecie do post-game, nie polecam w ogule zaczynać paczki get to know Africa.
Zadanie 34 się chyba autorowi nie zapisało.
Jeśli umiecie tworzyć zadania, mogę wam dać instrukcję, jak zrobić, by przejść to zadanie.
O wiele bardziej krytyczny problem to zadanie 49, które niedość, że autorowi się nie zapisało, to nazwa jego pliku -
49 C Εte d'Ivoire.etf
Powoduje, że jak do niego dojdziecie, pokaże się access violation i gra się zamknie.
Z tym nie da się nic zrobić.
Gdy to zrobi, musisz w grze stworzyć profil i przy jego rejestracji w polu ID wpisać otrzymany kod.
Sam autor to pisał po angielsku i popełnił sporo błędów gramatycznych, ale mam nadzieję, że na myśli miał to, co powiedziałem teraz.
I jak dojdziecie do post-game, nie polecam w ogule zaczynać paczki get to know Africa.
Zadanie 34 się chyba autorowi nie zapisało.
Jeśli umiecie tworzyć zadania, mogę wam dać instrukcję, jak zrobić, by przejść to zadanie.
O wiele bardziej krytyczny problem to zadanie 49, które niedość, że autorowi się nie zapisało, to nazwa jego pliku -
49 C Εte d'Ivoire.etf
Powoduje, że jak do niego dojdziecie, pokaże się access violation i gra się zamknie.
Z tym nie da się nic zrobić.
Jak przejdziesz podstawowe zadania, gdy w menu głównym dasz zadania, pojawi się lista paczek zadań, które możesz rozpocząć.
Ostatnia obcja na tej liście to generator.
Ostatnia obcja na tej liście to generator.
W ten sposób misje się tworzy, nie generuje.
Generator całkowicie losowych misji też istnieje, ale najpierw trzeba przejść tzw. main game, czyli 90 podstawowych zadań.
Przejście main game jest też wymagane, by dało się przechodzić stworzone przez siebie zadania.
Generator całkowicie losowych misji też istnieje, ale najpierw trzeba przejść tzw. main game, czyli 90 podstawowych zadań.
Przejście main game jest też wymagane, by dało się przechodzić stworzone przez siebie zadania.
Edytowano
Ale jak w sumie z tego generatora korzystać?
Żadnego helpa nie ma do tego.
Żadnego helpa nie ma do tego.