Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Previous 42 / 87 Next

Celtic1002

#821 ·

Hej.
Ktoś mi może podpowiedzieć, jak się nazywa ostatnie lotnisko w tych lotach próbnych? Bo ja czytam zadanie, ale lotniska znaleźć nie mogę.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

mara

#822 ·

Jak dasz shift+a, pokaże ci się lista.
Jednym z jej elementów jest cel.
Znajdź go i tam jest zawsze wyświetlana dokładna nazwa lotniska.
Wolę ciebie wolność!

adelcia

#823 ·

chyba ctrl shift p?
albo cos mnie ominelo?
-- (matius):
Może kontroli ciśnienia nie włączyłaś? Shift p.

--

zywek

#824 ·

Dokładnie tak.

general39

#825 ·

witam mam problem wczoraj defender mi wywalił połowe plikuw z gry ajak przeinstalowałem gre to gra sie zaszybko ładowała niemogłem pisać na komunikatorach ruh powietrzny był dlamnie nie dostempny samoloty niemiały certyfikatuw adzisiaj mi gada rze jest jakiś błond aplikacji w module eurofly nawet niemoge gry od instalować ani niemoge usunonć folderu bo gada folder w urzyciu przenoszenie do kosza przerwane czy ma ktoś rade jak to naprawić?

general39

#826 ·

to tak wyglonda jak by gra straciła połączenie z internetem a połonczenie z internetem mam

zywek

#827 ·

Launcher nowy chyba ze stronhy trzeba ściągnąć.

general39

#828 ·

niby sie włonczyło ajak wyszedłem z gry to powiediało najpierw okno nieznane apotem aplication error

daszekmdn

#829 ·

Wywalcie wszyscy w końcu tego badziewnego Defendera to się skończą takie dziwne problemy.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

pates

#830 ·

Akurad eurofly jest pisany w c++.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

zywek

#831 ·

Nic nieijest pisane w C.

krzykacz

#832 ·

naprawde niewiem cojest grane stym i wiem rze to niejest to forum ale czy i wam terz jak coś zamykacie to wam gada okno nieznane?

matius

#833 ·

Tak, nawet jak, np. jest pauza i co kolwiek wciśniemy.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

krzykacz

#834 ·

rozumiem a czemu jak np wyjde z eurofly to mi muwi aplication error nawet przy wyłonczonym defenderze?

matius

#835 ·

O, nie wiem. Mi się to chyba nigdy nie zdażyło.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

krzykacz

#836 ·

nomi terznie ale to sie dziejje

mojsior

#837 ·

a spróbujcie uruchamiać eurofly bez launchera w sensie odpalcie plik eurofly.exe, raz kiedyś launcher mi się nie chciał odpalić z powodu uszkodzenia jakiejś biblioteki odpaliłem z tego pliku i poszło.
Ciekawy jestem tego eurofly 3, ciągle mam nadzieję, że dostanę jakąś w miarę sensowną symulacje samolotów, bo niestety do prepara 3d czy microsoftowego symlatora to się nie umywam pewnie może dlatego jest darmowy.
Może się nie znam ale myślę, że przy kreatywności dało by się zrobić w miarę realistyczny symulator latania.
T nie że ja narzekam, bo eurofly jeżeli nie nazywamy go symulatorem, jest bardzo przyzwoitą grą, ale no, nie jest to symulator, a fajnie by było mieć prawdziwoą symulacje

zywek

#838 ·

Wtedy nie masz dostępu do sieci chyba.

krzykacz

#839 ·

hyba go niebendzie tak przynajmniej słyszałem

mojsior

#840 ·

to źle żeś słyszał
Previous 42 / 87 Next