#301 hryniek
znaczy masz to w radio wpisać.
#302 matius
no pod alt f>
#303 Kosa12
Tak pod alt f czyli w częstotliwości
#304 matius
a po co jest interkom. pod f11?
#305 hryniek
Taki bajer, że niby gadasz do pasażerów jako kapitan.
#306 Irniss Archived
słuchajcie. generalnie na razie nie ma sensu robić nowych wież ani naziemi ponieważ wew wrześniu ma być beta tej trójki i część rzeczy trzeba będzie dograc.
#307 pjetia
I to moim zdaniem jest kupą, bo przecież ludzie grają w wersję 2, a autor na razie skupia się na 3, jak 2 działa powiedzmy sobie średnio.
#308 Kosa12
Ja też zauwważyłem dużo błędów w eurofluy, ponieważ czasami gra się zawiesza.
#309 hryniek
NIe wiem czy na ostatniej win 10 miłość nadmiernie nie dobija Eurofly, ale wtedy kiedy mi wywaliło to komp był nadmiernie obciążony, więc test niemiarodajny.
#310 pjetia
To się trochę zachowuje jak kierunkowskaz: Działa, nie działa. Działa, nie działa...
#311 Irniss Archived
dla zainteresowanych nowy ground dla polskiego eurofly
#312 Kosa12
Misię ground podoba, ponieważ tylko tak dalej.
#313 daszekmdn
Oh yea! Irniss ground for Eurofly :)
#314 hryniek
się obluka gdzieś kiedyś, w nieokreślonej przyszlości.
#315 zegarmistrz
niewiem co kolega hryniek nażeka na fiomitim znaczy śmieszny ten protest był hahahahaha ale mi się z tą pięknością fajnie latało dowiozła to znaczy ja ją dooziłęm bezpiecznie i zawsze reagowała na moje proźby więc żadnych zażaleń hahahahahahahahahaha no może jeden wypadek był ale przez przypadek wyłączyłem silniczek hahahahahahahahaha
#316 matius
No wiesz, pani może i miła, ale sam pilot to kulturalny on nie jest. Nie dziękuje, a jak pije kole to jeszcze beka.
#317 hryniek
A co ma zrobić, beknąć pasażerowi w twarz? ;DE
#318 matius
No jasne, że nie, ale wiesz, jakaś kulturka od profesjonalisty na stanowisku pierwszego pilota i wyżej. :P
#319 zegarmistrz
ooo to prawda ja jestem też tego samego zdania a kawki może być więcej i może coś do żarcia o ile pilot może jeść w czasie lotu hahahaaha
#320 pjetia
Mamy malkontenta! Oj Hryniek Hryniek!