znaczy masz to w radio wpisać.
słuchajcie. generalnie na razie nie ma sensu robić nowych wież ani naziemi ponieważ wew wrześniu ma być beta tej trójki i część rzeczy trzeba będzie dograc.
I to moim zdaniem jest kupą, bo przecież ludzie grają w wersję 2, a autor na razie skupia się na 3, jak 2 działa powiedzmy sobie średnio.
NIe wiem czy na ostatniej win 10 miłość nadmiernie nie dobija Eurofly, ale wtedy kiedy mi wywaliło to komp był nadmiernie obciążony, więc test niemiarodajny.
niewiem co kolega hryniek nażeka na fiomitim znaczy śmieszny ten protest był hahahahaha ale mi się z tą pięknością fajnie latało dowiozła to znaczy ja ją dooziłęm bezpiecznie i zawsze reagowała na moje proźby więc żadnych zażaleń hahahahahahahahahaha no może jeden wypadek był ale przez przypadek wyłączyłem silniczek hahahahahahahahaha
No wiesz, pani może i miła, ale sam pilot to kulturalny on nie jest. Nie dziękuje, a jak pije kole to jeszcze beka.
No jasne, że nie, ale wiesz, jakaś kulturka od profesjonalisty na stanowisku pierwszego pilota i wyżej. :P
ooo to prawda ja jestem też tego samego zdania a kawki może być więcej i może coś do żarcia o ile pilot może jeść w czasie lotu hahahaaha