Muzyka

Anty piosenka.

Started by iskierka1983 384 posts last post 1 year ago Page 7 of 20

@ Tomecki.
A przy czym bawisz się na weselach i innego rodzaju potańcówkach?
To taki offtop.

#122 1 like

disko polo no nieeeeeeeeeeeeeeee!tylko nie to
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

A jednak niestety, czy stety najczęściej grane na weselach.

No ja się bardzo chętnie bawię nie przy tym. :d Byłam na weselu, gdzie wcale nie to było głównym tematem
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

No bawić się przy tym muszę, bo nie wyłączę tego tylko dla siebie, ale osobiście nie muszę na imprezach mieć niczego pod nóżkę.

Ja mogę, ale zwykle akurat nie to.

To ja zadam w takim razie pytani. Przy czym się kuźwa bawić jak nie przy dobrym edm lub właśnie discopolo?

No jak to Denisku, tyle starych, dobrych popików, roczków, densików i innych takich...

Mnie lata 80-te osobiście usypiają. Ja ogólnie jestem z tyc, co to lubi wszystkiego po trochu.

#130 1 like

Zależy co kto rozumie przez "bawić".

A kto mówił coś przeciw edm?

No nie wiem. Tomeckiemu się na przykład niepodobało.
Oczywiście ma prawo, ale szczerze mówiąc trochę nie rozumiem.

#133 1 like

Jak zwykle wszystko na jedno kopyto tam jest, no może na kilka. :d

Akurat disco polo w latach 90 nie było złe.

To początkowe jakichś zespołów typu Exproblem czy Fanatic było straszne. Dostałem sporo kaset z tym pierwszym Dp i wszystkie trafiły do kosza.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Najczęściej było, ale sentyment robi swoje plus parę kawałków napisanych przez ludzi, któzy wiedzą, o co w muzyce chodzi, ale często dla jaj.

Wyjątkiem była pierwsza płyta Topone No disco, ale to podchodziło bardziej pod Italo, z resztą do dziś uważam ją za najlepszą płytę Dp.
--Cytat (łysy):
To początkowe jakichś zespołów typu Exproblem czy Fanatic było straszne. Dostałem sporo kaset z tym pierwszym Dp i wszystkie trafiły do kosza.

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Eee, do kosza? Daszkowi byś sprzedał, to by miał chłopak zabawę :P

Ze cztery takie dostał, no ale więkrzość jednak poszła się kochać.

Discopolo kasuje zazwyczaj :D Po co dobre kasety wyrzucać?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P