PSE Forum mieszane

Muzyka Klubowa

Started by DJGraco 481 posts last post 4 years ago Page 22 of 25

Transcription

Dobra, zabijcie mnie lub nie, ale wrzucę tutaj jeszcze jeden taki kawałek, który no niby w założeniu ma, no jest trochę taki, można powiedzieć, hitmanopodobny, no może nie ma jakichś identycznych, może nie sampli, ale nie ma identycznego układu. Ja tu wrzucę tylko fragment. Ja go wrzucam sobie tylko dlatego, że to jest jedyny handzapowy remix tej nutki, jaki znam. Druga sprawa to jest taka, że mi się wokal bardzo podoba w niej. Sam miks jest wykonany tak trochę dosyć kiepsko, niestety, no ale mówię, że jest to jedyny taki handzapowy remix tej piosenki, który znam i mi się w miarę podoba.

Transcription

Every time I look at you, I see it in your eyes You're pretty, yeah we know, like diamonds in the sky I look into your soul, like what I can see Bet you can make me whole, these puppies still broken me These puppies still broken me But don't you worry I'll be okay, I'll be okay So don't you worry I'll be okay, I'll be okay Without you The time I look at you, I see it in your eyes You're pretty, yeah we know, like diamonds in the sky You're pretty, yeah we know, like diamonds in the sky I look into your soul, like what I can see Bet you can make me whole, these puppies still broken me These puppies still broken me Bet you can make me whole, these puppies still broken me Every time I look at you, I see it in your eyes You're pretty, yeah we know, like diamonds in the sky I look into your soul, like what I can see Bet you can make me whole, these puppies still broken me These puppies still broken me But don't you worry I'll be okay, I'll be okay So don't you worry I'll be okay, I'll be okay Without you So don't you worry I'll be okay, I'll be okay So don't you worry

Transcription

A tak jeszcze propos Mega Styles, bo tam Kemila coś ostatnio obrzuciła z tego, no to ja też coś dorzucę zaraz, tylko muszę to znaleźć, bo kurczę, tytuł mi z głowy wyleciał, gdzieś to mam na dysku na pewno, muszę to po prostu sobie znaleźć. Jest tu taki remix, który dosyć często leciał na jakichś takich radiach typu właśnie Techno Bass, akurat Techno Forever jakoś nigdy nie słuchałem tej stacji, ale może ten, ja jeszcze słucham Rautemusic z tych takich innych, jest też taki bardzo fajny DJ, którego lubię, on się chyba Runtax nazywa, on bardzo fajne rzeczy gra i z winyli oczywiście, więc ja to tego staram się go regularnie słuchać. No nie wiem, nie wiem, nie wiem, nie wiem. Nie wiem, nie wiem, nie wiem. Nie zawsze to wychodzi, ale Runtax jest po prostu elegancki, tutaj polecam każdemu, kto takie rytmy lubi, on nie tylko handzap, ale też jakiś taki fajny tręsik zagra, ogólnie to takie brzmienia, których już dzisiaj na co dzień nie są one produkowane, więc tutaj polecam, no i zaraz wleci ten Remix Mega Styles, o ile mi się udało go znaleźć.

Transcription

Danza Danza Danza eléctrica Danza eléctrica Quiero que seas mi amante Mi vida quiero dar Solo por ti quiero vivir Quiero que seas mi amante Mi vida quiero dar Solo por ti quiero vivir Quiero que seas mi amante Mi vida quiero dar Solo por ti quiero vivir Quiero que seas mi amante Mi vida quiero dar Solo por ti quiero vivir Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica Danza eléctrica

Transcription

This is my team, this is my Nubian nation This is my team, this is my Nubian nation This is my team, this is my Nubian nation On to Volkov, look to the station This is my team, this is my Nubian nation On to Volkov, look to the station This is my team, this is my Nubian nation On to Volkov, look to the station This is my team, this is my Nubian nation On to Volkov, look to the station On to Volkov, look to the station On to Volkov, look to the station This is party time

Transcription

音楽 音楽 音楽 音楽 音楽 音楽

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Transcription

Utwór zapowiada się interesująco, poprosiłbym o podesłanie go na priwa, bo wiadomo, tutaj jest już ograniczenie, więc nie wysłuchałem całego utworu, ale zapowiada się fantastyczne rozwinięcie. Lubię takie utwory z długimi rozwinięciami, to jest coś, więc poprosiłbym na priwa.

Transcription

bardzo fajny utwór jak jest możliwość prosiłbym w prywatnej wiadomości o zamocznik z tym plikiem

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Ja już dostałem tytuł. Jak znajdę, to Ci go podaślę w takiej fajnej jakości, żeby był.

Transcription

O, tu jednak mamy jakichś tam, słuchajcie, rozłącza się na chwilkę. O, właśnie, tak działał ROS. Trzeba czekać. Fajnie, że tu mamy jakichś fanów techno, którym utwór się spodobał. Ja mam tam parę technicznych tracków na dysku, ale zapomniałam w sumie, jak one się nazywają. Takie dość fajne, sobie undergroundowe. Will Atkinson to grał nawet. No, ale ja jestem taka leniwa, że mi się nie chce wycinać. Może zainstaluję jakiegoś prostego mp3 direct cuta, po prostu, żeby to... Chyba nie ma jakiegoś... No, zainstaluję mp3 direct cuta, będzie wtedy miło i fajnie, bo większość utworów ma w extendetach, więc gdyby techniczny track się miał rozkładać... ...to by to zajęło trzy minuty. Także tak. Fajnie, fajnie, fajnie. Subtitles by the Amara.org community

ENFP

Transcription

ស្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម ប្រុងអូគកម្ម៓នៅក៏ែបំធម្ម្មែក៏ងម្ exceptionally destอย� Herman សូឭត្ម៌ competitions ១.,ៀ. Industries ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ឵នេច� ko приним ស hätយប្រុប់កអាប់កអតែគតែៀតលួល ហើយធ្រុប់នៅព្នរាប់ល់ក្រាប់ក្រាក Rudy ហើយអាប� skyាប់ក់ក្រាកីក nude ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ព្រាប់ម�amoto។ កមុនាប់ក្ការអនេះ។ បែយរាប់ក្រា។់ក្ខ្លើម្រាប់ក្រាប់ក្រាស័ង័ងгли ហើយមានបញაីខមានទៅកី។ ស្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម

ENFP

Transcription

Ja to ogólnie tolerancyjny jestem wobec muzyki, ja to mogę wielu gatunków słuchać, ja nie tylko handzap, chociaż tutaj głównie handzap ostatnio wrzucam, bo ten gatunek jest teraz u mnie na topie, ale no nie tylko, no tutaj też jakieś trancy się posłucha, jakieś takie też co Cinkszasz wrzucił tu też, to co Ty wrzuciłaś Kimila, to też jest spoko, też jest dla mnie do przełknięcia. Ja też jakieś happy hardcore, też nawet lubię też szybsze rytmyty, hardcore, hardstyle i gorzej już jest taki gatunek, który się nazywa, no nie nicecore, tylko no speedcore, już go gorzej trochę znoszę, to jest taki trochę za szybki dla mnie, ale od biedy tego speedcoru się, no da się posłuchać, ale to już nie jest taki, to jest, muszę mieć na to fazę, bo tego nie potrafię słuchać z przyjemnością. Z taką ogólnie, no i co, no jakiś hausik też, takie też nieco wolniejsze rytmy, lubię też taką muzykę chilloutową, chociaż wykonawców za bardzo nie znam, ale jak mi coś padnie w ucho, takie spokojne kawałki elektroniczne, takie nawet, które mają poniżej 100 bpm, to też takie lubię, a też nawet spoza muzyki elektronicznej, takiej typowo klubowej, to jakiś rock też, czasami nie, ale to jest, to jest, to jest, to jest, to jest, to jest, to jest, to jest, to jest, to jest, to jest, to jest, to jest. Mi padnie w ucho, ja lubię takiego klasycznego rocka takiego, można powiedzieć soft rock, chociaż soft rock to się chyba nazywa, albo jakiś wykonawców, które nie sypnę, bo nie siedzę aż tak w tej muzyce, ale jak coś leci, no to bardzo mi to przypada w ucho, ja to ogólnie jestem tolerancyjny, wobec wielu gatunków muzycznych.

Transcription

Jedyne, czego nie lubię obecnie, to te trapy, czy jak to nazwać, trapy instrumentalne niektóre są spoko, ale nienawidzę tych wokalów, to jakieś takie autotune, te wokale tak nienaturalnie brzmią, ja nienawidzę tego, ja normalnie uszy mnie bolą jak to słyszę i mówcie sobie co chcecie, ale ja tego nienawidzę i tyle.

Transcription

A teraz w ogóle poleć taki, można powiedzieć kawałek, ja bym to nazwał muzyką eksperymentalną, no bo nie jestem tu w stanie podpiąć do jakiegokolwiek znanego mi gatunku. Natknąłem się na ten utwór zupełnie przypadkowo w internecie, jak odkrywałem twórczość pewnego artysty, no to mogę go zaraz tutaj zaprezentować. On trwa nawet mniej niż tutaj jest limit ustalony, więc no.

Transcription

Teksting av Nicolai Winther Teksting av Nicolai Winther Teksting av Nicolai Winther Teksting av Nicolai Winther

Transcription

A no, dokładnie jeszcze taki Hausik, taki, który też ostatnio leci na takich stacjach, ja, to... Teraz tego nie słucham tak często, bo nie mam jeszcze... Może nie to, że czasu nie mam, bo to by było kłamstwo, ale... Nie mam fazy na to, ale słucham też poradycznie czeskiego Helaxa, który gra muzykę... który gra muzykę Haus. Teraz, jak oni się przenieśli w Internet, to... To, no, to Romówka może się nie zmieniła aż tak jak ten, ale... Ciekawe kawałki tam grają, no i taki... I właśnie taki jeden kawałek puszczę, który na Helaxie zasłyszałem, który mi się spodobał, no to ten.

Transcription

ご視聴ありがとうございました チャンネル登録よろしくお願いします チャンネル登録よろしくお願いします チャンネル登録よろしくお願いします チャンネル登録よろしくお願いします チャンネル登録よろしくお願いします

Transcription

Kurde, szkoda, że się nie da edytować postów głosowych, aż trudno, no bo niedługo po publikowaniu tego wpisu zauważyłem, w ogóle nawet nie wiedziałem, że mam, że mam radiówkę tej piosenki, no to mogłem zapodać radiówkę, no bo byłoby krót i ta radiówka nawet trwa dwie minuty ileś tam sekund, więc myślę, że oddałaby ogólny klimat tego utworu, ani wrzucać jednego ekstendera, który i tak zostanie urwany, ależ trudno się mówi, jak zostało zrobione, tak zostało, no.

Transcription

Gratuluję, jeśli można, to prosiłbym o ten, jak to nazywa się, eksperymentalny utwór, no i chyba, że masz więcej tego typu kawałków, ewentualnie tego wykonawcy, to chętnie bym przytulił.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Transcription

Why, why can't this moment last forevermore Tonight, tonight eternity's an open door No, don't ever stop doing the things you do Don't go, and every breath I take I'm breathing Euphoria, forever to the end of time From now on only you and I We're going up, up, up, up, up, up Euphoria, never let the fear of us Could be the love within my heart We're going up, up, up, up, up, up Ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah Euphoria, forever to the end of time From now on only you and I We're going up, up, up, up, up, up, up Euphoria, never let the fear of us Could be the love within my heart We're going up, up, up, up, up, up, up Ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah