PSE Forum mieszane

Muzyka Klubowa

Started by DJGraco 481 posts last post 4 years ago Page 23 of 25

Transcription

Widziałam dzisiaj Zdrowienia strachu zapatrzona w słońce Weź mnie ze sobą Chcę być znowu Lekka Węże Zdrowienia Wyżej Jak Luiz I Teman Weź mnie ze sobą Czuję ogól Powietrza Bliżej Bliżej Mniej głowy Niż serca Widziałam ją dziś znów Będzącą z wiatrem Włosy unoszą ciało Jak latawiec Centymetr nad ziemią Kosmicznie wolna Czas się zatrzymał Jest tylko ona Weź mnie ze sobą Chcę być znowu Wszyscy znowu Chcę być znowu Lekka Wyżej Wyżej Jak Luiz I Teman Weź mnie ze sobą Czuję ogól Powietrza Bliżej Bliżej Mniej głowy Niż serca Przyaientricy Weź mnie ze sobą Chcę być znowu LeBK adv Right Anything Wyżej Wyżej Jak Luiz Wyżej Wyżej jak Luis Wyżej jak Luiz Dziękuje za oglądanie!

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Transcription

O, to poprosiłbym kawałek na aprywa.

Transcription

សម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រា� ស្រ� polarity argument មួយបុមតែ� ஒកពិន Мះអំនោះ លោះненияម្រពបង់បើកម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម�ixes សូរបិនោះអ្រីគ្លាប់កា្រោ់ពីៅក្ក សូរបស្សំពី្រោះពោ់ក្ក សូរប្រីគ្លាង់ពោ់ក្រី្រឹ្រាប់ក្រីគ្រោះអ្រានដ� ស្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ច្�委ោដើយតអ្រយដឹងងអ្រឣាប់ក្រтоб�ប់ក្រាប់ត់នៅច្នេង TE Delia ចនៅនួតុអារត ចនៅនេះអ្រាប់ នៅនេង That's not, that's not Blood is so hot, so hot Blood is so hot, so hot In the ocean is so loud It's so hard I can't smile It's not fun I can't find my way No one can feel what I feel Wanna change my life And walk away It's so hard I can't smile It's not fun I can't find my way No one can feel what I feel Wanna change my life And walk away Yeah Wanna walk away

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Transcription

ប្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប� ំ្រាប់នាង។ ម្នៃផភ្�ertas� collaborative ទូ Jak religions ទៅនៃពាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ you ដូត្ធ្លេងបស្រាប់! ល្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក ទាំដឺជាអានកាស់ឍបរុបស់ឆានេពិន គមានតែ� lick o័។ រមទ្នឹងក្នុងក្នាន័᝼ដខាង ឬខុះនិញ្យាគ�cıkើម Этоាដែ្នុ configur ឨភារកាត់ផុងស្វីជាការៀវីនការស់នៅ សុគ្រៀនុងមានកីរៀពើលជ្មិនអ្វីភាទំតែួតាក់ភ្តែងនៅពីទ្ញាើនៅបង្រុងត្ត្យាំ� Your heart, your world Let your heart Let your heart sleep with me alone Tonight the music seems so loud I wish that we could lose this crowd Maybe it's better this way We heard each other with the things we wanna say We could have been so good together We could have lived this dance forever

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Transcription

អ្នាបីរ្ល។ សូចដឹងលាបន្ល្តាខវូដាតែល់ អ្ទៃពាម្រ្តារៈអ្នុងអាស់ តាតែដឹង់ ទាំង់ហើយ។ ហើយអានរ់ត់សាស់ សុងចុតាសិត្តាចិត់ថាល់កានអ់ឆីរប់អ្នជា ឡើងសាអង្រាប់ចាន់ពីលួននៃងសាគខះនោះនោះនេលាត់តាល់កុងះបំវន្រពាបទាំងត� ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ស្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម ស១ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម នhnlichទ៖ẫnះ សំម្ម្ម៉៏� competing ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រា។

Transcription

ប្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់ I reach for you and know that even though That once you got it that you would take it low And I see What's inside of me Is like you Never felt so true ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ល្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រា� សន្រាប់ព្លាព្ល់ថ្នាព័។ ដែលបានន្រាប់ម្រាព្រាប់បាន ស្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម

Transcription

ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ети្រាប់ក្រាប់កាប់កាំងជ្រទានោះអ់ក្រាប់កម្រាប់ក្រាប់ក្រាំងជ�Sun ឆ្នៅបឺភឩなのでៅ ស្រូវត្រូវត្រូវត្រូវត្រូវត្រូវត្រូវត្រូវត្រូវត្រូវត្រូវត្រូវត្រូវត្រូវត្រូវត្រូវត្រូវត្រូវត្រូវត្រូវត ហូឡវង្រូវតោ�ูសងដោះដែ ចានមានមានសាប fauder ចានមានស្រូវត្រូវត្រូវត្រើង, ចានមានមានមា殓вар្រៀបស្យោដោះ You've got to grab that thing Grab that thing You've got to grab that thing You've got to grab that thing Grab that thing ស្វីចំងនេះអន់នឹមត្លាប់ខីចំង់ត្នុងប្រាប់ខ្លាស់នឹមត្រាបីប់ប្រាប់នឹមត្នុងត្រាប់ត្នៃធ្សចាតាន់ច្រាប់ដូច

Transcription

Once upon a time, I was all alone How you like me now, do I turn you on? Now I've got you drunk, hoppin' from the boat Show me what you want, get me what you want How you like me now, do I turn you on? How you like me now, do I turn you on? Now I've got you drunk, hoppin' from the boat Show me what you want, get me what you want How you like me now, do I turn you on? Don't stop lookin' at me Don't stop lookin' at me Don't stop lookin' at me Don't stop lookin' at me Don't stop lookin' at me Don't stop lookin' at me Don't stop lookin' at me Don't stop lookin' at me Don't stop lookin' at me Don't stop lookin' at me Don't stop lookin' at me Don't stop lookin' at me Don't stop lookin' at me Don't stop lookin' at me Don't stop lookin' at me Don't stop lookin' at me Once upon a time, I was all alone How you like me now, do I turn you on? Now I've got you drunk, hoppin' from the boat Show me what you want, get me what you want How you like me now, do I turn you on? Don't stop lookin' at me Don't stop lookin' at me Don't stop lookin' at me Now I've got you drunk, hoppin' from the boat Now I've got you drunk, hoppin' from the boat Now I've got you drunk, hoppin' from the boat Now I've got you drunk, hoppin' from the boat Now I've got you drunk, hoppin' from the boat Now I've got you drunk, hoppin' from the boat Now I've got you drunk, hoppin' from the boat Now I've got you drunk, hoppin' from the boat Now I've got you drunk, hoppin' from the boat Now I've got you drunk, hoppin' from the boat Now I've got you drunk, hoppin' from the boat Now I've got you drunk, hoppin' from the boat Now I've got you drunk, hoppin' from the boat Now I've got you drunk, hoppin' from the boat Now I've got you drunk, hoppin' from the boat Now I've got you drunk, hoppin' from the boat

Transcription

Música Música Música Música Música Música

#450 1 like

Transcription

If I feel lost When I know that I'm falling down I come to Him Every day In my downing praise I come to Him I come to Him Look into my eyes Come with me To the peace of mind Leave your lust behind Grief behind Rage behind You will truly find God's love Something right Like dancing with the hands I Follow the sunshine Dancing with the hands I Follow the sunshine Follow the sunshine When do you feel this power Begins to be our Infinity This world is illusion Keep the confusion Away from me From me From me From me From me From me From me From me From me From me From me From you From Banker From Banker In my child In my child I will be You know Your friend All the way to the power Here In my love

ENFP

Transcription

ប្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់ អាggedកម្រាប់កីទៅដំមានភាពី ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ដensity�ត់ក្រាប់ពីន្សូវ� ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� រា�isureក្រាប់ក្រាក់ក្រាបនិនៀយេស្ថ់ក្រាប់ក្រាក់អោរាថានៃម្លគេញ្ចូលនៃប្ម្មែកៈបុកនោ disloc�ែង់ក្រាប់ក្រ welded est亞ាប់កៅប ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� មានដោយើ្រាប់ក្រសុះន intelligent

Transcription

ប្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប� នolesome�ងក្ទ ៤ także wat សាច់ម្រទៅ់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម៉�ones រោមរា ជ្រាប់មោ។ ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ទចិងច� flagship ទ្នៅដើរើង។ ជាកាគាក់កមួ� gravity នៅដូច Prabirea្ឌ្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប្រា LEO�់កក ្ហើanned ជើមីពិ� visa ៨ ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� លាត់ក្រាប់ត់ការើនាញដោយ។ ឬជកនឹងយទីនទេ២ង់ការគ្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រ�ías ផ្្រា័ពេល�read ហጀ로ទ្ម័ែ តែទំ្ក្្ថ់ លោ៏្ក លោះ។ ល្ម័ែ ខ្មែ នេះក ជំែ់ ឬឹយម់ៗ រ្លេះក ត់កេផ្ទេះ។

Transcription

Ten kawałek, ten, nie ten drugi, tylko ten pierwszy, zaraz po ostatnim wpisie Kamil, to Ty już go wrzucałeś, więc ten, no.

Transcription

ចូរបង្ដោក្នាទំពេលបាន់ន្រង្តែង់ក្រិងៗ ចំព្នៅាយបាន់នះខ្ញ ៘្លា។ ស្លាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ឋូលួយអូនខ្លា personnes,ដូចំុខ្រាបសងគេ� 싶은 without a map, ក្រាប់ក្រ� приех is now recall. ក្រ�binsឆ្តភាណិញងជា squeezed ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ខ្ទុសច ដោះ�emas ខ្ទុសាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រ� köt הקោម្រា ខ្ទុសថាពាបង។ ដែលបានពីពីរង់ស្តុសនឹងដែល់ប្រានេះ បានពិត្មានក្រីប្រានក្រាប់ក្រានាតោះ ទានពីប្រាត្តុសនឹង់ស្តែះ សូសំងាប់ការន្តែមានប់ថានប្រួលពុខាងការព្រាប់ហើយធាសំង្រីការប់ហំងចូលមានប្រៀតែមាននៅនៅប់នៅក្រាប់ន់តាន្រះា ស្លាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប់ប្រាប�

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Transcription

No to eleganckie rytmy Cinksiarz rzuca, lubię takie, bardzo lubię, no to ode mnie jeszcze coś wleci.

Transcription

I can't help it I'm never wrong You've been screaming all my life Used to me forgetting all So close Didn't mean to call for help But if you're out of my control Oh boy You're better off on your own Better gonna, better gonna, better gonna, better gonna Who's in this contagious situation? Better gonna, better gonna, better gonna, better gonna, better gonna The dress that makes it both of you And it's you Better gonna, better gonna, better gonna, better gonna Sweet like a flower at the beginning Nothing is ever the way that it seems But I like it I can't deny it As soon as I'm gone, I just get up and leave I swear I don't do it intentionally I can't It's a It's a It's a You've been screaming all my life Used to me forgetting all So close Didn't mean to call for help But if you're out of my control Oh boy You're better off On your own You're better off on your own Better gonna, better gonna, better gonna, better gonna Who's in this contagious situation? Better gonna, better gonna, better gonna, better gonna, better gonna, better gonna The dress that makes it both of you And it's you Better gonna, better gonna, better gonna, better gonna

Transcription

ប្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់ ទមន្ភាត់កម្រាប់រាចូលចុងថ្នឹងខ្លាពាត់ Megaline ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ១ម្នុងច្រា។ច៖ុម្រាក់ក់ក្រទាមក្រាប់ក្រទ ១ម្រាប់—ឳន bowព្មោម។ ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ឞ្រាប់កុតរវ្តនិង� structural សេលូលភាគទរ្សេក្និងអាន់亞បន្ច្តានិងបនៃនបានិងពេលនាងពេខ្លារ់ប្រ្តែរគ្រាន់ ស្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម លោយេដោយោយោយ៏ នៅបាំទៅაដោយំម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្

ENFP

Transcription

Widzę, że idziemy tutaj w trensy, no to...

Transcription

ស្លាប់ព្លាប់ព្លាប់ព្លាប់ព្លាប់ព្លាប់ព្លាប់ព្លាប់ព្លាប់ព្លាប់ព្លាប់ព្លាប់ព្លាប់ព្លាប់ព្លាប់ព្លាប� វនុងភាយទំបូមអ្នដោះអាលសាទៅនុងថែអណ្លា ល្រព្លាប់ Voiceover, វើញសាបាសសនឹងង៏លិងព្យាញព្យាប់ព្យphonesកាលដោម abdom peacefully ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ំ្ល។ ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ០រឡូវបនិពកជបានពីអ០០ឪេងសិងប្រើនាសសាំង់ព្រាប់កឈ្តោ�っ squash buena�ទៅ Ona,� ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ទនៅពេលម្រ deceived some symbols តីសម្រនៅក្កួនជ។ងឆ្រាប់វីហ៊ូតោទ៌ទាច្វកេះនឹងក្នៅពី។ ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់

Transcription

ជាត្រាម្រាប់ពេលទៅបំណាន្លាព័លគ្រាប់ពេលទៅប់ប្រាប់។ និងស្តាពេល្វា។ ចូកាត់កា័ងណាផ្លា័ង។ បង្រដែការស្តែលិន្សារប់ពេល់ផ្សេលម្រទារហ្អាំង។ បង្រង់គ្សមាន់ទ្រខ្សាង់ ល្លាង។ ស្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម ទៅក្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្� ក្មទៅorns ឰ៦ ប៉ 밥៩៕្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្រ Snapchat � sounded rght ប៉ ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� មកុងកកាតចាប់ប� τοាប់ការាទមសាក់រាប់គុងពីចូមងចកា� គឺរាប់ក្យលើ� seism�ន ហើយឬ្នាស៊័តែរា gaining មើកពីតែលក្រាគ់១។ អេះizaciónក្� cobact lo eventually រយ៖ៀម្ែ ឦ៑្ម។យ វត្យ ប៉ Bosch ជ្រលោយ 2015 ភេ foolish � сп skulle រំ៖ាក់ទំទៅម្ែ Commerce នៅទាiouslyline