PSE Forum mieszane

Muzyka Klubowa

Started by DJGraco 481 posts last post 4 years ago Page 21 of 25

Transcription

Nie wiem, po co Wy wysyłacie między sobą te wszystkie utwory klubowe, jak tak naprawdę można poprać tutaj CTRL-S dany utwór, a potem zmienić jego nazwę i jest po sprawie. To na jedno wychodzi.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Zauważ, że te kawałki, jak to nazwałeś, są niestety pocięte, albo pocięte, albo są urwane w którymś momencie, więc nie da się ich pobrać w takiej formie, w jakiej powinny być. A tak w ogóle to, nie wiem czy nie będzie też jakiejś stratności, czy to się zapisuje w oryginalnym formacie, czy nie, może ktoś mi oświeci. Zresztą zaraz sprawdzę. No dobra, wyślę Ci co chcesz, cały singiel, czy chcesz radiówkę, czy chcesz extended, co byś chciał.

ENFP

Transcription

Kliki są wstawiane w formacie opus, więc nie jest to oryginalna jakość, ale już przekonwertowana, także strata na pewno będzie.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Transcription

Znaczycie, wiecie co, ja wam powiem w ten sposób, ja jak już coś pobieram, na przykład z tego wątku czasami, bo są fajne nuty, które pobieram, tutaj na przykład parę fajnych nut łowca wrzucił, więc sobie je pobrałem. Tylko, że ja chyba tutaj, jak się nie mylę, jest możliwość wybrania formatu, którym się chce zapisać, a chyba raz czy dwa mi się zdarzyło, że faktycznie pobrało to w opusie. Ale tak to, no co by tu nie mówić, jednak w mp3 sobie pobieram, bo tu można wybrać sobie format pliku i to mi odtwarza, nawet mi nie przerywa tych, w sensie nie ucinam mi końcówek, jeżeli chodzi o pobrane pliki stąd. Także no, tak to wygląda.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

No, tak jak mówię, można wybrać format, tylko niestety Elten ma problem z zapamiętywaniem ścieżki zapisu tych plików. Czasami trzeba znowu wybierać, bo domyślnie jest musić. No i czasami jest nawet tak, jeżeli chodzi o pobieranie jakichś plików z YouTube'a, to jest w sumie to samo, bo w sumie też czasami trzeba tą ścieżkę wskazywać.

Transcription

Obecnie do tej grupy został wprowadzony limit dwóch minut i pięćdziesięciu dziewięciu sekund dla każdego nagrania, dlatego jak wrzucamy ten utwór jest on cięty i już to nie przejdzie. A co do tych wszystkich konwersji, tych innych spraw, to dla takich ludzi, którym po prostu nie zależy na stracie, to jak najbardziej może być, ale ja jak coś pobieram z YouTube'a na przykład, to zawsze staram się pobierać w takim oryginalnym formacie, jaki to był. Dźwięk YouTube'a jest konwertowany. Bodajże do A, C, tak, do A, C i ja zawsze pobieram z YouTube'a oryginalny strumień, jak już coś muszę ściągać, no i wtedy tych strat jest mniej, no bo nie szykujmy się, im więcej strat, tym po prostu dźwięk, tym więcej informacji się traci, dźwięk jest troszkę pogorszony, no i tak dalej, i tak dalej, no nie? Więc tak to generalnie wygląda.

Transcription

Ode mnie wlecą jeszcze takie dwie nutki, prawda, ja już sobie pociąłem we własnym zakresie, bo już tak nie ma sensu tutaj całych utworów rzucać. Jest to, będzie jeden to remiks tego, kolejny remiks Lesperanzy, który bardzo lubię. I drugi to będzie jakiś taki, w sumie pobrałem to z internetu jakiś czas temu, jakiś taki remiks tego Cosmic Gate, nie pamiętam już dokładnie kto to wykonuje. Musiałbym spojrzeć teraz, bo ja to pobrałem z internetu i przesłuchałem tak na szybko, ale generalnie wykonanie wydaje się bardzo dobre. Jest to taki trochę hardtrance, więc będzie ostrzej. Ale myślę, że tutaj to.

Transcription

ស្ម។ ស្ម។ ស្ម។ អ្ម។ អ្ម។ អ្ម។ អ្ម។ អ្ម។ អ្ម។ អ្ម។ អ្ម។ អ្ម។ អ្ម។ អ្ម។ អ្ម។ អ្ម។ អ្ម។ អ្ម។ អ្ម។ អ្ម។ អ ម៻ក អ្ម។ អ្ម។ អ្ម។ អ្ម។ சកទ sanitation ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប�

Transcription

Calm down, you never stayed, I'll sing you a lullaby Calm down, cause no mistake should keep you up all night Fall down here with me, maybe we'll be alright Maybe we'll be alright Calm down Outro Outro Outro Outro

Transcription

Łukaszu, możesz wybrać sobie opcję zapisu, ale jeśli domyślnie wrzucisz, nawet wybierając plik, domyślnie już jest skonwertowany na opus, chyba że wybierzesz MP3, teraz właśnie to cięcie utworów, więc nie są pełne i pocięte losowo, więc automatycznie, nawet jeśli wybierzesz sobie zapis z opusu do MP3, no to już jest strata, bo najpierw został skonwertowany do opusu, a potem to konwertyzujesz na MP3, także taka mieszanka, za chwilę też coś dorzucę, jeśli chodzi o nutę.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Transcription

ប្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់កម្រាប់ ។ ក្រំងនម្រាប់កម្រាប់ ៩ ១ ៨ អានៃធ្� amp ល័តុភិបទៅបំilib៩ និងណាជ្វាបា�gasp ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� បាមលរាប់ក្រាប់ក្រាប់កឿឲοាង្រាប់ក្ពីខ្លបាមទើតគiously- ហើយ� Regardless�Jon�។. ឰមនៅរាប់ក់កូវពិវយត៊ែមុះយក ឡុល Milwaukee �!មួលបត់! ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ដោសុទៅនុចា្បាណាнегоក្ធំយានៅនៃប្ែលឹង ប្រាបដំួចុ� Het ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� នឹមşamក្រាប់ក្រាប់ក្រាក់ក្រងពីនៅ appro镁្រទឡ្រាប់ក្រាប់ក្រទៅប់ ២០០ម។

Transcription

សម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រា� ឲ� kalogម្រិនៃម៊ោមោអ្រោប់កម្រាប់ម្រាប់ម្ Risk ស្រឹនដែ្រានកាក់បៀនន្លោ់ ល្រីប់កាក់ដែ្រីប្រោយាប់ទុំណោយាយាគ់ថ្រ។ ច្នឹងម្យនេះ ដុំពីសបង្រូវនវើទួយច្ប្រធ្ល់សនៃកន្តែនល្ត ដែល់ពីបានពីសបង់នាយសាប់ពេលាពីពីល្តែនោះថ្នែ ដូចមដូច ល្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ១ быть្ពាប់ ទតា ០ participants ០ Caveពន៍ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់에요 ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� វាងាត់ធ្លូលនាត់ក្រានអី�ipl បាងស្ណួលើមម្ Lots of Colored No one can feel what I feel Wanna change my life and walk away Yeah Wanna walk away

Transcription

I wrzucę jeszcze jeden plik i może ktoś będzie wiedział też co to za utwór, bo ja go mam po prostu jako MP3 bez tytułu. Trochę się obszukałem, ale nie udało mi się znaleźć ani wykonawcy, ani tytułu, ale kawałek jest, no mnie się podoba.

Transcription

Ещё одну пропусти такси На диск и признаюсь я Люблю без памяти До слез, до слабости Бывают ярости А ты? Не трезво ей прости Это от древности Я не смогу уйти А ты? Эта ночь на твои Снова нас зовёт И молит Лёд витрин голубый Между нами Тает, тает Эта ночь на твои Снова нас зовёт И молит Лёд витрин голубый Между нами Тает, тает Вставаю рядом на заднем я В меня стреляешь взглядом Тра-та-та Нам пофиг, что Мы здесь не одни Под музыку Энегмы прям в такси Дождь столопы дано Целуемся на вдох Я чувствую любовь А ты? Заглушит дождь мой сон Это как будто сон Хочу пройтись пешком А ты? Эта ночь на твои Снова нас зовёт И молит Лёд витрин голубый Между нами Тает, тает Эта ночь на твои Снова нас зовёт И молит Лёд витрин голубый Между нами Тает, тает Эта ночь на твои Снова нас зовёт И молит Лёд витрин голубый Эта ночь на твои Снова нас зовёт И молит Для цветы голубых между нами

Transcription

No dobra, no macie rację, no wiecie, ja powiem wam tylko tyle uczciwie, że ja na formatach w Splittnew się nie znam, więc ja od małego zawsze miałem wszystko w MP3, dopiero potem jakoś chyba w szkole podstawowej czy w gimnazjum zaczęto mnie, znaczy inaczej powiem, po prostu ktoś mi zaczął mówić o innych formatach typu WAV, FLAT, OGG i tak dalej. No i tak to wyszło, ale po prostu, nie no trochę to, może ja was trochę przepraszam, bo jeżeli jakość ma dla was znaczenie, no to to jest trochę zrozumiałe, tak, ja mogę się na tym nie znać, a no a co tu jeszcze miałem powiedzieć. A, a dla mnie osoby, która ma lekkie problemy ze słuchaniem, to może nie mieć znaczenia zbytnio.

Transcription

Łowca, wybacz, ty już to wrzucałeś wcześniej, tą piosenkę, ja jakoś o niej kompletnie zapomniałem, ale już, bo generalnie tytuł udało mi się znaleźć i wykonawcę, nie wiem w jakiej jakości masz tą mp3, ale jak jest ona dobrej, no to możesz sobie już ją otagować, no to ci wyślę, prawda, i powodzenia. Jak coś, to postaram się ją jeszcze poszukać, bo na razie tylko znalazłem tytuł, a nie szukałem jeszcze dobrej jakości.

Transcription

Hej sorki, no cóż, wiek robi swoje na preflecie, bo to 320

Transcription

And I dream at night, without you by my side When I dream, I try, to keep you on my mind Cause no matter where you go, I'll always love you so And I dream, I dream And I, and I, and I dream in the night And I, and I, and I And I dream at night And I dream at night Without you by my side Cause no matter where you go, I always love you so And I, and I, and I, and I Oh here I lie Here I lie I won't let you go, I won't let you go I won't let you go, I won't let you go As I dream tonight As I dream tonight As I dream tonight As I dream tonight

Transcription

A teraz mega, mega, mega, mega klasyk z 2004 roku, którego w sumie rzadko w internecie znaleźć, także tutaj dla tych, którzy lubią takie rzeczy.

Transcription

ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� នឹ្រុចព្ដែះីអា reason មាយអន្នៅផ្លើងប្ទៅឡឿំងច្នៅ ferry ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ឬសូសនដ៏ែឺគ ចជាម៍បាសតចិតផលែម歡迎កូវតា weiteren�្ឋឡើកស្រាប់ក្រួរបស់ចំចជាម្យទួយកាលពាវជា ចូលបាក្រដាធ្គ្យាាបានថ� Daar vorher ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ក្លួរសោខ្ទិន Midwestisc use កានក្រាប់សនំ� ក្ហើយគ្យ�vag្យូនទេរថ់ផ្នៅខ្យើ្រាប់ប់ក្រាប់កើយសឹងនដ៤ អូយតែលសម្វីតានម្លារស់កមួយតានាប់់ជ្រាងកាខ្លា entwic ផ្នូលែយពីទៅែស្សាប់ការបានហ្រាបានប់្ការរៀប់ការសិក្រាប់។ រងដាត្តែដែរស្ស្នានប់នឹកប្រាងភាត់ប្រាងគ្រំងពេលអត់នៅនៅនៅ្រាងគ្រោះពេលអតែត់ការប់ប្រាងភាងរំង្រូវត់សាង់�