Iné

česká verze eltenu

Started by laulau 124 posts last post 4 years ago Page 4 of 7

mě taky ne. a celkem mě to naštvalo.

na todlens to existuje jedno slovíčko z americké angličtiny: (missmanagement). páč todle vystihuje programátorský tým eltenu...
hamas must be destroyed

ja si myslím, že pribudli nejaké bezpečnostné zmeny, ktoré si taký užívateľ ako ja nevšimne.
Lenka

bezpečnostní změny? hm: elten potřebuje strukturální přestavbu, a na jak dlouho má paiper finance? obávám se, že na to jeden rok stačit nebude, nejsem tak najivní abych si myslel, že to bude tak krátká doba.
hamas must be destroyed

hele další aktualizace:d

budu požadovat, aby paiper zveřejnil na jak dlouho má finance na provoz eltenu. je to mé a ne jen mé, je to právo nás všech, páč jestli jen na jeden rok, bude to smůla.
hamas must be destroyed

pravda

takže jsme dva, ostatní se zatím nevyjádřili, lenka by k tomu mohla dopomoci, páč je jedním z adminů.
hamas must be destroyed

ja nemám k čomu dopomáhať, financie sú na rok a ja sa z toho teším.
Lenka

na rok? to určitě stačit nebude, vzhledem k tomu, že před nějakou dobou měl tady paiper megalomanské plány, které není schopen uzkutečnit, tak to vypadá stále dosti bledě, za mě: pokavaˇˇd je chlap, měl by přiznat barvu a omluvit se, že měl velikážské plány, je to dosti nefér, kdyby to např. slíbil jiný developer a ukázalo by se, že je to mlha, tak by mu to jentak neprošlo, je třeba uvažovat reálně a přiznat si pravdu, že velikážství sem nepatří.
hamas must be destroyed

jak se člověk může stát adminem?

najprv sa môže stať moderátorom tak, že ho admin zvolí za moderátora a potom ked ten admin nechce byť adminom, tak jedného z moderátorov môže zvoliť za admina namiesto seba.
Lenka

adminem? adame, nebuˇˇd vůl. tenhle program se rozpadá, paiper sice dostal peníze na provoz, ale vypadá to, že půlku z toho, co dostal zjevně prochlastal a prej že bude chlastat dál.
hamas must be destroyed

Zdravím, ja zatiaľ s Eltenom nemám žiadne problémy, ide veľmi svižne oproti klangu sa mi zdá, že má aj oveľa rýchlejšie reakcie, ale ako vravím to bolo asi aj tým, že veľká časť ak aj nie celá klango prostredia bola vytváraná v interpretovanom scriptovacom jazyku Lua, takže preto to asi bolo trošku pomalšie, ale Elten veru neviem v čom je naprogramovaný, ale mne ide veľmi svižne.

ani adminem být nechci. jenom se ptám:d

no, pokud se elten trochu pohne, budu o adminování uvažovat, přece jenom, do prostředí plného holubičího přístupu musí vlítnout dravý jestřáb.
hamas must be destroyed

hahaha, si vtipný Dan, dobré.
Lenka

to nebyl vtip, to byla vážně míněná věta... na vtipy tu bude jiné vlákno a možná nejlépe hlasové.
hamas must be destroyed

hmmm, kdy to teda bude ta aktualizafce?

neviem, ale dobré je, že sa na nej pracuje a že určite bude.
Lenka