hm: aktualizace bude, ale to nejdřív budou za 1. prasatům narostou křídla za 2 vybuchne elektrárna temelín a za 3. narostou mě tak dlouhý vousy, že si po nich budu šlapat, tedy bude ze mě krakonoš 2.0, tzn. celou dobu se nebudu holit, dokud nevýjde aktualizace... jo, a málem bych zapoměl, než vyjde aktualizace tak tu budem mít samořiditelná auta. takže asi tak.
vo těch skupinách vím už dlouho, ale, jak říkám, trvá to už příliš dlouho, elten přece jen nejni extra velkej program, takže netuším, kde se to zaseklo.
když zmáčkneš f4 pak jdeš šipkou dolů až narazíš na recently created groups a po otevření hledej skupinu betatesting elten 2.4 tak nějak se ta skupina jmenuje.
zdarec lidi, mám obavy, že elten zkončí jako klango, a to tak, že bude prodán nějaké firmě sídlící v daˇˇnovém ráji, klango takhle zkončilo. vím to, poněvadž když jsem jen tak z hecu před dvěma týdny juknul na klango.net, vybafly tam na mě nějaké stránky jakési firmy, jež sídlí na ostrovech turks a caicos. pro ty méně vzdělané: turks a caicos jsou ostrůvky kdesi v pacifiku, jež jsou známé jako daˇˇnový ráj... a ještě něco: ta suma o kterou si paiper řekl před pár měsíci, aby údajně zachránil elten, je přemrštěná, konzultoval jsem to s člověkem, který se v těchto věcech vyzná.
a ještě něco, nejsi sám, kdo je na něho nasranej... i poláci by mu nejraději ufikli palici a narazili ji na kůl... ten člověk má špatnou pověst i mimo elten.
vono by nám by to bylo jedno, kdyby před asi půl rokem paiper neměl velkohubé sliby, jež zjevně asi nemůže zplnit tedy že nebyly zasazeny do reálného rámce. no oukej, neměl slibovat, pamatuju si, jak prý měl v roce 2020 elten 3.0, jak říkám, kdybych to nezjistil, možná by mi to bylo buřt... jenže, naštvaní jsou i zahraniční uživatelé... a možná víc než my, paiper nekomunikuje, ve skupině betatesterů taky mrtvo, tak asi tak.
No, buďme radi, že zatiaľ tam máme aspoň niekoho. Bolo by rozumné tam dať niekoho, kto ovláda Češtinu, alebo Slovenčinu, prípadne nejaký svetový jazyk.
Ešte jedna vec. Niekto mi vravel, že Elten je naprogramovaný v C, alebo C++. Ak je to pravda, asi to skončí. Množstvo začínajúcich programátorov dá prednosť Pythonu, než C++, alebo C. To sú náročné programovacie jazyky.
Ja volim samo kafu sa Rakijom.
This site uses cookies to enhance your experience.