Von meinen Dokumenten und meiner Abstammung ausgehend sagen sie, dass ich Deutsche bin. Doch meine Seele und mein Herz fragt niemand. Tief in mir drin weiß ich, dass ich Tschechin bin. Going from my papers and family, they say that I am German. But noone is asking about my heart and soul, because very deep inside myself I know that I am Czech jestli jenom zobrazí moje dokumenty, a koukají na moje rodina, ríkají, že jsem nemka, ale nikdo ne zaptal, co je hluboko v mé duši a srdce. protože já vím a cítím, že hluboko ve me jsem cešká!
ahojte lidi, ne, nezměním, páč kdyby jo, tak elten už padne dávno, protože jsem v kontaktu s naším mecenášem karlem janečkem, slovenským uživatelům asi toto jméno nic neřekne, ale v česku je znám.
zdravím, tak to vypadá, že elten je zachráněn a krize jest překonána, je to i díky mému apelu na paipera aby začal hledat pořádné sponzory, paiper se zkutečně obrátil na jednu (nejmnenovanou) firmu). vím to, poněvač jsem v kontaktu s lidmi okolo paipera, ne přímo jeho rodinu, ale s lidmi tady z eltenu, kteří s ním spolupracují, paiper mi sice na mou žádost neodpověděl, ale byl jsem ujištěn, že si mou správu přečetl.. takže elten je zachráněn a možná i bude ta česká verze, ikdyž já si s anglickou vystačím.