Iné

česká verze eltenu

Założony przez laulau 124 wpisy ostatni wpis 4 lata temu Strona 3 z 7

ach dan, ty sa nezmeníš.
Lenka

ne, no prostě nechci se nepotřebně hádat
Von meinen Dokumenten und meiner Abstammung ausgehend sagen sie, dass ich Deutsche bin. Doch meine Seele und mein Herz fragt niemand. Tief in mir drin weiß ich, dass ich Tschechin bin.
Going from my papers and family, they say that I am German. But noone is asking about my heart and soul, because very deep inside myself I know that I am Czech
jestli jenom zobrazí moje dokumenty, a koukají na moje rodina, ríkají, že jsem nemka, ale nikdo ne zaptal, co je hluboko v mé duši a srdce. protože já vím a cítím, že hluboko ve me jsem cešká!

ahojte lidi, ne, nezměním, páč kdyby jo, tak elten už padne dávno, protože jsem v kontaktu s naším mecenášem karlem janečkem, slovenským uživatelům asi toto jméno nic neřekne, ale v česku je znám.
hamas must be destroyed

zdravím, tak to vypadá, že elten je zachráněn a krize jest překonána, je to i díky mému apelu na paipera aby začal hledat pořádné sponzory, paiper se zkutečně obrátil na jednu (nejmnenovanou) firmu). vím to, poněvač jsem v kontaktu s lidmi okolo paipera, ne přímo jeho rodinu, ale s lidmi tady z eltenu, kteří s ním spolupracují, paiper mi sice na mou žádost neodpověděl, ale byl jsem ujištěn, že si mou správu přečetl.. takže elten je zachráněn a možná i bude ta česká verze, ikdyž já si s anglickou vystačím.
hamas must be destroyed

nič o tom neviem, že by sa pajper obrátil na nemenovanú firmu, viem iba tolko, že anonymný darca daroval väčšiu sumu, a tak elten pôjde ešte rok.
Lenka

i přesto nebyla moje snaha zbytečná.
hamas must be destroyed

hele bude to to slíbený volání kontaktům?

ano bude, už sú na tom dokončené práce, ale neviem kedy bude aktualizácia.
Lenka

no konečně:d

hm, hm, mělo by být, paiper dostal prachy a podle posledních správ se přestal chovati jako pohřební plačka a začal konat.
hamas must be destroyed

fakt??? už konečně???

no jo, jestli se té aktualizace dočkáme:d

určite sa dočkáš, mne by stačila jedna za mesiac.
Lenka

mě taky: aspoˇˇn by se vyřešily palčivé problémy jako např. youtube, nefunguje to tam
hamas must be destroyed

youtube ku podivu jede... ale jak to bude dlouho???

hm, mě ne. asi je něco špatně u mě.
hamas must be destroyed

vždycky, když to stahuje to video, tak tam vyjedou chybový správy, a když se to snažím přehrát, tak to zahlásí bass_error file form, takže asi tak.
hamas must be destroyed

tak pojˇˇd na skype, zkusím se ti na to podívat.

už jsem to vyřešil, trochu jsem se pošˇˇtoural v nastavení a už to jde.
hamas must be destroyed

před chvilkou mi přišla aktualizace eltenu, hm: a když jsem si ji stáhnul, nic se nezměnilo.
hamas must be destroyed