Forum

Wspominamy Klango

Forum mieszane

Poprzednia 7 / 13 Next

matid25

#121 ·

Transcription

Przeszedłem Mistrza Gry całego przed chwilą. No na razie to tylko możemy sobie pochodzić po lokacjach, porozmawiać z ludźmi i w sumie tyle. W późniejszych wersjach miały dojść na przykład profesje, kupno, sprzedaż, walki, można było uczyć się na maga. Gra wygląda mniej więcej tak jak Serce Zimy, czyli też jakby książka i mamy różne warianty odpowiedzenia na pytanie czy zadanie pytania. Coś mniej więcej w tym stylu.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

daszekmdn

#122 ·

1 likes
Transcription

No to Grząco, nie zmotywowałeś mnie do czwartego postu, a jednak. Chociaż mówiłem o czwartym poście pod rząd, bo nagrałem trzy, jeden po drugim. Archiwum z apkami i wszystkim wrzucę. Kiedy? Jak skończę. Prosta odpowiedź. Ale raczej na wątek tekstowy, bo sorry, kolejny raz mam przeddyktowywać adres do pobrania kolejnego pliku, jak to już raz tutaj krzyniłem. No cóż. No, a może jednak, kto wie. Albo zainteresowanym po prostu wyślę linka w PMC. I już. Gdyby tylko się dało do kilku na raz wysyłać, co się chyba nie da, z tego co wiem. Ale... Okej. W archiwum będzie dostępne Klango 1.35. Z różnymi instalkami gier. Oraz Klango 3. Z aplikacjami, etc., etc. Jakby ktoś kiedyś stracił swoją instancję i nie mógł już znikąd Klango pobrać. A właściwie znikąd pobrać Klango z wszystkim, co w nim było. Tyle. Pozdrawiam.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

johnson

#123 ·

Transcription

Stary, przedyktuj. Czemu nie? Dlaczego by na forum nie zrobić sobie na przykład jakichś wyzywań? Wiadomo, to trochę denerwujące. Szczerze, nie wiem, ilu ludziom by się serio chciało to przepisywać.

lukasz1993258

#124 ·

Transcription

Ja proszę jak to zrobisz w prywatnej wiadomości, bezpośredni link.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

daszekmdn

#125 ·

1 likes
Transcription

Witajcie mam dla was ciekawostkę utworzyłem swego czasu na Klango kilka kont dla kumpli i tak dalej którzy jeszcze wtedy nie byli na tyle oblatani z internetem żeby mieć adres e-mail i tak dalej i tak dalej. I dziś dostałem wiadomość od Simplito na jednym z moich adresów e-mail z informacją że zamykają Klango i to był jakiś newsletter tak zwany czy coś takiego. Co ciekawe jakąś dziwną listę mailingową mają gdyż dostałem informację przy próbie otwarcia pewnego linku że... ...ta wiadomość może być próbą oszustwa i co ciekawe doszło mi to tylko na Gmaila bo na WP gdzie miałem większość kont które ludziom tam tworzyłem nie przyszło mi zupełnie nic ciekawe czemu to tak. Pozdrawiam.

lukasz1993258

#126 ·

Transcription

A ja zaraz sprawdzę, czy mi ta wiadomość doszła jako mail i ciekawe, czy mi doszło generalnie, bo ja też mam w sumie chyba jeszcze parę adresów e-mail podpiętych pod kranko, więc sprawdzę z ciekawości, jak to mniej więcej wygląda.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

matid25

#127 ·

Transcription

To ciekawe, dlatego że ja mam maile na O2 i szczerze powiedziawszy nic mi nie przyszło od Klango, żadnych takich informacji nie miałem.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

lukasz1993258

#128 ·

Transcription

Przepraszam, że dopiero o tej godzinie, że tak powiem, ale dopiero przed chwilą sprawdziłem pocztę i faktyczną wiadomość mam. Oczywiście po angielsku, po angielsku, ale to się wytnie. Jak sami pewnie wiecie, audycja w Tyflo Radio się skończyła. Ja tylko żałuję, że jednej rzeczy nie dodałem, mianowicie, że klęgopunkty weszły od 25 lutego 2010 roku, ale to się wytnie. Także na razie z mojej strony tyle i życzę miłej nocy.

lukasz1993258

#129 ·

Transcription

A, jeszcze jedno. Dziękuję za słowa otuchy, jeżeli chodzi o wypowiadanie się co na temat kręgowy Tyfro Radio. Bardzo mi to miło jest czytać. Także już tym razem ponownie, znaczy już na 100%, przepraszam, życzę miłej nocy.

daszekmdn

#130 ·

1 likes
Transcription

Łukaszu, jak pisałem wiadomość prywatną, tak jeszcze tutaj powtórzę, po prostu gratulacje co do Twojej wypowiedzi, bo to było po prostu mistrzowskie, mówiąc szczerze. I aż po prostu się człowiekowi uśmiech pojawia, że jest ktoś, kto naprawdę tak obeznany z tematem jest. Tak więc jeszcze raz gratulacje i oby takich sytuacji więcej. I oby podobnych wpisów na forum też było dużo.

johnson

#131 ·

Transcription

Dobry panie Łukaszu, słuchaj stary, jak słuchaliśmy tego co opowiadałeś i tutaj razem z dachem pomyśleliśmy po prostu, żeby napisać Ci tą wiadomość autentycznie, człowieku jesteś profesorem albo procesorem, nie wiem jeszcze jak to powiedzieć, no mówię wymyślonego przez nas wszystkich przedmiotu klangonicystyka czy klangocystyka, to co Ci napisał. Nie no, po prostu człowieku zupełnie inny byłeś w tej audycji i rozwaliłeś system, jak sprawdziliśmy od początku praktycznie i do końca Twoją wypowiedź, no to gdzieś koło 17-17 minut z kawałkiem i po prostu zagiąłeś wszystkich, nie, aż słyszałem, po prostu słyszeliśmy razem tutaj siedząc na team talku w naszym gronie, po prostu usłyszeliśmy taki uśmiech. Po prostu jeszcze Cię chcieli wypytywać, po prostu to niemożliwe, wypytywali Cię od daty jak dokładnie to i tamto, nie chcieli Ci przerywać po prostu, no w zasadzie wydaje mi się, że nawet jeżeli ona trwała, ta audycja ile trwała, to większość najważniejszych rzeczy tak naprawdę audycję Ty przejąłeś, byłeś po prostu praktycznie głównym prowadzącym. Więc stary, byleby podobnych... wypowiedzi na forum, ja sam nie jestem może super, jeżeli chodzi o takie gadanie, ale żeby więcej tego typu i w taki sposób robionych wypowiedzi było na tym forum. Trzymaj się stary i więcej czegoś takiego, próbuj, no nic więcej nie mam do powiedzenia, no bo po prostu będę tylko się motał i motał i ciągł, także dobry wieczór, dobranoc, dzień dobry, do widzenia, koty są twarde, więc trzymajcie się.

hryniek

#132 ·

Transcription

No to Ci powiem szczerze, Łukasz, żeś z tym to, żeś dawił ładnie, no ja to co do żadnej wersji powiem Ci, że nie pamiętam daty, ja może pamiętam około którego roku było, około coś tam, ale ja nawet nie pamiętam z kim ja o czym pisałem, no ale, no, Ciebie widocznie, no, obdarzono, no, takim magazynem pamięci, który, no, rejestruje wszystko, no, więcej, albo ja już mam po prostu tyle tych wspomnień, że, no, po prostu utrzymanie tego, no, jest niemożliwe, no, w każdym razie ja Ci również gratuluję, bo tego bym się po Tobie nie spodziewał, to było po prostu piękne, też Cię słuchałem, tak, bydłaj, jakie bydłaj, kurwa, bydłaj.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

lukasz1993258

#133 ·

Transcription

Stukrotnie jeszcze raz Wam dziękuję za te miłe słowa. Powiem Wam tylko tyle, że celowo nie mówiłem nikomu, że będę miał zamiar brać udział w tej audycji, bo chciałem Was w miarę swoich możliwości zaskoczyć. I odkąd się tylko dowiedziałem, że ma być audycja poświęcona wspomnieniom o Klango, tak sobie siedziałem na forum Klango, czytałem sobie wątki o właśnie tych betach i o tym wszystkim i sobie zapamiętywałem daty. I mniej więcej potem sobie wchodziłem w listę zmian, żeby tylko się jeszcze podszkolić co do... zmian, które były wdrażane. Oczywiście w miarę możliwości. No to raczej chyba tyle, co mogę na chwilę obecną powiedzieć. Jeszcze raz dziękuję, naprawdę to miło z Waszych ust usłyszeć. Miłej nocy życzę.

hryniek

#134 ·

1 likes
Transcription

Nie, no ten to zrobił. Ja myślałem, że Ty masz jakieś takie fajne możliwości do zapamiętywania. Aaaa, zepsułeś mi życie w tym momencie. Aaaa, skaniłeś mnie wręcz. Ja swoją drogą też nie myślałem o tym, że będę dzwonił. Znaczy, chciałem i nie chciałem i tak w końcu na spontanie. Dopiero mi się za drugim czy trzecim razem udało dobić. No i coś tam pomiałczałem i w sumie tyle.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

daszekmdn

#135 ·

1 likes
Transcription

Miał możliwości do zapamiętywania, ponieważ wspomniał o rzeczach, których ani w listach zmian, ani na forach nie było.

johnson

#136 ·

Transcription

Tak jak wspominać, to wspominać może na całego Ustawiamy temat Klango 2 albo Klango 3 jako domyślne

hryniek

#137 ·

1 likes
Transcription

No ale tak się nie da, tak się nie da. Możliwości, możliwości. Też mówię takie coś. Chyba idę kota powspomagać w kopaniu kryptowalut w kuwecie, bo po prostu tak się nie da. Trzeba iść zapalić. Jednym słowem to ujmując. Ja nie widzę innej możliwości na to.

lukasz1993258

#138 ·

Transcription

No coś tam wspomniałem, no też pamiętam na forum głosowym Klango jeszcze można w wątku nowości w najnowszym Klango odsłuchać mojego miauczenia, że tak powiem i też tam wspominałem o właśnie rozwoju Klango, więc można jeszcze sobie tego posłuchać. A ja to mniej więcej pamiętałem, tylko sobie po prostu chciałem odświeżyć pamięć, żeby czegoś chcąc nie chcąc nie palnąć. Dlatego sobie tak siedziałem na forum, żeby sobie poprzypominać, daty mniej więcej kojarzyłem, ale wolałem się jednak upewnić stuprocentowo, żeby po prostu nie zaliczyć jakiejś wtopy. No bo wiadomo, że mógłbym coś źle powiedzieć albo coś pomylić. Tak jak mówię daty to ja przedtem znałem, tylko po prostu chciałem sobie to utrwalić. Zresztą zresztą zainteresowanych proszę sobie wejść na Klango w forum głosowe, tak jak wspomniałem nowości w najnowszym Klango. Tam oczywiście z konta Artur, mniejsza Oto, ale w każdym bądź razie tam też wymieniałem najważniejsze. Funkcje jakie były dodawane do Klango od momentu, w którym ja zacząłem w tym projekcie uczestniczyć. Czyli od 21 marca 2009 roku. Autorem tego wątku jest Kamosz, którego tutaj na Eltenie niestety nie ma. Mam nadzieję, że niedługo się pojawi. Tyle z mojej strony. Do usłyszenia.

johnson

#139 ·

Transcription

I stary, dobrze, żeś to zrobił, no żeby nie zaliczyć w topy, no po prostu, no co ja mogę więcej powiedzieć, powtórzyłbym to po raz setny i nie wiem który, no dobrze, że jeszcze poczytałeś te wszystkie rzeczy i utrwaliłeś sobie te całe daty, to i najbardziej mnie to też jeszcze rozwaliło, jak powiedziałeś te sytuacje, o których po prostu oni w żadnych tych zmianach czy coś nie wspominali, o wszystkich upadkach serwerów i tak dalej, no powiem tak, więcej tego typu miauczeń nawet po prostu tutaj na tych forach wszystkich.

Kosa12

#140 ·

Transcription

Witam serdecznie, audycja była bardzo ciekawa i nawet twoja wypowiedź Łukaszu była bardzo profesjonalnie zrobiona, ponieważ pamiętałeś daty niektóre i w ogóle jestem pełen podziwu, bo ja na przykład jak mam coś przedstawić to jestem to akurat z tym problem, bo czasami niewiele dat się zapomni, czy jakieś tam różne zmiany się zmieniły ogólnie w danym miesiącu w kliencie. No to tyle z mojej strony, cześć!

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??
Poprzednia 7 / 13 Next