Transcription
Kochani, oni tą decyzję, jak już ktoś kiedyś powiedział, znaczy kiedyś na wątku tekstowym, oni decyzję podjęli zamknięcia 24 maja, bo 25 maja wchodzi RODO i po prostu boją się, bo nawet Dawid wykrył jakieś tam błędy zabezpieczeń poważne, tak? I oni się po prostu boją, bo ten kod mają rozgrzebany, tak naprawdę nic z tym absolutnie nie robią. Jeżeli mają dostać za to jakieś kary, przyznaję, nie mam pojęcia jak będzie działało RODO, wiem tylko, że ma bardziej chronić naszą prywatność i tyle. Jestem ignorantem totalnym, ale po prostu nie wierzę w takie rozwiązania, to tyle, bo wszystko da się obejść. Ale nie o tym. Po prostu to jest decyzja firmy związana tylko i wyłącznie z tym, że się boją. Więc to jest decyzja firmy związana tylko i wyłącznie z tym, że się boją. A że i tak musieli zamknąć kiedyś, no bo ile można, to stwierdzili, że teraz już nie ma co zwlekać dłużej i tyle. Ja już nie będę za klangą płakać. To jest ten moment, kiedy wylałam już wszystkie łzy, wpadłam w swego rodzaju odrętwienie, nie wiem czy wiecie co mam na myśli, jak się taki człowiek już wypłacze, to potem już nie ma tych łez, jest taki... Ejolo... trudno, nic się nie zrobi i tak dalej. Więc w takim właśnie stanie jestem. Oczywiście przysłowiowo mówię tak, nie dosłownie, no ale generalnie, symbolicznie. Ale generalnie o co chodzi? Mamy Eltena i powiem szczerze, że mnie to bardzo pocieszyło. Jakby Eltena nie było, to naprawdę rozpaczałabym dużo bardziej z tego powodu, bo to jest jednak alternatywa godna i dlatego ja już nie będę się martwić tym projektem. 24 maja mogę co najwyżej puszkę coli wypić na pamiątkę. Chociaż ja nie piję coli, więc nie wiem, ograniczę się do nie wiem, kawałka czekolady, czy coś takiego, bo o alkoholu to już nawet nie mówię, bo nie piję, więc no pomyślę przez chwilę i to tyle będzie.