Odbiorniki

Nasze radioodbiorniki, (archiwalny wątek głosowy)

Started by lukasz1993258 115 posts last post 11 months ago Page 3 of 6

Transcription

Mnie też dziwi, że tu nic nie wyłapuje w ogóle, a to jest z filmu Logitech.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Ale faktycznie, że wiadomo, nawet radia mojej babci, skoro antena jest taka krótka, to nawet z tego łapię. Tak więc rzeczywiście sytuacja z tym twoim radiem jest dziwna, że no bo owszem, w Bielsku Białej powinny chociaż lokalne stacje odbierać, a skoro ci nawet nie odbiera tych Meloradia, co się znajduje w Bielsku Białej, nawet ci Lamewka z Katowic niech sobie odbiera, chociaż nie wiem ile kilometrów jest Bielska Biała w Katowicach, ale Lamew w Katowicach ma 60 kW, więc powinno dotrzeć, ale już sam nie wiem, kurde.

Transcription

No powinno dotrzeć, powinno dotrzeć, ale niestety nie dociera. Musiałbym, znaczy w sumie to ja błąd zrobiłem, bo kurczę zapomniałem wziąć pilota, a pilotem to ja mogę ręcznie częstotliwości wpisywać i zobaczyłbym wtedy jego zachowanie. Chyba, że koleżankę później poproszę, ma taki sam, żeby na chwilę pilot pożyczyła, no i wtedy zobaczymy jak to będzie wyglądało w praktyce. Dziękuję.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

No właśnie, bo to, że czegoś nie wyszukuje, to niekoniecznie musi znaczyć, że nie odbiera.

Transcription

No i jeszcze o to, co to znaczy. W każdym razie i tak jestem zdumiony i lekko zdziwiony. Ciekawy jestem, jakbym wziął ten głośnik do Wrocławia, co by we Wrocławiu wykazało. A tam na przykład jest eska z bardzo dużą mocą. I ciekawe, czy każdy ją by uwzględnił.

Transcription

No i co? Powróciłem do Warszawy. Okazało się, że w tym głośniku, o którym tu była mowa, uszkodziła się prawdopodobnie antena, bo tutaj tak samo mi żadnej stacji nie wyłapuje. Ale teraz pokażę Wam co innego. Mam tutaj taki mały głośnik, w sumie ten za 40 złotych i muszę Wam powiedzieć, że on naprawdę, jak na swoje możliwości, bardzo mocno wyłapuje stację. Nawet tutaj mój znajomy ma taki sam głośnik, jak ja. I muszę powiedzieć, że... Będąc tutaj w Warszawie, bez problemu wyłapujemy Pop Radio z Pruszkowa. Nawet, jestem mówiąc, bardzo fajna stacja. Z bardzo czystą jakością. A co w tamtym głośniku, jeszcze pamiętam, że jak on działał, jeżeli chodzi o radio, to to było trudno wyłapać. Ja Wam tutaj pokażę mniej więcej... Po prostu antena tu jest traktowana jako kabel USB, który się po prostu wpina. No i w tym momencie to będzie... ...robiło jako antenę. Antenę i to też można ładować. Ja ten głośniczek włączę. Będzie mówił, przemówił ludzkim głosem. Urządzenie jest gotowe do połączenia. No właśnie, bo tu się standardowo włącza Bluetooth. Ale tutaj zobaczycie sami, jak tu idealnie wyłapuje stację, bez żadnego zarzutu. Tryb radia. O, tryb radia. No i co o to chodzi? Patrzcie. ...i często właśnie ta... ...każe utrudnione odkluczanie przeciwwskazaniem i są... ...będą technologie smart... ...narciarskimi, małyszomanią, stochomanią i tak dalej, i tak dalej... ...Jump i Van Halen... ...za nami w SC Rock. A może Wy chcielibyście zagrać na wielkiej, sportowej imprezie. A tamtej czy strzało w tamtym głośniku? Otóż 22 kwietnia w Warszawie odbędzie się Orlen Warsaw Marathon. A na nim wielotysiączna publiczność... ...i zemsta nie zaplecza nos w... ...warto go stosować, by nie dać się... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z... ...z...

Transcription

Słuchajcie, byłem dzisiaj w Arkadii i szczerze powiedziawszy doznałem takiego wielkiego szoku, jakiego chyba mało kto mógł doznać. Niby to jest centrum handlowe, wszystko pięknie, ładnie. Byłem w Arkadii, bo szczerze powiedziawszy troszkę się nudziłem. Po prostu byłem w Arkadii, bo się nudziłem. No i co? No i oczywiście, jak to ja, tradycja musi być, poszedłem sobie na elektronikę, żeby z ciekawością zobaczyć, czy coś tam jest nowego. Fakty. Były dostawy tego radika retro, co ja mam. Co to jeszcze było? W sumie aż tak nic nowego się nie pojawiło. Ten głośniczek taki, co po polsku mówił, to już go nie ma. Pewnie już go wysprzedali. Albo jest taki duży popyt. Raczej obstawiałbym to drugiem. Ale co mnie najbardziej zdumiało, no bo naprawdę doznałem wielkiego szoku. Bo tego się po prostu nie da inaczej określić. Mianowicie sytuacja wyglądała tak, że zobaczyłem ten głośnik, ten mini subwoofer, który już tutaj był reprezentowany. Była dostawa, co śmieszne, tylko jedna dostawa, bo żadnych opakowań nie było. Tak, bo może i były, tylko że były wykupione, aczkolwiek, no szczerze powiedziawszy, do końca bym się na to nie nastawiał. Miesza o to, ale możecie mi jedną taką bardzo nietypową rzecz wyjaśnić. Wyjaśnijcie mi jedną rzecz, jak można na wystawie, w sklepie, i to jeszcze było w Carrefourze, trzymać głośnik bez pokrętła na podgłośnienie i ściszenie. To pokrętło w tym głośniku było po prostu wyrwane. I wyjaśnijcie mi, jak można trzymać coś takiego na wystawie. Jak dla mnie, to po prostu człowieka zniechęca na to, żeby ten produkt kupować. I oni myślą, że jak ten produkt jest ostatni, bo tak jak wspomniałem, nie było już tam więcej produktów, w sumie nie było tam tego głośnika. Bo pewnie ktoś już go wykupił albo tylko jeden z nich. Ten produkt był wystawiony. Jak można w ogóle wystawić coś w takim stanie? Przecież to jest jakaś po prostu masakra. Ja po prostu doznałem takiego wielkiego szoku, że to jest po prostu coś nie do opisania. Tak samo potem, idąc dalej alejką, zobaczyłem sobie tego Filipca, którego kiedyś miałem. Który się uszkodził. I ja od razu poznałem, że to jest ten sam Filipc. Nie wiem, czy ja wam tutaj o tym mówiłem, ale była taka sytuacja przed świętami Bożego Narodzenia, że po prostu sobie poszedłem znowu do Arkady i zobaczyłem tego Filipca, którego ja kiedyś miałem. I chcąc się dowiedzieć, ile on kosztuje, niestety nie uzyskałem odpowiedzi, gdyż facet powiedział, że on nie wie ile on kosztuje, bo nie ma na nim nalepki. A po prostu wtedy, kiedy ja kiedyś kupowałem tego Filipca, na złotych teraz, jako kosztował równą stówę. No i wtedy, kiedy byłem przed świętami, facet powiedział, że po prostu on nie wie, bo tam nie było nalepki, a nigdzie nie można było uzyskać informacji, ile to coś kosztuje. No to co? Poza tym, ten Filipc miał wgięty głośnik. Pamiętam. I to jeszcze lewy. Tak. A dzisiejszego dnia, co się nagle okazuje? Ja za tego Filipca zapłaciłem równe 100 złotych. Po czym dzisiaj, idąc do Arkady, ten sam Filipc, który widziałem przed świętami, dalej stoi z tym wgniecionym głośnikiem i jedna oczywiście kopia. Bo jedna kopia. I co? No i ten głośnik sobie do tej pory stoi od świąt Bożego Narodzenia. Ale już pojawiła się, proszę Państwa, cena. A cena jest po prostu niebywała. 180 złotych. Czy Wy to sobie potraficie wyobrazić? Ja za to zapłaciłem stówę. Potem, następna sytuacja była tego typu, że doszło do stawa tego radia, tak jak mówiłem, retro, które mam. Które było tu też reprezentowane, takie z USB, z kartą pamięci i z radiem. To, z którego nagrywałem chyba dwa posty przed tym postem, co teraz nagrywam, czyli jeden post, fragment Pop Radia. Co była taka antena teleskopowa, co jeszcze przepraszałem za jakość. Mianowicie, jak to radio kupowałem, to też oczywiście była ostatnia kopia tego radia. Czyli ja oczywiście wykupiłem ostatni egzemplarz. No i co się okazało? Okazało się, z dzisiejszego dnia, że nie dość, że były 4 lub 5 dostaw tego radia, to w rzeczywistości to radio kosztowało 60 złotych. A ja wtedy zapłaciłem 100 złotych tylko dlatego, bo facet nie wiedział ile też ono kosztuje i powiedział mi, że ono jest warte stówę. Więc w dniu dzisiejszym po prostu się tak zdenerwowałem i tak wkurzyłem, że po prostu tego się już nie da opisać. Człowieka możesz, a przeproszeniem, strzelak, trafić. Niby centrum handlowe, Arkadia. Wszystko pięknie, ładnie. A połowa osób, jakie tam pracują są tak niedorozwinięte, że po prostu aż brakuje słów, żeby to opisać. Bo się tego po prostu nie da opisać. Jak można przede wszystkim mieć jakiś produkt i nie wiedzieć ile on kosztuje? To się po prostu w głowie człowiekowi nie mieści. Taka jest moja opinia niestety. No i nic o tym nie poradzimy. Także z mojej strony to już tyle. Także Was serdecznie pozdrawiam.

Transcription

Witajcie wszyscy, ja dziś przychodzę do was z pytaniem, gdzie można kupić Senkora. Mam teksuna, fakt jest to bardzo, bardzo, bardzo dobry odbiornik jak dla mnie, niczego mu nie brakuje. No może poza modulacją CW, ale mniejsza o to i możliwością podpięcia go do komputera i zrobienia z niego np. SDR-a, ale mniejsza o to. Lecz mimo to, że teksun mi w zupełności wystarcza, chciałbym sobie zakupić Senkora na jakieś tam wyjazdy itd. Gdzie bardziej chciałbym się skupić na FM-ie, bo z tego co ja wiem Senkor FM ma bardzo dobry i dość ciekawie to wygląda. I który konkretnie model byście polecali, bo z tego co ja wiem jest ich kilka. Pozdrawiam i czekam na repli, że tak powiem.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

Cześć, a czy nie szukałeś na Allegro? Wydawało mi się, że coś tam było. Plus Senkor, z tego co wiem, ma stronę oficjalną po polsku. To też można wygooglować i tam chyba da się znaleźć, gdzie to można kupić.

Transcription

To znaczy, jeśli chodzi o odbiorniki w dobrym FM-ie, to ja gdzieś czytałem na Radzie Polsce, że podobno Texun, no czy tylko mówię, nie zachęcam się do kupienia, ale że podobno Texun PL310, 390 i w ogóle te z rodziny 300 posiadają podobno bardzo dobry FM.

Transcription

No dobra, ale skoro tutaj mówimy o odbiornikach, no nie, ja w ogóle mówię, ja mam to, ja mam tamto, ja mam siamto, a nawet tego nie zaprezentuję, tak więc teraz, oczywiście na blogu mam zaprezentowane, ale dla tych, którzy, którym się, że tak powiem, nie chce odwiedzać mojego bloga, to tu zaprezentuję moją Unitre, Eltre, a nie L613, mogą być zakłócenia od komputera, ale zaprezentuję tylko FM. Jak by ktoś chciał posłuchać, jak prezentuję fale długie, krótkie i średnie, to już na bloga zapraszam. Dobra, bo FM jest jak najbardziej odpłodniejszy na zakłócenia tutaj, tak więc tylko FM zaprezentuję z tego razu. Ono jest przestrojone na nasz zakres, że tak powiem i dosyć ładnie gra, dosyć ładnie gra to radio, bo to jest, no, to jest polskiej produkcji. Dobra, antena wyciągnięta. Let's go, odpalamy. Jakąś stację wybierzemy. Dzień dobry, udało się, słuchajcie, jestem tak szczęśliwa, że was tu widzę. Jakieś... Całkiem głośno potrafi grać. IDay.com Dobra, nie będę tu na maksa podkręcał, bo nie chcę, żeby się przestrawywało. Tak ono gra. Ma tylko jeden głośnik mono. Też jak się słuchawki podłączy, to też jest taki nieprzyjemny efekt, że tylko w lewym kanale gra, niestety. Ale jak to mówią, polskie radia najlepsze. Nie, bo to radio jest w naszej rodzinie od 80-tego któregoś roku, mój tata jeszcze je miał, no i taka ciekawostka, ono nawet na baterie działa jeszcze, na baterie, tutaj jeszcze, wkłada się chyba bodajże 5 paluszków dużych, no, tak więc działa, no, nawet na baterie, zasilania sieciowego też. Jedyne, na co się uszkodziła to główka od anteny, a tak to... ...byt.

Transcription

A to ci dopiero... Przepraszam, że tak się robię, ale... Założyłam taką ciekawą rzecz. Ja mieszkam w Świnoujściu. Rumi łapie część niemieckich stacji. I... Pewnie zauważyliście, że jak robiłem ten szybki band-scan, to w pewnej stacji babka mówiła po polsku, a później... Było coś powiedziane po niemiecku. Jakieś wiadomości były. Warszawa, coś tam mówili. Ciekawe... Ciekawe zjawisko się nagrało. No.

Transcription

Ja tutaj chyba swoje wszystkie odbiorniki prezentowałem, no mam jeden odbiornik starego typu retro, taki trochę mieszany, trochę stary z nowoczesnym, no on ma wejście na kartę pamięci USB, radio, ma jeden głośnik, wejście na słuchawki, chyba wejście na AUX, ma latarkę i można je tak zawiesić. I ma normalne wejście na kabel sieciowy, taki jak do boomboxa, ma wejście na baterię i ma wbudowany akumulator. Ale ja to tutaj wszystko prezentowałem, no ale jakby ktoś chciał to mogę jeszcze w prywatnej wiadomości coś więcej na ten temat powiedzieć czy pokazać.

Transcription

No i tak, teraz mam dla was bardzo ciekawe wieści, mianowicie jestem z powrotem w Bielsku Białej chwilowo i tutaj muszę coś wam nietypowego powiedzieć. Wziąłem sobie ten głośnik za 40 zł i jestem lekko zdumiony, ponieważ on tutaj wyłapał prawie 40 stacji, prawie, tak chyba coś takiego będzie, bo jeszcze wyłapuje tutaj czeskie stacje, co naprawdę mnie to zszokowało i jestem bardzo lekko zdumiony. Ale jedna rzecz mnie bardzo zdziwiła i jestem po prostu bardzo... Mianowicie, tak jak wiadomo w Bielsku Białej RMF Max Śląsk nie za bardzo dobrze łapie, a tutaj jak się postaram, to mi ładnie łapie, idealnie, bez żadnych szumów, bez żadnych zakłóceń. Jedynie tylko co, jak przekieruję antenę w prawą stronę czy w lewą, to mi na tej samej częstotliwości zaczyna wyłapywać czeską stację. Na przykład Eski Śląsk już tutaj nie złapie za bardzo, nie ma takiej opcji, próbowałem wszelkich metod, no nie ma takiej opcji, nie wypali to, nie, złapę tego, choćbym chciał, a nie mogę tego złapać. Także jestem w szoku, bo bardzo ładnie łapie RMF Max Śląsk. No i oczywiście łapie tutaj dwa Meloradia z Katowic i z Bielska Białej, oczywiście też bardzo czyściutko. Nie wiem czy w tle słyszycie, ale to jest właśnie RMF Max Śląsk. Antena jest wystawiona za okno i bardzo ładnie łapie, bez żadnych zarzutów. Też tutaj koleżanka ma taki sam głośnik, co ja mam. No i to jest bardzo ładnie łapie, bez żadnych zarzutów. Też tutaj koleżanka ma taki sam głośnik, co ja mam. I bardzo ładnie łapie, bez żadnych zarzutów. I bardzo ładnie łapie, bez żadnych zarzutów. Ja mam ten z Logitecha, tylko że u mnie była uszkodzona też antena, ale ta koleżanka w tym głośniku nie ma uszkodzonej anteny. I próbowaliśmy złapać w nim też Maxa z ciekawości. Nie łapie tego w ogóle, jest szum, ale wyłapuje co najmniej chyba z sześć albo z siedem lub osiem stacji. A głośniczek kosztował stówkę. Więc jestem lekko zdumiony tym. Bo ten głośnik, co ona ma, to nie jest snówka, dopiero co sobie go załatwiła. Tak jak mówię, to radiokoza cztery dychy, antena się podpina też właśnie kablem USB i bardzo ładnie tutaj wyłapuje stacje. Sporo łapie czeskich, bardzo dużo i to bardzo ładnie je łapie, bez żadnych zarzutów. I to bardzo ładnie je łapie, bez żadnych zarzutów. I to bardzo ładnie je łapie, bez żadnych zarzutów. I to bardzo ładnie je łapie, bez żadnych zarzutów. I to bardzo ładnie je łapie, bez żadnych zarzutów. Więc tak to mniej więcej wygląda. I jeszcze tutaj chcę powiedzieć z ciekawości, że wczoraj byłem w Media Expert. Nawiasem mówiąc po raz pierwszy w swoim życiu tutaj w Bielsku Białej. I też muszę powiedzieć, że widziałem takiego fajnego boomboxa. On chyba kosztował dwie stówy, ale go nie kupowałem. Tylko po prostu poszedłem sobie zobaczyć jakie tutaj są. 妈 scarcity W każdym razie widziałem takiego boomboxa właśnie z radiem, z USB, na kasety i prawdopodobnie na kartę pamięci. Amerika I też widziałem takie jakby radiurko, małe, co kiedyś się kupowało... ちょっと... No kiedyś jak byłem mniejszy kupowałem takie radiurko za 5-6zł No kiedyś jak byłem mniejszy kupowałem takie radiurko za 5-6zł No kiedyś jak byłem mniejszy kupowałem takie radiurko za 5-6zł Nieno po prostu jest dobra ale... No kiedyś jak byłem mniejszy kupowałem takie radiurka za Japonem, on tam Andrzejów, Piterburg Его i tak dalej. No kiedyś jak byłem mniejszy kupowałem takie radiurka za Japonem, on tam Andrzejów, Piterburg democracy. Ale za 50 złotych z antenką też taką wysuwaną i też tam było wejście na pendrive'a i na kartę pamięci oczywiście, wszystko ładowane przez akumulator, no. Także na razie z mojej strony to jest tyle. No i pozdrawiam.

Transcription

No szacun, kurde, pomyślałem, że ten głośnik za 40 złotych z Carrefoura, czy tam, z Carrefoura chyba, to tam, czy, ja właśnie nie wiem, ale no szacun, naprawdę szacun, kurde, że ten, dobre radio musi być, naprawdę.

Transcription

Witam wszystkich Ja ostatnio nabyłem sobie odbiornik, a właściwie nazwałbym to odtwarzaczem multimedialnym mianowicie Sencore SRD215 i jest to naprawdę fajny odbiornik FM sprawuje się bardzo dobrze generalnie do tropo bardziej sprawdza się tekst, ale do statycznych jest to rozwiązanie naprawdę świetne i jego zaletą jest oczywiście to, że jest bardzo mały możemy go nosić w kieszeni nawet jeśli chcemy, możemy też odtwarzać muzykę np. z karty pamięci, z pendrive'a, tudzież z AUX nie wiem jak do mikrofonu go przystawić, żeby było słychać sensownie bo po pierwsze mikrofon jest słaby, a po drugie no a po drugie musiałbym ustawić jakoś ten głośnik, co rządza do mikrofonu ma equalizary różne i tak dalej jakiś tam rap losowy z karty się odtworzył pozdrawiam i do następnego razu

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

On był kupowany w Carrefourze w Arkadii. Pamiętam, że go kupowałem między świętami Bożego Narodzenia a Sylwestrem. Kupowałem go razem z kolegą, bo kolega sobie kupował, ja sobie. Potem parę dni później, bo coś poszliśmy, coś jeszcze zerknąć, była dostawa tych głośników, a teraz już ich w ogóle nie ma. Teraz już ich w ogóle nie ma, nie ma żadnej dostawy, także nie wiadomo, czy to w ogóle będzie, czy nie. No i był kupowany właśnie w tym Carrefourze. Także jeżeli chodzi o jego wytrzymałość co do akumulatora, to ono potrafi działać całą lusieńką noc bez ładowania i pół dnia. To uważam, że i tak sporo. I to na radiu oczywiście. I to na radiu bez żadnego zarzutu potrafi wytrzymać. Także no muszę szczerze powiedzieć, że też do tej pory jestem lekko zdumiony jego, że tak powiem, możliwościami. No wiadomo, że to też główny wpływ ma na to antena, w tym wypadku ten kabelek. No ale jednak bądź co bądź jest wytrwały. Naprawdę. A dzisiaj tak z ciekawości kolega tutaj znalazł pilot od głośnika Logitech. I na koleżanki i głośniku sprawdzaliśmy tak z ciekawości, czy jest w stanie ten głośnik wyłapać RMF Max Śląsk. No niestety po przełączeniu pilotem na 881, bo ręcznie to by nad tego nie wynalazło, jest szum. Ale jak się przemieszcza z tym głośnikiem to tak łapie, ale ledwo, ledwo. Jest szum. Jest bardzo ciężko, bo antena jest no nie wiem jak wam to kurcze mogę pokazać. No posłuchajcie ona jest teraz wsunięta i patrzcie jaka ona jest. No taka o. I już jest taka. Wezmę ją spróbotem, wsunę i wysunę. No i tyle. I taka jest antena. Taka króciutka. No. I tak to wygląda. I tak to mniej więcej wygląda. Niestety. No także na razie z mojej strony tyle.

Transcription

A ja mam do was takie pytanie. Jakie byście mi polecali radio, co mi generalnie chodziło by mi o to, żeby odbliżało pasmo FM i równolegle te pasmo cyfrowe, czyli DAP plus chyba, żeby miało antenę teleskopową. Czy to jest w ogóle dobre rozwiązanie, żeby jeszcze kupować radio, które mają dwa pasma, czyli cyfrowe i FM, czy polecacie mi samym cyfrowym?

Transcription

Witam Was bardzo serdecznie, właśnie godzinę temu nabyłem sobie nowy radioodbiornik, że tak powiem, ale tym razem taki jaki mniej więcej chciałem mieć, ja już Wam mówię co to cudo ma. Ono jest sobie tutaj, o, stoi, jest dokładnie, z kolegą właśnie byliśmy je nabyć, że tak powiem. Poświęciliśmy się pojechać na stoku symetrem. Dokładnie, ze stoku symetrem, w każdym razie ono zawiera wejście na pendrive'a, magnetofon, wejście kompakt, AUX, wejście słuchawkowe i uwaga DAB, czyli odbiera stacje cyfrowe. Wyłapało mi tutaj generalnie braźni. Dziewięć stacji cyfrowych, Radio Chopin, czwórka, dwójkę, trójkę, coś tam jeszcze wybrało, w każdym razie on ma, no bassów to takich wielkich nie ma aż za specjalnych, ale zawsze chciałem mieć coś w stylu takiego retro, bo tu ma właśnie, tak jak mówiłem, jeszcze możliwości odtwarzania kaset magnetofonowych, magnetofonowych, ma cztery głośniki, dwa są na górze. A dwa są takie, jak powinny być w boomboxie, ma właśnie zegar, który dziwnym trafem, jak podpijałem pod prąd, automatem mi czas pokazał i co, no może czas najwyższy, żeby pokazać, jak to gra, że tak powiem. Ja je tutaj włączę. O, o pykło, o, teraz pytanie tylko, gdzie się dokładnie podgłaśnia i ścisza, muszę zobaczyć, chwileczkę, bo ja teraz, tam jak folder przystanie do tyłu, to będzie głośny przycisk do podgłaśnienia, tak jeden długi przycisk, o, właśnie go chcę zobaczyć, gdzie, bo ten jest, chwileczkę, mam antenę, nie zdjąłem, dlatego... O, gdzie to się podgłaśnia, pokaż mi. Masz takie zauważenie, że są takie przerywniki, nie? No. Ten ma do przodu folder, do tyłu folder i masz długi taki, potem masz tutaj dwa kolejne przerywniki, to jest tak po środku. Też podgłaśnienie. Jak przyciszasz, podgłaszasz. Dobra, patrzymy. To jest właśnie S-ka. S-ka. W czystym łapie. Amazing. I na, tutaj się ścisze. A teraz, pokażemy Wam, ja je tutaj jeszcze podgłośnię raz. I... Pokażemy Wam jeszcze... ...w jedną rzecz. S-ka. Sicy na czasie. Menopicie sprzączymy się na... ...radio cyfrowe. Warto też tutaj wspomnieć, że to jeszcze była mój, to jeszcze się wyświetla RDS, numer telefonu. Kawusia jest. Dziękuję Ci. I jaki utwór jest aktualnie grany, także... To zawiera w sobie. To wszystko zawiera w sobie. No, aż tak, aż tak głośne to nie jest, ale mi to odpowiada w zupełności. Czysto gra. Szukamy radia cyfrowego, bo ja się muszę jeszcze tutaj nauczyć. Gdzie to ono będzie? To będzie... ...to. Chyba będzie... ...to. To będzie radio cyfrowe. Tylko trzeba poczekać. Znowu swe, znowu dwójce. Tak to wygląda. Twórka. Tak, to jest. To jest twórka. No i mamy radio. Oczywiście. Oczywiście. Do razu posz halfa. Noabusllow. joining system. więc tak to jak sami słyszycie brzmi ja sobie je wyłączę ja się z tego po prostu cieszę bardzo łatwo się to obsługuje i bardzo fajnie to działa przede wszystkim tutaj 9 stacji wyłapało cyfrowych ciekawy jestem ile wyłapałoby w innym mieście i tak pewnie gdzieś będę jechał także ja będę w stanie to jakoś zobaczyć no i też warto wspomnieć, że ma kasetki można na tym odtwarzać kasety więc wszystko w jednym pendrive też tutaj bardzo łatwo się odtwarza naprawdę także no jako ja się z tego produktu bardzo cieszę także tyle pozdrawiam

Transcription

A, jeszcze nie wiem czy tu wspomniałem, ale tradycyjnie ma wejście słuchawkowe i jeszcze ma możliwość wejścia na AUX. No to chyba tyle.