Gry audio (dyskusja ogólna)

A Hero's Call: RPG od Out Of Sight Games

Started by mojsior 579 posts last post 3 years ago Page 8 of 29

Poco tak cały czas pytać?
trzeba samemu eksplorować grę:d
Senter San

niby tak ale ale. A jak wejść do lasu wsęsie gdzie on jest?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Północna brama
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

dzięki wielkie. A cmentarz?

mam pytanie. Gdzie są te przeklęte kamienie runiczne? Chodzę i chodzę, ale znaleść niemogę.

Szukaj w mauzoleach
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

ale mają jakiś dźwięk czy jak? Sory że tak pytam, ale jestem dość początkujący w tej grze

Tak, jakby elektryczność.

dzięki.

A ja mam 2 problemy.
Pierwszy, nie mogę znaleźć wodnego rezerwuaru w wielkim drzewie, a drógi jest taki, że niemogę znaleźć
tej chatki w której odkrywamy co tak trapiło Mathiasa
Senter San

Męcz tą babke od koni.

Siema. Chydę pokonałem na 3 lv czy coś podobnego. No ja mam 16, albo 17 lv. A Tak wogule to jak nauczyć
się złodziejstwa? Bo w zamkniętych miejscach ciekawe rzeczy są. A jeszcze jedno, nie dodało mi jednego
questa choć powinno. Mówię o zadaniu szukaniu pierścienia. Można go zdobyć w mieście w południowym zachodzie.
W pewnym domku.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Może ktoś mi powiedźieć gdzie znaleźć podpowieć do otwarcia drzwi w mauzoleum Navinciusa? Bo wejść się
do środka, ale są tam drzi, które mają jakieś pokrętła.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

hmmm, tam levele chyban ie ułatwiaja gry? potwory są silne na nasz poziom.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

No nie jest łatwo, ale troszke strategji i gotowe. Ja np. najpierw likwiduje duchy, jeśli są w grupie,
bo czarną magią atakują, potem zombi łucznik jest drugi do likwitacji, potem wampirki i zombi. albo odwrotnie
z tą końcówką, ale duchy i zombi łucznik najpierw.

Gdzie tam ne łatwo.
Poprostu trzeba się leczyć, używać najlepszego equipmenta jakie uda sie wam zdobyć, i oczywiście zwiększać
atrybuty.
Senter San

witam wszystkich, jako nowy użytnkownik eltena, ale tak poza tym wielu z was mnie kojarzy. Po 1, grałem
warrorem na 60 lvl i po update dostałem finesse i resztę skili ale po prostu na poziomach 61 62, więc
da się.
po co mi sygnatura?

co do wejścia do mauzoleum nawinciusa, pochodź po mauzoleum i szukaj nagrobków z różnymi wizerunkami
różnych numerków, pozapamiętuj je i potem poustawiaj odpowiednio na pokrętłach. Zagadka tkwi jak zwykle
w zwiedzaniu, jeżeli chodzi o tą grę
po co mi sygnatura?

OK. Dzięki.

Ktoś mi mugłby podpowiedźieć gdzie te nagropki są, bo znalazłem tylko z japkiem i kaczką. I tak sobie
chodze i chodze i już mam powoli dosyć.