A ja mam 2 problemy. Pierwszy, nie mogę znaleźć wodnego rezerwuaru w wielkim drzewie, a drógi jest taki, że niemogę znaleźć tej chatki w której odkrywamy co tak trapiło Mathiasa
Siema. Chydę pokonałem na 3 lv czy coś podobnego. No ja mam 16, albo 17 lv. A Tak wogule to jak nauczyć się złodziejstwa? Bo w zamkniętych miejscach ciekawe rzeczy są. A jeszcze jedno, nie dodało mi jednego questa choć powinno. Mówię o zadaniu szukaniu pierścienia. Można go zdobyć w mieście w południowym zachodzie. W pewnym domku.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Może ktoś mi powiedźieć gdzie znaleźć podpowieć do otwarcia drzwi w mauzoleum Navinciusa? Bo wejść się do środka, ale są tam drzi, które mają jakieś pokrętła.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
No nie jest łatwo, ale troszke strategji i gotowe. Ja np. najpierw likwiduje duchy, jeśli są w grupie, bo czarną magią atakują, potem zombi łucznik jest drugi do likwitacji, potem wampirki i zombi. albo odwrotnie z tą końcówką, ale duchy i zombi łucznik najpierw.
witam wszystkich, jako nowy użytnkownik eltena, ale tak poza tym wielu z was mnie kojarzy. Po 1, grałem warrorem na 60 lvl i po update dostałem finesse i resztę skili ale po prostu na poziomach 61 62, więc da się.
co do wejścia do mauzoleum nawinciusa, pochodź po mauzoleum i szukaj nagrobków z różnymi wizerunkami różnych numerków, pozapamiętuj je i potem poustawiaj odpowiednio na pokrętłach. Zagadka tkwi jak zwykle w zwiedzaniu, jeżeli chodzi o tą grę
Ktoś mi mugłby podpowiedźieć gdzie te nagropki są, bo znalazłem tylko z japkiem i kaczką. I tak sobie chodze i chodze i już mam powoli dosyć.
This site uses cookies to enhance your experience.