Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Kto spotkał hydrę? Niezła jest. Mam ponad 10 lv i nie daje rady narazie. Ciekawe czego pilnuje. Ale nie pisać, nie spoilerować jeśli ktoś ją pokonał.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Ty Nuno masz wyższy lv niż ja przynajmniej na materiale.
spoko. Ta nawoigacja jest żeczywiście dobra. Jeżeli dobrze pojmuję to jeśli wybiorę kierunek shift strzałka w prawo to idę w tym kierunkó w górę tak? I gdzie mogę znaleść te księgi?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.