Gry audio (dyskusja ogólna)
A Hero's Call: RPG od Out Of Sight Games
Założony przez mojsior
579 wpisów
ostatni wpis 3 lata temu
Strona 6 z 29
U niektórych są problemy, to fakt
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
No cuż ja używam strzałek jest dla mnie lepiej a nie ciągle aaaaaa wciskać. Nie długo też letsplaya zrobię.
radio plays is super
A jak u was działa radar? Czy działa jak postrzelony, czyli gada strasznie szybko, że nie da się zrozumieć
kierunków i jak ide obojętnie czy strzałkami czy literami to współżędne z pod shift v się nie zmieniają.
Może jeszcze raz zciągnąć? Albo ktoś by mi zerkną czy u niego byłby z moją wersją podobny problem?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
U mnie ta gra chodzi nie tak ja powinna, wyśle komuś i jakby mógł to sprawdzi?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
a jak jest z kontem? na ilu kompach można grę zainstalować? czy mogę z kimś na pół te konto kupić czy
nie da się grać jednocześnie?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Możesz mieć na kilku kompach, tylko gre rejestrujesz na konkretnego użytkownika. Przy odblokowywaniu
podajsze maila i hasło.
aha dzięki.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
czym się różni wybranie poziomu easy od jakiegoś wyższzego? Fabuła się zmienia, czy to taki nudny sposób
aby grać po przejściu gry odnowa ala bokurano 3?
Wrogowie są trudniejsi
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
A mugłby ktoś wystawić swój zi p z pobierania, o bonie wiem dlaczego mta gra nie dził tak jak trzeba. Albo
komu dam i sprawdzi czy moja wersja u niego też będzie wariować?
Sprawdziłem na pc w szkole i chodzi normalnie a nie jak postrzelona. Wszystko tam działa.
Cześć,
Kilka kwestii wyjaśniających:
Tłumaczenie jest obsługiwane przez google ale obecnie pracuje nad poprawianiem tego jak się da mimo, że
sam
google radzi sobie zaskakująco dobrze.
A Hero's Call testowałem od prawie roku i mamnadzieje, że się podoba. :)
Za kilka-kilkanaście godzin wersja 1.2 ze sporymi fixami.
Wersja 1.2 wydana. Wszyscy którzy zakupili gre powinni dostać maila z instrukcjami jako, że pojawił się
nowy updater.
Wersja zawiera bardzo dużo poprawek oraz łatek stabilizujących gre. Wszyscy którzy grają klasą warrior
i są na dość wysokim levelu (tj. 21 w góre) nie dostaną już umiejętności finesse która pojawia się wcześniej
na poprzedniej wersji była zbugowana i sie nie odblokowywała.
To samo tyzy się Matchiasa który kilk skilli nie dostał.
A Mathias od ktorego levela?
co to jest matchias?
Jakaś dodatkowa profesja jak się przejdzie jakiś poziom czy po prostu stwór o takiej nazwie który tam
sobie jest jakąśprofesją?
To postać, która dołącza do twojej drużyny.
Wiem, bo gram w szkole. A na lapku nie mogę, bo jest nie do użytku. Ale odczego jest przenośna gra. :P
Na dysk zewnętrzy i jazda.
Sprubuje wam nagrać i pokazać jak to się zachowuje,
A laptop ma win 10 64 bit
Komputer oparty na architekturze x64 obsługujący interfejs ACPI 1 z 1 poziom 2
Realtek High Definition Audio 3 z 3 poziom 2
CyberLink WebCam Virtual Driver 6.0 2 z 3 poziom 2
Audio dla wyświetlaczy Intel(R) 1 z 3 poziom 2
Intel(R) HD Graphics 520 1 z 1 poziom 2
Intel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz 1 z 4 poziom 2
Intel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz 2 z 4 poziom 2
Intel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz 3 z 4 poziom 2
Intel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz 4 z 4 poziom 2
Wejścia i wyjścia audio rozwinięte 25 z 25 poziom 1
Głośnik/Słuchawki (Realtek High Definition Audio) 1 z 3 poziom 2
Miks stereo (Realtek High Definition Audio) 2 z 3 poziom 2
Zestaw mikrofonów (Realtek High Definition Audio) 3 z 3 poziom 2
Dysk s.s.d.
Oto nagranie i pokaz tego jak gra nie powinna się zachowywać.
https://www.dropbox.com/s/ou7w2qj63rd18of/A Keroe’s Call.wav?dl=0
A czy jak zrobie updatea to czy mi sie nie usunie save, albo czy sie nie zrestartuje?
Senter San