Nie wiem co mam robić. Nawet na maile nie odpowiadają. Albo ta firma już upadła i nie podała info na stronie, albo sprzedaż tej gry już zakończona. Tylko co teraz z moją kasą?
Chodzi o to, że nie mam danych. Kupiłam na ich stronie grę przez Paypal. Na podanego maila mieli wysłać mi dane do zalogowania się i link do pobrania gry. Okazuje się, że mnie okradli, bo kasę wzięli a gry nie dali. Na maile też nie odpowiadają. Bardzo chciałam pograć w tę grę, a poniosłam tylko stratę.
Cześć. Już wreszcie mam. Odpisali, że mają problem z automatyzacją systemu i maile powitalne nie dochodzą. Przeprosili za utrudnienia. Czy teraz mam uruchomić plik exe, czy się gra bez instalacji?
Uruchom plik exe i w menu gry będzie opcja do zalogowania się. I tam wpisujesz maila i hasło.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.