Gry audio (dyskusja ogólna)

A Hero's Call: RPG od Out Of Sight Games

Started by mojsior 579 posts last post 3 years ago Page 26 of 29

goblin trapdoor
May the force be with you!

jeżeli nie masz simeona to teoretycznie tych drzwi z półapką tam nie będziesz miał, choć niestety ta gra ma sporo niedociągnięć więc kto wie może i to jest również

#503 Archived

Banned

a jak się dostać na północ od żeki?
Mam żekę,ale nie mogę się dostać na drugi bżeg.

Szujkaj mostu.
radio plays is super

Hej, ile na złotówki ta gra teraz kosztuje, i gdzie kupić? Tak się składa, że dopiero w tym roku mogę to zrobić przez paypal.

Ta gra kosztuje 19.99 dolarów amerykańskich i nie wiem ile ona teraz kosztuje, bo ja kupiłem ją jak był torochę wysoki kurs dolara.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

ok 80 zł jak się nie mylę.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

No tak coś koło tego ona tak u mnie kosztowała.

Jeszcze takie pytanko zanim zakupię. Czy automatycznie będzie po polsku, dostosowując się do języka systemu, czy trzeba coś nacisnąć? Mam na myśli tekst i menu, bo wiadomo, że dialogi po angielsku.

Musisz się zalogować, a potem wcisnąć alt t i wybrać język polski i będzie wszystko działało i czytało automatycznie.

Po zalogowaniu trzeba właśnie wcisnąć alt i t. Wybrać język polski i będzie działać. Choć tłumaczenie czasem ma tędencje do wysypywania się.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

gdzie najnowszą wersje pobiorę?

Ale podobno z tłumaczeń am już jest lepiej
Boże, błogosław obsługę
klienta.

teoretycznie mówiąc to tak za friko to z nikąd.
Po kupieniu gry dostajemy linka przez maila, co hmm uważam za głupotę, no bo i tak gry nie da się aktywować bez jej kupienia więc sama gra powinna być do pobrania ze strony.
Niestety, rozwój tej gry i ewentualne jakieś tam poczynania firmy out of sight games są pod znakiem zapytania, więc puki się da to kupujcie.

A jak po kupieniu się zalogować? Oni na maila też wysyłają jakieś wygenerowane hasło?

Nie da się otworzyć ich strony.

Zakupiłam. Powiedzcie proszę ilę się czeka na maila z linkiem do gry?

Powinien przyjść w tym samym dniu co zakupiłaś.

Jeszcze nie dostałam.

A kiedy kupiłaś?
Boże, błogosław obsługę
klienta.