Gry audio (dyskusja ogólna)

A Hero's Call: RPG od Out Of Sight Games

Started by mojsior 579 posts last post 3 years ago Page 25 of 29

dokładnie

no to ja pobrałem nie to.
May the force be with you!

Już mam wlaściwy.

Szkoda, że ta gra jest płatna, bo nawet nie mam jak kupić, a słuchałam podcastu, jest super.

Witajcie.
Jeżeli wam się gra nie włączy i pokaże się wam słynne login failed to się nie przejmujcie, najprawdopodobniej padł serwer blindgamers.com, więc należy poczekać aż nie zostanie to naprawione

A to ja już wiem dlaczego nie działa jgt. Sory za offtopic.

no niestety próbuję się dowiedzieć co się stało, mam nadzieję że to tylko jakaś chwilowa awaria

Jeszcze raz przepraszam że odchodzę od AHC ale w ogule strona nie chce się załadować, a jak się zalogować prubuję to mam taki komunikat: Error ssl handshake timet out.

no bo serwer padł razem ze stroną

Jakby co to już możeecie śmiało zarejestrować ahc wszystko wróciło do normy

Witam serdecznie ,
byłem w świontyni na cmentarzu, w lecie oraz w kopalni i gdzie mam szukać ostatniego miejsca świątyni?
Dostałem książkę od Ojca siostry A...
po wysłuchaniu jej nowe lokalizacjie dodały mi się na mapie, byłem w trzech świątyniach jak spomałem po wyrzej.
Pozdrawiam?

Jeszcze raz wróć do lasu.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Do lasu tego na północ czy do zachodnich ruin?

Do tej świątyni w lesie, w której byłeś.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

dziękuje

Witam serdecznie aktualnie znajduje się w jaskini i doszeem do jeziora, pokonałem potwory i "złodziej" muwi mi, że: "zapadnia znajduje się na północ" ide do góry na północ i nic nie ma.
Pozdrawiam

ona jest faktycznie na północy ale nie pamiętam po której stronie od jeziora.

A czy ta zapadnia jest jakoś oznaczona?

powinieneś mieć w sygnałach pod ctrl+b

a jakiego mam oznaczenia szukać?