Witajcie. Jeżeli wam się gra nie włączy i pokaże się wam słynne login failed to się nie przejmujcie, najprawdopodobniej padł serwer blindgamers.com, więc należy poczekać aż nie zostanie to naprawione
Jeszcze raz przepraszam że odchodzę od AHC ale w ogule strona nie chce się załadować, a jak się zalogować prubuję to mam taki komunikat: Error ssl handshake timet out.
Witam serdecznie , byłem w świontyni na cmentarzu, w lecie oraz w kopalni i gdzie mam szukać ostatniego miejsca świątyni? Dostałem książkę od Ojca siostry A... po wysłuchaniu jej nowe lokalizacjie dodały mi się na mapie, byłem w trzech świątyniach jak spomałem po wyrzej. Pozdrawiam?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Witam serdecznie aktualnie znajduje się w jaskini i doszeem do jeziora, pokonałem potwory i "złodziej" muwi mi, że: "zapadnia znajduje się na północ" ide do góry na północ i nic nie ma. Pozdrawiam