Gry audio (dyskusja ogólna)

A Hero's Call: RPG od Out Of Sight Games

Started by mojsior 579 posts last post 3 years ago Page 24 of 29

W wersji 1 3 4 to zostało poprawione na szczęście.
May the force be with you!

Witam czy gra jest w języku polskim?

nie ale można używać tłumaczeń z googlea

A czy jest jakaś wtyczk do da aby tłumaczyć?

poco skoro masz wbudowany tłumacz w grę?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

No właśnie nie trzeba, wystarczy w grze alt t i polski wybrać.

Witam serdecznie w kim miejscu znajduje się lord Ardianus? Wybieram się do jego domu i gdzie dalej? pPozdrawiam

Jest w gabinecie.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Tam na przeciwko galeri?

Witam, właśnie znajduje się w biurze w w budynku Lorda Adrianusa ale nikogo tutaj nie ma, spodkałem córke lorda i zostałem poinformowany że znajduje się w swoim gabinecie. ???

znajdź study

Tam on będzie, jeśli zaczynasz grę poraz pierwszy.

hej ajoj, od takich rzeczy typu gdzie coś znaleść jest temat a heros call spoilery i tam pisz o takich rzeczach

@Mojsior czy na trybie hard są jakieś większe oceny broni albo pancerza?

hmm kiedy grałem to nie zauważyłem nie wiem jak jest teraz bo ja na hardzie to grałem jakieś pólł roku temu

angielska wersja jest jak dla mnie bardziej zrozumiała, uważam że powinno być więcej zadań fabularnych.

chodzi o zadanie dla annabelle to jest stosunkowo prosty quescik.

Dla wszystkich którzy nie grali albo grali a chcą sobie posłuchać jest podcast zrobiony przez lirina rzecz jasna na
www.tyflopodcast.net

Słuchałem, to jest podcast przedpremierowy.

Nie, prawda. Bo opowiada już o grze po prawkach itp.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.