Gry audio (dyskusja ogólna)

A Hero's Call: RPG od Out Of Sight Games

Started by mojsior 579 posts last post 3 years ago Page 27 of 29

Wczoraj, dokładnie o godz 21-37
Dostałam też maila z Paypala z potwierdzeniem zakupu.

Hmm dziwne to
Boże, błogosław obsługę
klienta.

ja w dniu premiery kupilem, ale ze malo w to gralem to ni mam update.

mam ta pierwsza wersje chyba.

ej muszę gre odblokować i jakieś emaila mnie pytają ale ja nie wiem co to jest bo ja nie wpisywałem emaila tylko nazwę i hasło.

Ja mam wersję 1.3.4
Boże, błogosław obsługę
klienta.

#527 Edited

ja też już mam, ale nie mogę się zalogować, bo mnie o jakiegoś emaila i hasło pyta.

No bo najpierw podajesz tego maila na którym było gra zarejestrowana
Boże, błogosław obsługę
klienta.

no właśnie podałem ale to wygląda jak by miał nowe konto i nie mam permisji żeby grać a heroes call mi powiedzieli.

Musisz się zalogować na sowje konto i wtedy będzie ok.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

ogarnąłem dzięki.

Nie wiem co mam robić. Nawet na maile nie odpowiadają. Albo ta firma już upadła i nie podała info na stronie, albo sprzedaż tej gry już zakończona. Tylko co teraz z moją kasą?

Napewno programista odszedł
Boże, błogosław obsługę
klienta.

męczonca ta gra trochę jdla mnie. Pograłem trochę. Znalazłem trap door, ale będę musiał wrócić po jakiś klucz do bramy.

moze mail jest w spamie spróbuj się zalogować tymi danymi to może cię wpuści

Chodzi o to, że nie mam danych. Kupiłam na ich stronie grę przez Paypal. Na podanego maila mieli wysłać mi dane do zalogowania się i link do pobrania gry. Okazuje się, że mnie okradli, bo kasę wzięli a gry nie dali. Na maile też nie odpowiadają. Bardzo chciałam pograć w tę grę, a poniosłam tylko stratę.

może ktoś dobry by użyczył. konta.

Cześć. Już wreszcie mam. Odpisali, że mają problem z automatyzacją systemu i maile powitalne nie dochodzą. Przeprosili za utrudnienia.
Czy teraz mam uruchomić plik exe, czy się gra bez instalacji?

Uruchom plik exe i w menu gry będzie opcja do zalogowania się. I tam wpisujesz maila i hasło.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

OK dzięki. Już gram, choć trochę się gubię w orientacji.