Gry audio (dyskusja ogólna)

1942, ,czyli bardzo dobra Chińska gra audio o II wojnie światowej.

Started by daszekmdn 109 posts last post 4 years ago Page 3 of 6

Ja przepraszam cholerne klawisze proszę poprzedni wontek znaczy mój wpis przenieść lub usónąć.
radio plays is super

LV7. Obrona szpitala, japończycy palą szpital a my go ratujemy, dołącza do nas pewien czech. Czy wie ktoś co on potrafi, wiem że jest dość szybki i strzela dobrze z maszynowej spluwy, coś jeszcze?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Nowa wersja. Link ten co w I poście
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Witajcie. Giera zacna, puki co męczę 3 misje, gdzie to musimy przetrwać do świtu. Pytanko moje czy statystyki po przejściu poziomu się zerują, czy utrzymują? Nieukrywam ciężki ten poziom, głównie dla tego, że 1 z żołnieży zdrowie ma na wykończeniu, a drugi wytrzymałość, także nie wesoło, a trzeba przetrwać.

Zależy, na przykład po "dolinie". Statystyki wracają do pełna. Ale na przykład między poziomem 2 a 3 wszystko idzie się paść.

Link nie działa do najnowszej wersji.

Bo Nuno ogarnia nową stronę.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Może ktoś wrzucić coś naj aktualniejszego?

Jak przejść tą 3 misję?
BO nie tylko ja mam z nią problem

Mogę wrzucić
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Ok, wrzucę do piątku

Przepraszam, zapomniałem wstawić. Do jutra będzie na pewno.

hey. Could someone please give me a downloadlink for the game? thanks in advance.

Jest nowa wersja gdzieś wrzucona?