Nowa wersja mojej ukochanej gry! Lista zmian 1. Gra została całkowicie przepisana w celu optymalizacji i naprawy błędów. 2. Fabuła jest już ukończona. 3. Dźwięki od teraz odgrywane są w przestrzeni. 4. Zmieniono mechanikę działania. Od teraz każdy żołnierz ma punkty akcji a klawisz CTRL+Q kończy całą rundę, nie zaś akcję pojedynczego żołnierza. 5. Ulepszono i poprawiono AI. 6. Od teraz niektórzy wrogowie potrafią używać spejclanych umiejętności. 7. Dodano mechanikę jednostek przyjaznych i neutrlnych. * Jednostki przyjazne atakują wrogów, ale gracz nie może nimi bezpośrednio sterować. * Jednostki neutralne atakują wszystkich obecnych na mapie, z wyjątkiem swoich. 8. Dodano możliwość zapisywania gry w trakcie misji (CTRL+S). Mozna to czynić raz na trzy minuty. 9. Dodano możliwość wyjścia tekstu na schowek (CTRL+f11). 10. Zmieniono niektóre poziomy, umiejętności i wrogów. 11. Zmiany dotyczące efektów umiejętności.
Zmian jest sporo, sporo więcej laen ie mam czasu tłumaczyć całego changeloga. Mam nadzieję że gra wam się spodoba i że będziecie razem ze mną cieszyć się z mordowania wroga.
Odpaliłem grę przez rozwiązywanie problemów zgodności, nie słyszę dźwięków, pod altem są jakieś haczyki, ale nie ttłumaczy mi na pl, na misty sprawdziłem i działa, mam lip. Jakieś wskazówki jak to odpalić?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.