Gry audio (dyskusja ogólna)

1942, ,czyli bardzo dobra Chińska gra audio o II wojnie światowej.

Started by daszekmdn 109 posts last post 4 years ago Page 2 of 6

A masz kamere na rzolnierzu?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

O Jezu, ludzie. :(
Jak Was czytam to mi smutno.
Gra jest od tego, by ją przechodzić samemu a nie pytać o każde merdnięcie ogonem.
Bez tego forum to byście umarli...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Działa musiałem sobie uruchomić w trybie zgodności z i wybrałem windows 7 akurat ale działa.

Nie oto chodzi a skąd mam wiedzieć o skrutach jak readme jest po chińsku? To tak jak ja bym stworzył grę i dał ci ją i dumaj teraz jak tu zrobić new game. Jak ktoś gra w to tygodniami to się nie dziwię. Nie wiem jak kamery się używa. chyba jak chodzę strzałkami może tak.
radio plays is super

Tak, do zolnierza wracasz jedynka
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

coś link niehce mi sie otworzyć

1 fajna gra audio jedyna gra o drugiej wojnie światowej dla niewidomych , 2 w dodatku działająca bo np battle of armageddon mi nie działa ale to już tak , 3 macie rację że trzeba samemu przejść ile się da i można Ok niektóre żeczy są bnie wiadome bes read me , 4 jak by to była np angielska gra np a heros call to można by się przyczepić bo masz podane w manualu ale to jest ggra chińska i nie jest tak prosto. Mam nadzieję że ten wpis nie był nic nie wnoszący...
Time to exterminate.

Zgadzam się z przedmówcą. Nie wiem np jak strzelać ale spróbuję to sam rozwikłać. Nie którzy myślą, że ech. Nie chce spamować ale jak kolega taki mądry niech moderator daszek spróbuje zagrać w alcyone grę audio gdzie na czuja trzeba sobie włączyć speak keybord movement i inne żeczy ocr żeczjasna pomóc ci nie może. hehehehehehe. Pozdrawiam.
radio plays is super

Daszek nie jest moderatorem xD.
Strzelasz spacją, ale wpierw klawiszem w namierzasz wroga.

Alcyone gra prosta, wkurzająca ale prosta

Aa widzisz bo jest tak zrobię kilka kroków i mnie zatrzymuje poczym szukam strzałkami i znajduję coś jak dam jedynkę to przenosi mnie do mojej obecnej pozycji mówiąc: Dense forest nie zaznaczone.
radio plays is super

jakiego letsplaya z tej gry słuchałeś i ja chętnie

Jedna sprawa mnię tylko dziwi. Niby w pierwszym levelu znaleźliśmy broń prawda? to czemu gdy wejdę w drugim levelu w plecak pisze że przedmiotów jest 0/100 czy coś takiego? jak w takim razie mam pokonać tego żołnierza? Ehhh idę próbować dalej. Ileż będę przed nim uciekał.
radio plays is super

Gdzie gra trzyma save? Chce na YT nagrać a swojego nie chcę tracić.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

archive.ini

Bardzo mądre pytanie jak tam wybrać broń w 2 lv?

Normalnie, z pod F2.

według mnie jest to najlepiej zrobiona gra z chińskich gier jeżeli chodzi o nawigacje.
Nie jest idealnie ale jest całkiem przyzwoicie to zrobione, oby tak dalej

Pytanie z cyklu #HelpMe/
Misja 5, przeprawa przez rzekę.
Jak, kurwa to przejść?

Jest to chińska gra wojenna trzeba używać ricky translatora albo q translate.
radio plays is super