Forum

W poszukiwaniu utworów muzycznych

Forum mieszane

Poprzednia 7 / 13 Next

DJGraco

#121 ·

Transcription

Ale coś mi się jeszcze przypomniało, bo w tagach tego pliku, w komentarzu, w polu kompozytur jest napisane DJ C A P C O M Ampersand, DJ H A Z E, może to zaś pomoże, ale... No, ogólnie, takie tego pliku wyglądają tak, że jest tytuł Coming Home, nie? Wykonawca Disney, ale... Tak poza tym, to... To tego, to nic więcej nie ma.

daszekmdn

#122 ·

1 likes
Transcription

A zobacz w tagach na pozycję album, bo skoro inne rzeczy są wpisane, to to może również. No ciężko tak zlokalizować po piosence i po wykonawcy album. Możesz poszukać w Google wszystkich jego składanek i zobaczyć, która będzie tą po prostu. To jest chyba jedyne sensowne rozwiązanie.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

DJGraco

#123 ·

Transcription

To znaczy ja, ja poglądałem na album, ale mi się wydaje, że, no nie wiem, może faktycznie to jest to, ale czasem się zdarza, że w tagach są złe rzeczy wpisane, bo w albumie pisze Sytyry Eety Product Radio 7, ale jak ja to wpisuję w Google, to mi wykakuje jakieś Radio 7, Radio 7, no wiadomo, jest taka polska stacja, która nazywa się Radio 7. Chyba nawet jak album dopisuję, to, kurde, a może jakbym wpisał Various Artists, a numer utworu to jest 12, przynajmniej według, według tagów, ale no, w sumie tylko tyle, nawet nie wiem skąd ja to w ogóle mam, ale spróbuję poszukać, może mi się, może mi się uda znaleźć wpis składanek tego DJ'a, czy, no to, no to.

DJGraco

#124 ·

Transcription

Dobra Udało mi się znaleźć sam album Tylko, że jeszcze muszę go znaleźć Żebym mógł sobie Przesłuchać ten album Bo na razie tutaj Wpisuję sobie w Google, ale nie widzę, żeby On był na jakimś Dezerze czy Spotify Tylko gdzieś w jakichś angielskich sklepach Do kupienia jest, czy coś Poszukam jeszcze, ale na sam album Już trop mam, więc No Tu nie mogę znaleźć tego Albumu, że tak powiem Do odsłuchania, nie?

DJGraco

#125 ·

Transcription

Witajcie, zgłaszam się do was z kolejnym problemem mianowicie próbuję zlokalizować pewną piosenkę trendsową, ale nie mogę i w tagach też w tagach zupełnie nic nie mam, plik jest że tak powiem czysty, bez tagów i jest to jest to wyciągnięte z miksu ja tu od razu powiem, że to jest miks Skydarka ja się go pytałem, ale on mówi, że nie potrafi tego utworu zlokalizować więc może ktoś mi pomoże, pozdrawiam

DJGraco

#126 ·

Transcription

ご視聴ありがとうございました ご視聴ありがとうございました ご視聴ありがとうございました ご視聴ありがとうございました ご視聴ありがとうございました ご視聴ありがとうございました ご視聴ありがとうございました ご視聴ありがとうございました ご視聴ありがとうございました

DJGraco

#127 ·

Transcription

Dobra, Daszek już podesłał mi ten utwór. Bardzo dziękuję. Tu też w sumie chciałem podziękować. No tak więc to tyle.

daszekmdn

#128 ·

1 likes
Transcription

Tak daleko samego nie zostawić Będę zawsze dla Ciebie Tym, kim zechcesz Ziemią nie odbieraj Nie odbieraj mi siebie Pozwól istnieć Pozostaw dzień nadziei Chcę do nieba

daszekmdn

#129 ·

1 likes
Transcription

gently kiss your lips touch you with my fingertips so turn out the light and close your eyes i'm already there don't make a sound i'm the beat in your heart i'm the moonlight shining down

daszekmdn

#130 ·

Transcription

Thank you.

daszekmdn

#131 ·

1 likes
Transcription

You're gonna say she won't sell out You're still gonna say she won't sell out But you're gonna say

Milena132

#132 ·

Transcription

Ten klasyk to jest, nie pamiętam dokładnie z jakiego albumu, ale nazywa się to Jesteś wielkim spełnieniem. Prawdopodobnie z jakiejś kasety. Kiedyś ten album miałam gdzieś w całości, albo nawet go chyba mam. W każdym razie nazywa się to po prostu Jesteś wielkim spełnieniem. Natomiast reszty utworów to zupełnie nie wiem. Dzięki za oglądanie!

daszekmdn

#133 ·

1 likes
Transcription

Dziękuję za odpowiedź.

lukasz1993258

#134 ·

Transcription

Witam Was bardzo serdecznie, poszukuję jednego utworu, wrzucę tutaj zaraz fragment tylko, że to jest nagrywane telefonem i to było nagrywane chyba w roku 2011. Mam nadzieję, że ktoś rozgryzie ten fragment, bo no on jest dosyć mały, bo to było robione przy chyba Banskanie jakimś i niestety, ale albo wrzucę jeden fragment albo po prostu dwa fragmenty wytnę tego utworu i tyle i po prostu wrzucę, także czekajcie.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

lukasz1993258

#135 ·

Transcription

I'm gonna blame it on you

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

lukasz1993258

#136 ·

Transcription

I niestety to był taki, no chcąc nie chcąc mały fragment i jeszcze jeden fragment innej piosenki tutaj wrzucę, bo też szukam, ale on już będzie dłuższy i sądzę, że chyba na ten drugi fragment, który zaraz wrzucę, sądzę, że prędzej ktoś się odezwie niż na to, co teraz wrzuciłem, chociaż fajnie by było, gdyby ktoś mi powiedział, nawet jak i ten fragment, który przed chwilą wrzuciłem się po prostu nazywał. Także zaraz wrzucę.

lukasz1993258

#137 ·

Transcription

I did die, did die, died, did die. Did die, did die, did die. Got me gonna, gonna get high. Got me gonna, gonna get high, catch me when I'm high. Got me gonna, gonna get high.

daszekmdn

#138 ·

1 likes
Transcription

Cześć, wydaje mi się, że to jest fragment tej samej piosenki dwa razy, generalnie. Jutro, jak wrócę, to postaram się to ruszyć i rozpoznać.

lukasz1993258

#139 ·

Transcription

Nie Daszku to nie jest ten sam utwór. Ja Ci, ja tutaj coś zaraz wrzucę, bo generalnie ja to pobrałem z, to jest fragment z eski, jakiejś rzeszowskiej czy przemyskiej, nie wiem, z YouTube'a i to chyba było w roku 2009, no czy 10, już nie pamiętam. No dobra, ale ja tutaj zaraz wrzucę całość tego nagrania jednak, chyba tak będzie najlepiej i to będzie ta pierwsza piosenka, która będzie szła i potem będzie ten fragment drugiej piosenki, która będzie szła. O te dwie piosenki mi chodzi, bo tylko te dwie piosenki szły. Zresztą zaraz zobaczysz i ta pierwsza i ta druga.

lukasz1993258

#140 ·

Transcription

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

Poprzednia 7 / 13 Next