Forum

W poszukiwaniu utworów muzycznych

Forum mieszane

Poprzednia 6 / 13 Next

longshoot

#101 ·

Transcription

No, ja niestety czuję się bezsilny, ponieważ nawet z moimi możliwościami, że tak powiem rozpoznawania wszelakiej muzyki, nie byłem w stanie pomimo dwukrotnej próby rozpoznać co to jest.

DJGraco

#102 ·

Transcription

Witajcie, podczas zgrywania płyty pewnej wpadł mi w ucho pewien utwór, którego nie wiem co to jest, ponieważ plik nazywa się 03-nieznana-ścieczka-3-wma, to postanowiłem go tutaj wrzucić, może ktoś go rozpozna.

DJGraco

#103 ·

Transcription

ស្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម្ម ស្ប្រ៩ ចំដោយុង 포인្ម្ដំង បេាក្� National ប្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប� អូតា ἢូរអានល៣ះ ឥំងះក្រាប់ខ្លើងម្វាiethម្រាប់ ដែល់ខ្�otaទៀ ដ្ាប់ម្រាប់ម្រាប់ម្រាប់ ដែលឥើង ម្រាប់ម្រាប់ Baby, can you tell me? Do you love me? I can't stand it anymore Baby, can you tell me? Do you love me? I can't stand it anymore Tell me Tell me Tell me Tell me Tell me Can you tell me? Tell me I can't stand it anymore Tell me Can you tell me? Tell me I can't stand it anymore Tell me Can you tell me? Tell me I can't stand it anymore Tell me Can you tell me? Tell me I can't stand it anymore Tell me ច្រូវក្រូវក្រូវក្រូវក្រូវក្រូវក្រូវក្រូវក្រូវក្រូវក្រូវក្រូវក្រូវក្រូវក្រូវក្រូវក្រូវក្រូវក្រូវក្រូវក

lukasz1993258

#104 ·

Transcription

To jest Alchemist Project Tell Me. Ja mam ten utwór, ale w trochę innej wersji. W tej wersji, co tutaj jest w szósty, też słyszałem, ale w tej wersji niestety nie ma.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

balteam

#105 ·

Transcription

Witajcie, tutaj mam przeróbkę utworu. No i chodzi mi oczywiście o oryginał. W przeróbce to się nazywa TPS-ZDR. Zaufaj dobrym policjantom, ale chodzi mi o oryginał. Także słuchajcie i jak ktoś zna, to niech pisze. Ja kiedyś też policjantom zaufałem. No i chyba możliwie najlepiej wybrałem. Pytali skąd i od kogo to miałem. Na sali widzenia potem ziomka pokazałem. Bez wahania wskazałem na niego. Nie dlatego, że się bałem, nie dlatego. Nie jestem kapusiem, ja mu ratowałem życie. Jak wyjdzie za 10 lat, podziękuję sobą życie. Nie taki straszny policjant jak go malują. Tu też są ludzie, też kochają i też czują. Zastanów się sam, czy byś tego chciał. Żeby twojemu dziecku ktoś marihuanę dał.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

daszekmdn

#106 ·

1 likes
Transcription

Dobry wieczór, dziś przychodzę do Was z czymś ładnym i trudniejszym niż zwykle, mianowicie przeglądając pliki na dysku natknąłem się na plik MIDI, którego raczej żaden szazam nie rozpozna, bo to w końcu MIDI. Nie wiem czy to utwór, czy też może coś skomponowanego specjalnie na potrzeby jakiejś gry czy aplikacji, natomiast brzmi to tak. Dzięki za oglądanie! Dzięki za oglądanie! I tyle chyba wystarczy.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

DJGraco

#107 ·

Transcription

O, w sumie, Daszku, przypomniałeś mi o czymś. Ja też mam jeden plik MIDI na dysku, który jest, też nie wiem, co to w ogóle jest, czy to może z jakiejś gry jest, ale mam identyczną sytuację co ty, więc Shazam mi też tego nie rozpoznaje, więc w sumie ja to może zaprezentuję, może ktoś coś skojarzy, co to jest.

DJGraco

#108 ·

Transcription

🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵

daszekmdn

#109 ·

1 likes
Transcription

Wielki poranny swój szal i rusza dzień długi marsz wokół drzew, krząta się ptaków, rzesza, witaj, haj! Wielki poranny swój szal i rusza dzień długi marsz wokół drzew, krząta się ptaków, rzesza, witaj, haj!

daszekmdn

#110 ·

1 likes
Transcription

Łukasz mi wczoraj podesłał utwór, którego poszukiwałem, tak więc już mam.

DJGraco

#111 ·

Transcription

សម្តែរៅខាន់ជាញផ្វាស៧័។ មាន់ពីស្ន្នុងច្រួន បានារសិយ។

daszekmdn

#112 ·

1 likes
Transcription

Cześć! Dziś przychodzę do Was z nagraniem w bardzo słabej jakości, które znalazłem na starym telefonie wśród wielu innych, a utworu szukałem kilka lat temu. Jeśli ktoś to rozpozna, to będę mu dźwięczny. Nagranie w następnym pliku. Poście!

daszekmdn

#113 ·

Transcription

Thank you.

lukasz1993258

#114 ·

Transcription

no to żeś mi przypełniał dzieciństwo bo to kiedyś na ponecie leciało niestety nie wiem co to jest ale utworek bardzo fajny

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

DJGraco

#115 ·

Transcription

Słuchajcie, ja mam do was jedną taką małą sprawę, ale czy ktoś umie biegle, bo ja jeszcze nie jestem taki dobry w angielskim, ale na dysku znalazłem fragment z pewnej składanki i na początku jest coś mówione po angielsku. W sumie ciekawe, z jakiej to składanki może być, ale nie wiem, co tam mówią. Ja to przekleję tutaj i jakby ktoś mógł powiedzieć, co mniej więcej tu mówią, może by się udało doznać, z jakiej to składanki pochodzi. Dziękuję.

DJGraco

#116 ·

Transcription

DJ Capcom mixtapes are like cat stacks, hey gang, are your favorite artists more so? Let the rain wash away all the pain of yesterday I know my kingdom awaits and they've forgiven my mistakes I'm coming home, I'm coming home, tell the world I'm coming I'm back where I belong, I never felt so strong I'm feeling like there's nothing that I can't try And if you with me, put your hands high God, I lost my life before And if you with me, put your hands high And you, the dreams are filled with the best I'm feeling like there's nothing that I can't try I hate that song, I always feel like they talking to me When it comes to me, I'm feeling like they talking to me When it comes to me, I'm feeling like they talking to me Another day, another dawn Another Keisha, nice to meet you, get the map, I'm gone What am I supposed to do in a club like this? Come on, it's easy to be pumped but it's harder to be shown What if my twins ask why I ain't married anymore? How do I respond? What if my son stares with a face like my own And says he wants to be like me when he's grown? But I ain't finished grown Another night, the inevitable prolonged Another day, the inevitable prolonged day another done come on just tell keisha and theresa i'll be better another life that i carry on i need to get back to the place check this out a house is not a home i hate this song is a house really a home when your loved ones is gone and got the nerve to blame you for it and you know you would have took the bullet if you saw it but you felt it and still feel it and money can't make up for it oh conceal you deal with and you keep bawling playboy and we keep balling baby we've been living in sin cause we've been really alive But we've been living as friends So you've been a guest in your own home It's time to make your house your home Pick up the phone I'm coming home, I'm coming home Tell the world that I'm coming home Let the rain wash away All the pain of yesterday I know my kingdom awaits And they've forgiven my mistakes I'm coming home, I'm coming home Tell the world that I'm coming home Yeah, ain't no stopping us now I love that song whenever it comes on It makes me feel strong I thought I told y'all that we won't stop Till we back cruising through Harlem These old blocks is what made me Save me, drove me crazy Drove me away then embraced me forgave me For all of my shortcomings welcome to my homecoming Yeah, it's been a long time coming Lot of fights, lot of scars, lot of bottles Lot of cars, lot of ups, lot of downs Made it back, lost my mind I miss you big And here I stand A better man Thank you Lord I'm coming home, I'm coming home Tell the world that I'm coming home Let the rain wash away All the pain of yesterday I know my kingdom awaits And they've forgiven my mistakes I'm coming home, I'm coming home Tell the world that I'm coming home The greatest is my song If you ain't got the heart Don't attempt to try to sit home It's just a poem From a man once living wrong Now I'm in the zone Tell the world I'm coming home It's been a long time coming Been a long time coming This song feel like the greatest of all time coming Cause I do it B-I-G-I Remember we were B-high Who would've thought that we'd be running rap when we was knee high To appreciate the sun you gotta know what rain is Oh cause I'm famous you don't think I know what pain is But I bounce back Look at that I take my spot at the top and I ain't looking back I'm coming home, I'm coming home Tell the world that I'm coming home Let the rain wash away All the pain of yesterday I know my kingdom awaits And they've forgiven my mistakes I'm coming home, I'm coming home Tell the world that I'm coming home Confused and like I was losing my mind But one thing I never lose is my grind My closet need a lot of cleaning now I can't sleep guess I don't like the shit I dream about Hey dear lord please help me get the demons out And then let me get my J's out And get back to what I had If my goods outweigh my bads Do you think that my mistakes is gonna even out, even out I guess try and see this on my diary I'm living for my kids now they is just as fly as me Talk well wonder if Andre Harrell knew how great that I would be when he fired me I'm coming home, I'm coming home Tell the world that I'm coming home Let the rain wash away All the pain of yesterday I know my kingdom awaits And they've forgiven my mistakes I'm coming home, I'm coming home Tell the world that I'm coming home

daszekmdn

#117 ·

1 likes
Transcription

No, generalnie DJ się wita, mówi, że to jakiś mixtape, coś takiego, mogę się mylić, bo jest to powiedziane za szybko. Gdybym to zwolnił, może więcej bym zrozumiał. Ale wzmiankę o wyślijmu nowi może on będzie potrafił rozszyfrować, bo on jest dobry w angielskim zarówno pisanym, jak i mówionym.

lukasz1993258

#118 ·

Transcription

Słuchaj, chodzi Ci o tytuł tej piosenki, co to jest? Czy chodzi Ci o album, z którego to było nagrywane? To znaczy, w którym była ta piosenka?

daszekmdn

#119 ·

1 likes
Transcription

Naprawdę, czytanie czy słuchanie postów ze zrozumieniem to fajna rzecz i polecam ją praktykować.

DJGraco

#120 ·

Transcription

Mi chodzi o album, o samą piosenkę, to ja mam.

Poprzednia 6 / 13 Next