Forum

W poszukiwaniu utworów muzycznych

Forum mieszane

Previous 5 / 13 Next

daszekmdn

#81 ·

1 likes
Transcription

Jeśli nie sprawi ci to problemu, możesz podesłać. Dzięki.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

DJGraco

#82 ·

Transcription

Oficjalnie to można powiedzieć, że ja tą piosenkę mam już na paluszku, ona jest na jakiejś płycie, ale ta płyta jest niestety niedostępna do kupienia. Ale może mi się uda gdzieś jeszcze znaleźć chociaż, no i mówię, że ja szukałem tej piosenki i nigdzie tej wersji nie mogę znaleźć. Ale na Empiku jest nawet fragment, na Empiku jest fragment tego, tej wersji nawet. I ta płyta się nazywa Goleo V, Fifa Goleo... V2006, Fifa World Cup Hits i Autogater Nauma numer czwarty, bo są dwie wersje tej płyty. Jedna ma numer dziesiąty, ale ta z tym dziesiątym to nie jest ta wersja, o co mi chodzi. A druga wersja Autogater Nauma numer czwarty i to jest ta, co ja chcę, ale no nie ma jej kurczę dostępnej do kupienia. Gdzieś na jakimś ebayu była, ale tam nie będę zaglądał. Ja bym nie wiem, no...

daszekmdn

#83 ·

Transcription

che non finisco mai di leggere.

daszekmdn

#84 ·

Transcription

I'll find your heart and ignite it Gonna find out just who we are Daylight at dawn Leaving the door half open

matid25

#85 ·

Transcription

Pierwszy utwór to jest Tornero i Aisan to California, tak się chyba zespół nazywa, nie jestem pewien, ale na pewno tytuł Tornero, a ten drugi zaraz Ci zczytam.

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

matid25

#86 ·

Transcription

Azugi Light in the Dark Azespu Balsamo Dayton Czy jakoś tak to się czyta?

daszekmdn

#87 ·

1 likes
Transcription

Dzięki. Wiecie, u mnie się zechciała znowuż era przeglądania kaset nagrywanych, więc trochę tych utworów do rozpoznania pewnie będę mieć. Shazama nie mogę zainstalować, bo mój telefon ma tak ograniczone miejsce, że ledwo mieści pięć aplikacji, już kolejnej szóstej zmieścić nie może, więc będę Was po prostu prosić, bo mój drugi telefon się zepsuł.

daszekmdn

#88 ·

1 likes
Transcription

Thanks for watching! Thanks for watching!

matid25

#89 ·

Transcription

To jest, tylko nie wiem, jak w ogóle ten zespół się czyta Mmm, Crouch Cover, czy jakoś tak Moonlight Shadows

lukasz1993258

#90 ·

Transcription

Roof Coverage to po prostu jest.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

daszekmdn

#91 ·

1 likes
Transcription

Thank you for watching!

matid25

#92 ·

Transcription

To jest dr Alban One Love.

daszekmdn

#93 ·

Transcription

🎵 Velkommen til Line Kirsten Gift i Knyten

DJGraco

#94 ·

Transcription

Daszku, słuchaj uważnie. Sprawdziłem i to jest to.

daszekmdn

#95 ·

1 likes
Transcription

Podeślij, jeśli możesz, wiadomości prywatnej.

daszekmdn

#96 ·

Transcription

Witajcie. Przeglądając te repliki natknąłem się na zgrywkę z 2011 roku pewnego utworu z winyla i niestety nie potrafię go rozpoznać, ponieważ po pierwsze jakość jest fatalna, po drugie zostało to zgrane za szybko i zwolniłem do takiej, do jakiej wydawało się poprawne. Wiem, jak to jest zespół Myslowic, przynajmniej tak to się pisze, nie wiem jak to się czyta, bo akurat to pamiętam. Dzięki za oglądanie.

lukasz1993258

#97 ·

Transcription

Nie wiem, czy to Ci o to dokładnie chodziło, ale Ci wysłałem pewien utwór, który chyba jest ten, o którym Ty mówiłeś. Także sprawdź sobie wiadomości prywatnej, bo może być tak, że to akurat jest to, o co Ci dokładnie chodziło. Także pozdrawiam. Dla zainteresowanych to się nazywa Myslowic Efekt Motyla, więc tak to wygląda. Pozdrawiam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

daszekmdn

#98 ·

1 likes
Transcription

Tak, to jest to. Dzięki.

daszekmdn

#99 ·

Transcription

Thanks for watching!

daszekmdn

#100 ·

1 likes
Transcription

God bless you, God bless you, God bless you.

Previous 5 / 13 Next