Transcription
Z takiej szybkiej analizy wnioskuję, że to jakieś disco polo, ale jak będę miał trochę więcej wolnego czasu, to postaram się to tak na spokojnie rozpoznać, poszukać, pokombinować, może mi się coś uda znaleźć.
Z takiej szybkiej analizy wnioskuję, że to jakieś disco polo, ale jak będę miał trochę więcej wolnego czasu, to postaram się to tak na spokojnie rozpoznać, poszukać, pokombinować, może mi się coś uda znaleźć.
No chyba wiem co to za gatunek, nie pytam o gatunek tylko o wykonawcę jej utwór.
Dzień dobry, witam was wszystkich bardzo serdecznie, dzisiaj tak, pierwszy post, znaczy najpierw podniosę się co do mojej piosenki, a potem co do twojej, Dasha co ostatnio zaprezentowałaś tam u spód disco polo, spróbuję go zaraz rozpoznać, ale to zaraz, zaraz na chwilę do mojej piosenki, co do... Udało mi się znaleźć tytuł tej piosenki, jest to Galeo VI, ampersand atomicki, ten, ale to Getter Now. I teraz tak, mi się udało... Znaleźć tą piosenkę, znaczy z tytułu mi się udało ją znaleźć, ale samej piosenki jakby nie mogę znaleźć w internecie, bo ja w internecie znajdę tą piosenkę, ale w takiej jakby innej wersji, bo dla mnie ta piosenka jest w zupełnie innej wersji. Porównajcie najpierw tą wersję. Teraz to co znajduję w internecie... ... Będzie to again. To się nie zgadza, przebieńmy do tego momentu gdzie mam nagranie... ... ... Ten moment Kiedy Nie było Perkusji Kiedy nie było bitu ogólnie Było takie Jakby No to sobie porównajcie jeszcze raz O właśnie Tam W tym momencie W tamtej Wersji Było jakby takie Gładkie A tutaj Było tak jakby Dobra tam nie będę się rozkminiał Bo Możecie mnie nie zrozumieć Ale sami stwierdźcie Czy te obie wersje są dla was Takie same bo dla mnie Na nagraniu jest inna wersja I to co znajdę w internecie To inna wersja i nie mogę znaleźć drugiej To znaczy Udało mi się Na empiku znaleźć płytę z tym utworem Z tej wersji właśnie Ale jest niedostępna No No to To tyle
A co do Twojej piosenki, to udało mi się znaleźć tytuł, jest to Red Queen, mówisz, że mnie kochasz.
Faktycznie, te dwie wersje się różnią sobą I to słychać Nie powiem, że nie Też kiedyś miałem problem z taką jedną piosenką Którą już gdzieś tutaj poruszałem W innym wątku Do tej pory niestety brak rezultatów Nie znalazłem tej piosenki W takiej wersji, w całej jaką ja chciałem, żeby ona była No i tyle Pozdrawiam
No ja tą piosenkę, tą co prezentowałem, no tą piosenkę usłyszałem ją w radiu Fama po prostu, kiedy słuchałem sobie radia Fama Słupsk, to ja właśnie sobie sprawdzałem i później, kiedy rozpoznałem tą piosenkę sobie szazamem, to mi wyszło to co wyszło, to goleowi i tak dalej, i tak dalej. No ale goleo 6, goleowi, no tam różnie, no ale właśnie kiedy odsłuchałem sobie tą wersję internetową, no to właśnie stwierdziłem, że to nie jest to i potem może, i potem patrzę sobie do historii playlistu radia Fama i 8.50, nie 8.34, goleowi, antatomickityn, altogetrnał, strągtogetrnał. Czyli to samo co było w internecie, bez żadnego dopisku, nie wiem, coś tam, coś tam remix, albo coś tam, coś tam edit, albo jeszcze coś, więc ja nie wiem. A właśnie mówię, że na Empiku znalazłem tą piosenkę, o którą mi chodziło, tylko w fragmencie, ale ta płyta jest już niedostępna, ale próbuję poszukać, nie wiem, może tą płytę uda się kupić gdzieś. Nie wiem, może się indziej.
U larišů na zahradě trhal bych pěku, má lásko to bylo. Tramvaj by jezdila přes řeku nahoru, slunce by zvedalo hraniční závoru a z oken voněl by zváteční oběl. Večer by zněla od mojí zese melodie dávno věká. Bylo by léto 1910, zadoma mi takhle věká.
To Jaromir Nochawica, Cieszyńska. Jakby co to ja mam to nagranie, a jeszcze Roberto ma, także możesz Daszku poprosić, on ci chętnie da, albo ja do ciebie to wyślę.
Cześć ludzikowie! Dzisiaj do was przychodzę ja i przychodzę do was z taką zagadką Zagadka jest samplem wyciągniętym przez jakiś zespół pewien zespół metalowy Niektóre zespoły lubują się w takich rzeczach ale tego sample'a ustalić nie mogę co to jest Jest to ewidentnie jakiś wyciąg z jakiegoś nie wiem psalmu klasycznego czy czy jakieś takie coś nie wiem, obstawiam nie wiem XVIII, XIX wiek pewien nie jestem do końca bo to krótkie jest w każdym bądź razie gdyby ktoś może kto zna niemiecki to przepisał do googli i może coś mu wywskoczyło kto to mógł napisać jakby ktoś wiedział to bardzo chętnie bym się tego też dowiedział coś to cóż to a sample brzmi tak no dalej to jest zespół metalowy więc jest rzeźnia ale ja jestem ciekaw tego co tam jest dalej w tym utworze tym takim introwym i stąd właśnie to pytanie trzymajcie się i pozdrawiam wszystkich
Prosiłbym, żebym rozpoznał tych dwóch kawałków, co w poprzednim koście, bo nie podejrzewam, żeby szazan sobie dał radę. Mocna radia.
Jestem ciekaw z jakiej takiej fajnej stacji to leciało, bo i jeden i drugi kawałek również mi też podoba się, chciałbym jednak wiedzieć, bo brzmi to jak jakaś stacja z fal średnich, troszeczkę.
You can turn my life, can turn it just this way Touching the night, it feels like heaven Touching the night, so lucky in love Lost in your light, another secret Touching the night, whatever I do
Cześć kochani, ja właśnie ostatnio, ja wiem, że nie powinno się gadać w tym wątku, ale dobra, przez tą mylkę, znaczy obejrzałam, oglądałam taki filmik na YouTubie i ja wiem, że ja ten utwór znam, zareagowałam na niego dość emocjonalnie, w sensie, że się bardzo ucieszyłam i teraz mam nadzieję, że taką reakcję ogarnę, ale nie wiem, jak to zadrzni na tym głośniku, ale puszczam. Oto utwór, którego szukam. 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵 🎵🎵🎵
A ja mam do was prośbę, bo nie wiem jak ta nuta się nazywa, ale chciałbym ją za wszelką cenę mieć, ja ją mniej więcej postaram się teraz zanudzić, więc nie śmiejcie się jak będę fałszował czy coś, bo ja w śpiewaniu aż tak już dobry nie jestem, taki jak byłem kiedyś niestety, ale ta nuta mniej więcej brzmiała tak. To jest coś klubowego i nie wiem jak to się nazywa za wszelką cenę, więc jeżeli jest ktoś kto to zna, niech się wypowie i niech mi powie jak to się nazywa, z góry dziękuję, pozdrawiam.
Wolność moja kochana, wolność moja jedyna. Matka zabłagana, czeka na swego syna.
To się nazywa, Daszku, skaner, wolność, moja kochana. Jak będziesz chciał, powiedz, to Ci to mogę nawet przesłać, bo gdzieś to mam. Nie będę nawet w dokumentach, gdzieś to mam zapisane. Także jeśli będziesz tego chciał, powiedz, to Ci to prześlę.