#61 Celtic1002
Link do wszelkich bajek, jakie zebrałam, prawie 4 GB.
http://ovh.to/b29SVaq
Anna Frankowska
#62 matius
Dzięki.
#63 jamajka
--Cytat (Celtic1002:
Podrzucę, podrzucę. Ej, a kojarzycie? Było takie słuchowisko Królowej Śniegu, takie jakieś muzyczne chyba,
w każdym razie to była płyta i na tej płycie była też jakaś bajka, chyba o naczyniach, które się chyba
kłóciły, które z nich jest najlesze. Nie pamiętam dokładnie, ale wiem, że strasznie mi się to słuchowisko
podobało. Może ktoś kojarzy, kto je stworzył i może ma w zbiorach?
"Najpiękniejsza przyjaźń istnieje między ludźmi, którzy wiele od siebie oczekują, ale niczego nie żądają.", Albert Schweitzer
-- Koniec Cytatu
Ja ci to znajdę, ja wiem, o co ci chodzi. Chociaż dziwię się, że to była królowa śniegu, wydawało mi
się, że co innego.
#64 jamajka
--Cytat (Celtic1002:
A Ty masz jakieś wersje książkowe tych bajek, typu Krecik, Franklin i tak dalej?
"Najpiękniejsza przyjaźń istnieje między ludźmi, którzy wiele od siebie oczekują, ale niczego nie żądają.", Albert Schweitzer
-- Koniec Cytatu
Ja mam krecika 5 bajek.
#65 Celtic1002
mdMaju, to ja bardzo chętnie, poproszę, i jak znajdziesz to coś, o czym pisałam, to też będę wdzieczna.
Anna Frankowska
#66 jamajka
OK, tylko muszę zgrać, mam to na płycie.
#67 Celtic1002
Jasne, to poczekam. :)
W ogóle dajcie znać, jak pobierzecie tego zipa z bajkami, ci, co są zainteresowani.
09.11.2017 21:36
68/68
Anna Frankowska
#68 hazel96
Ja pobieram :P
#69 matius
Ja już pobrałem.
#70 misiek
Do kiedy link będzie dostępny?
#71 Celtic1002
Myślę, że jeszcze kilka dni na pewno. :) Mówię, jak wszyscy pobiorą, to wtedy usunę.
Anna Frankowska
#72 lwiczka
witam, ja oglądałam, epoke lodowcową, Kubusia Puhatka, kota Filemona, Świat Małej księżniczki jeśli chodzi o książkowe do głowy przychodzi mi "dynastja Niziołków"
#73 misiek
Ok- pobrałem i na pierwszy rzut wszystko jest ok. A masz może O psie, który jeździł koleją w sensownej
jakości?
#74 jamajka
Czy link dalej dostępny? Mi się wyświetliła strona z linkiem pobierz, ale jakoś się nie pobiera raczej.
Mówi, że błąd podczas ładowania i w ogóle
#75 misiek
Rano jeszcze dostępny był.
#76 Celtic1002
Eeej, to dziwne, powinno działać. Zaraz to sprawdzę. Co do psa, poszukam.
Maju, teraz powinno być ok. Trochę poczekaj, bo plik wielki, ale działa.
http://ovh.to/b29b8ES
Anna Frankowska
#77 daszekmdn
Mam o psie w całkiem dobrej, moge podesłać.
#78 misiek
Daszku- to był bym zainteresowany.
#79 daszekmdn
Link nieaktywny
#80 misiek
Ok pobrałem. Jakość w porządku, chociaż lektorka trochę wiedźmowata, ale spoko.