Słodycze
Back to Inne#221 MarOlk
Ja jestem lepszym zboczeńcem. Takie Rafaello. Obieram językiem z kokosowej skórki, rozpoławiam na dwie półkule waflową kulkę, wyżeram krem ze środka zostawiając migdała, chrupię puste już waflowe półkule, a na koniec powoli, małymi kęsami pozbywam się tego pozostałego migdała.
#222 lwica
@MarOlg @Julitka, mamy coś wspólnego. :D
#223 ewelinka
robię bardzo podobnie.
-- (MarOlk):
Ja jestem lepszym zboczeńcem. Takie Rafaello. Obieram językiem z kokosowej skórki, rozpoławiam na dwie półkule waflową kulkę, wyżeram krem ze środka zostawiając migdała, chrupię puste już waflowe półkule, a na koniec powoli, małymi kęsami pozbywam się tego pozostałego migdała.
--
#224 Zuzler
Mmmm, cóż za wyrafinowane, zmysłowe uciechy. :D
#225 mucha
ostatnio kupiłem sobie ciepłe lody, jaka uciecha była po zjedzeniu pierwzego po kilkunastu latach przerwy
#226 bratczyk96
A gdzie można teraz takie lody kupić?
#227 mucha
ja kupowałem w kauflandzie
#228 bratczyk96
Dzięki
#229 Agata.d
Ejj, ja też tak robię!
-- (MarOlk):
--
#230 ewelinka
-- (Agata.d):
Ejj, ja też tak robię!
-- (MarOlk):
--
ja też.--
#231 ewelinka
ojej, jak ja ich nie lubię, ale wielbicielom smacznego.
#232 MonikaZarczuk
Też lubię ciepłe lody, szczególnie z takim kwaskowatym kremem. Byle wafelek był chrupiący.
#233 misiek
A ja nie, albo jeszcze na dobre nie trafiłem.
#234 ewelinka
nie cierpię ciepłych lodów. fuj.
#235 misiek
No bo to takie sztuczne, że bardziej się już nie da. No chyba, że serio ja na dobre nie trafiłem.
#236 Agata.d
No sztuczne i strasznie słodkie. Szczerze mówiąc nigdy nie rozumiałam poco ciepłe lody. Mają być substytutem normalnych czy jak?
#237 ewelinka
i to się wyklucza, bo lód jest zimny, a nie ciepły.
#238 MonikaZarczuk
Taaaak, a ptaki nie dają mleka :P
#239 Agata.d
To też prawda.
#240 pollyanna
moim ulubionym jest czekolada