Łysy tak, wiem, ale nie mogłęm się powstrzymać, aby odpowiedzieć hehe
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Gadaczko, śmiejesz się ze swojej niepełnosprawności? To ja już zgłupiałam, bo chyba nawet w moim artykule pisałam, że Ty osobą widzącą jesteś, myślałam, że zupełnie widzącą, tym bardziej, że chyba w jakimś wątku wspominałaś, że pracujesz jako wychowawca.... Dezorient.
Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
Ale ten wpis chyba jest sprzed daty kiedy się przyznała, że jest osobą widzącą, tak mi się wydaje.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Ze mną jest coś takiego, że żartuję sobie zbyt, hmm. Brutalnie powiedzmy, szczególnie przy ludziach, który mnie ledwo opznali, i oni wtedy tak dziwnie na mnie patrzą, ale potem przynajmniej normalnie ze mną rozmawiają itd.
Elo. Ja też żartuję ze swojej ślepoty. Na przykład mówię komuś cześć. Miło Cię ni widzieć albo sam też najczęściej mówię do zobaczenia i przynajmniej ludzie zaczynają podchodzić do mnie z dystansem a nie tak jak na początku, że jak ktoś zapytał mnie czy widziałeś wpadał w jakieś zakłopotanie.
Ja tam lubię powiedzieć, że robie coś na oko i nie mam problemu jak jakaś widząca koleżanka mówi: Oj, no co Ty nie widzisz, czy co? A kiedy ktoś w moim towarzystwie mówi, że on to jest ślepy to po prostu się uśmiecham.
Ostatnio byłem na placu targowym i weszła we mnie pani i powiedziała: - o przepraszam, nie zauważyłamja na to odpowiedziałem - nic nie szkodzi, ja też nie zauważyłem No i oboje się roześmialiśmy
wow hehehh. --Cytat (teletubis): ja też sobie lubie żartować. Kiedyś na studiach powiedziałam jak sie pytali czy wszyscy widzą ten slajd to ja na to że ja nie. I wszyscy w śmiech.