Ojciec mówi do syna: Jak będziesz w wojsku uważaj na kobiety, wiesz jakie one są. Ona zarazi ciebie, ty swoją dziewczynę, ja twoją matkę, no i wiesz kim jest twoja matka, zarazi całą wioskę.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Siedzi facet w restauracji, nagle puścił bąka, zawstydził się i żeby to ukryć, zaczął kołysać się na krześle. Nagle odwraca się do niego drugi facet i mówi? Co, dźwięk zupełnie inny?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Wylądowali kosmici na ziemi. Konferencja prasowa, dziennikarze zadają pytania. Czy wszyscy u was są zieloni i mają czółki na głowie? Tak. Czy wszyscy u was mają po trzy palce u rąk? Tak. A czy wszyscy u was noszą złote sygnety i łańcuchy na szyi? Nie, tylko Żydzi.
Wylądowali kosmici na ziemi. Znaleźli wspólny język z ludźmi i w końcu padło pytanie: "Czy znacie Jezusa?" Tak, pewnie. Przybywa do nas parę razy w roku. Bardzo mu smakuje nasza czekolada, a na ziemi kiedy był ostatnio? Dwa tysiące lat temu. Kurde... to co wy mu zrobiliście?
W sklepie: - Dzień dobry, poproszę jakieś 20 opakowań brudu w sprayuu do ścian, 5 kilo kurzu, dużą garść pluskiew i porządny ekstrakt dymu z papierosów, ale takiego dobrego, żeby porządnie we wszystko wsiąkał. - No dobra, a po co panu to wszystko? - Aa, wie pan... Właściciel nie przedłuża nam umowy. Mówi, że mamy zostawić mieszkanie w takim stanie, w jakim je zastaliśmy.
Dziadek z babcią żyli długo i szczęśliwie. Umarli tego samego dnia i trafili do raju. A tam... Tak pięknie! Tak dobrze! Tak cudownie! Przyjrzawszy się temu wszystkiemu, dziadek walnął babcię zdrowo w łeb. - Za co mnie bijesz, dziadu?! - krzyczy babcia. - Dawno byśmy już tu byli, gdyby nie to twoje zasrane zdrowe odżywianie!
Idzie trzech murarzy na placu budowy, Dwóch niesie po jednej cegle, a trzeci dwie cegły. Spotkali majstra, który pyta dlaczego tych dwóch niesie po jednej cegle, a trzeci dwie cegły? Panie majster, bo on jest straszny opierdalacz. Niesie dwie, bo mu się nie chce chodzić dwa razy.
Facet pojechał do swojej kochanki, by spędzić upojnie wieczór i zdumiał się, kiedy spostrzegł, że jest już 3 nad ranem. - Mój Boże! - wykrzyknął - Moja żona mnie zabije! Nie wiedząc, jak to jej wyjaśnić zadzwonił do niej podekscytowany: - Kochanie, dzięki Bogu! - zaczął - Nie płać okupu, udało mi się uciec!
Policjant zatrzymał kierowcę samochodu, który przekroczył dozwolona prędkość.- Proszę Pana - powiada policjant - kierowca samochodu musi przestrzegać dwóch zasad: musi prowadzić samochód zgodnie z przepisami i nie wolno mu przekupywać policjanta. Tę pierwszą zasadę już pan złamał...