Idzie żółw do sklepu i pyta się sprzedawcy - Ma pan może wodę. Na to sprzedawca: - Nie proszę przyjść jutro. Następnego ranka żółw przychodzi i pyta : - Czy ma pan wodę. - Nie, proszę przyjść kiedy indziej. Tak żółw chodził cały tydzień. Aż w końcu przychodzi i pyta : - Czy ma pan wodę. - Tak, a po co panu. - My tu gadu, gadu a mi się chałupa pali.
Rozmowa policjanta z kobietą" mandacik będzie Jak to! Za co?! Przekroczyła pani dozwoloną prędkość Ale ja jestem pieszo! a to już będzie pani w sądzie udowadniać”
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Słuchajcie rodzice, jestem pokerzystą wyprowadzam się dzisiaj z domu. Brawo synu, jesteśmy z ciebie tak dumni. No, cieszę się, ale obawiam się, że wy też się musicie wyprowadzić.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Dzisiaj otwieram sklep, tylko potrzebuję wspólnika. To świetnie się składa, bo akurat roboty szukam. To co, umówmy się na dziś na 23. Ok. Tylko łomu nie zapomnij.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.