Humor, gry i zabawy

[18 plus] Kawały cz. 2

Started by balteam 1047 posts last post 1 month ago Page 11 of 53

#201 1 like

Kochanie, kiedy zjemy kolację przy świecach? Jak zabraknie prądu.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#202 2 likes

Wchodzi pijak do taksówki: pod pałac kultury proszę. Ale Panie, my w Łodzi jesteśmy. No to wiosłuj Pan, wiosłuj.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#203 1 like

Gdy za ciebie wychodziłam to chyba byłam głucha i ślepa!!! No widzisz, z tylu chorób cię wyleczyłem.

#204 3 likes

Poproszę ciemne piwo, jasne?
NO to ciemne czy jasne?
Ciemne, jasne?

#205 1 like

Idzie żółw do sklepu i pyta się sprzedawcy
- Ma pan może wodę.
Na to sprzedawca:
- Nie proszę przyjść jutro.
Następnego ranka żółw przychodzi i pyta :
- Czy ma pan wodę.
- Nie, proszę przyjść kiedy indziej.
Tak żółw chodził cały tydzień. Aż w końcu przychodzi i pyta :
- Czy ma pan wodę.
- Tak, a po co panu.
- My tu gadu, gadu a mi się chałupa pali.

#206 2 likes

Czego używają jako wibratory afrykańskie słonice? Pigmejów epileptyków.

#207 1 like

Rozmowa policjanta z kobietą"
mandacik będzie
Jak to! Za co?!
Przekroczyła pani dozwoloną prędkość
Ale ja jestem pieszo!
a to już będzie pani w sądzie udowadniać”
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

To co ona gepardzica jakaś xdd?

Nie, Lwica :D
-- (kmicic92):
To co ona gepardzica jakaś xdd?

--

#210 4 likes

Skąd informatyk bierze wodę?
Z ekranu.

#211 6 likes

Słuchajcie rodzice, jestem pokerzystą wyprowadzam się dzisiaj z domu.
Brawo synu, jesteśmy z ciebie tak dumni.
No, cieszę się, ale obawiam się, że wy też się musicie wyprowadzić.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#212 3 likes

Rozmawiają dwa szczury laboratoryjne: ty, szczepisz się na covid? Niee, no co ty! Przecież dopiero testują to na ludziach.

#213 4 likes

Kochanie? Co, gówno 1/0. Zrywam z tobą 1/1. Jestem w ciąży 2/1. Jestem bezpłodny 2/2. A kto powiedział, że z tobą? 3/2

#214 3 likes

Co robi gwałciciel w psychiatryku? Rżnie głupa.

#215 3 likes

Dzisiaj otwieram sklep, tylko potrzebuję wspólnika. To świetnie się składa, bo akurat roboty szukam. To co, umówmy się na dziś na 23. Ok. Tylko łomu nie zapomnij.

#216 2 likes

Ty! Chcesz stracić na wadze? Noo pewnie. To kup wagę za stówę i sprzedaj za dwie dychy.

Państwo, którego nazwa to jedna litera?
Samoa.

#218 1 like

Biedny głup. :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#219 1 like Edited

Który sportowiec ma 100 literek "h" w nazwisku?
Kamil Stoch.

Chyba "ch" :P