Film, telewizja i wszystko, co niepasuje do innych forów

Ulubiony aktor/aktorka

Started by Elanor 69 posts last post 5 years ago Page 3 of 4

Prawda. Dorotka jest mega uzdolniona nie ma co. Bardzo dobrze jej idzie granie komediantki, jak i chorej
psychicznie wariatki manipulantki.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#42 1 like

ooo taaak! Dorocia jest świetna. W jakim to filmie grała tą wariatkę?

Tato?

Tak.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Ja lubię Piotra Fronczewskiego i jego bardzo niski głos, Henryka Mahalice już niestety nieżyjącego, Dionizego w Złotopolskich grał świetnie, i niezapomnianą Irene Kwiatkowską.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#45 1 like

Oooo taaak, Irena Kwiatkowska była świetna.

kwiatkowską też lubię.
marzenia się spełniają.

Bartek- pełna zgoda. Wybitny człowiek, którego ja bardziej widzę w mrocznych filmach, ale generalnie mu wychodzi dobrze granie każdej postaci.

Dobry jest też Mariusz Benoit.

@Kmicic92
O tak, przepiękny głos.

Nie wiem czy Krzysztof Tyniec był tu wymieniany. Uważam, że w dubbingu super sobie radzi.

ale gosztyła też jest dobry.
marzenia się spełniają.

No fajnie mu idzie czytanie książek.

to akurat prawda.
marzenia się spełniają.

#54 1 like

Ja lubie piotra fronczewskiego, Filip Bobek, Małgorzata Korzuchowska, Irena Kwiatkowska, Marta Bryła, Artur ŻŻmijewski, Świętej pamięci WitoldPyrkosz, Janusz Gajos. Hyba tyle jak mi się coś przypomni to napisze.

No to ja też się tu wpiszę. Lubie piotra Fronczewskiego, ŚP. Irenę Kwiatkowską, Gosztyłę, a z młodszego pokolenia Weronika Humaj, Marcin Hycnar, który też sobie fajnie radzi w czytaniu audiobooków i Matylda Damiecka, mozna też dorzucić jej brata Mateusza, ale jego kojarzę bardziej z Wow jak jeszcze był mały.
May the force be with you.

No Damięccy to jest w ogule cała rodzina aktorów.

Dorota Segda i Piotr Fronczewski, dla mnie bez konkurencyjni. Uwielbiam ich głosy i sposób interpretacji różnych rzeczy.
Große Operndiva?

Oooo, Dorotka tak. Zwłaszcza, jak czytała "Dziennik Bridget Jones". :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

nie czytałam jeszcze.
marzenia się spełniają.

Polecam. Znaczy kiedyś mi się bardzo podobało, teraz zresztą też. Ale to nie na ten wątek. :)
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska