PSE Forum mieszane

Z jakimi użytkownikami Eltena chcieli byśmy się spotkać?

Started by daszekmdn 90 posts last post 2 years ago Page 3 of 5

Transcription

Witajcie. Z góry przepraszam za mój głos, ale jestem przeziębiona trochę. Mimi, bardzo dziękuję Ci za to, że umieściłaś mnie na swojej liście. Ja również Cię umieszczam i jeszcze chciałam się spotkać z Lolą, z Marcysią. Pięknie, że jeszcze przypomnił to gram. A, i jeszcze chciałam powiedzieć, że jest wiolinist.

#42 1 like

Transcription

Bardzo Ci dziękuję Biedrono, czyli Aniu, czyli Biedroneczko, jak tam sobie chcesz, a tak właściwie kochana życzę Ci dużo zdrowia.

Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Transcription

Chciałbym spotkać się z panią Mimi, z panią Helenką, z Pajperem jak najbardziej. Chciałbym znowu spotkać się z Mateuszem, z Łukaszem, z Patrykiem Faliszewskim. Z Patrykiem Chylą i to chyba na razie tyle.

Transcription

O, ja tu powracam właśnie do tego wątku po bardzo długim czasie i zauważyłem, że właśnie Paulinux doda mnie do listy, więc ja w sumie też ją dodam, bo to jest bardzo fajny pomysł i w sumie też tak myślałem o tym, więc no, jesteś dodana.

Senter San

Transcription

okej, więc jak wszyscy to wszyscy ja też się tutaj dopowiem, wypowiem moja lista może nie będzie jakaś mega długa bo to też są takie pierwsze skojarzenia więc u mnie to tak na pierwszym miejscu skrzypenka z którą bym się chciała spotkać potem hejzel96 Mimi też wydaje się taką dość ciekawą osobą więc dlaczego nie no i to chyba na razie tyle żeby nie przedłużać na pewno ktoś mi się jeszcze przypomni a jak się przypomni to się nagram na razie żeby nie przedłużać po prostu wysyłam wam to

May the force be with you.

#46 1 like

Transcription

To jest to, że bardzo dziękuję Ci za ad, no to tuks. No.

Happy hacking

#47 1 like

Transcription

Jeszcze jedna aktualizacja, to tak, Monstricek, Patras, Adelcia i może DJ Graco, Adelcia i może DJ Graco.

Happy hacking

Transcription

Dzień dobry bardzo, jak to kiedyś było gdzieś powiedziane. Moja lista kiedyś była, ale się zmieniła, więc dziś zaktualizuję. Na pewno chciałabym zobaczyć się z osobami, które już widziałam, bo znam parę bardzo sympatycznych osób i takimi osobami, z którymi chciałabym się zobaczyć na tą chwilę przechodzącymi mi do głowy, które już znam, są Mimi, czyli pani Emilka, muzyczna Jutrzenka i Lola. Fajnie by było się gdzieś tam kiedyś złapać, co jest bardzo możliwe zresztą. Ale... że się ziści. Co do osób, z którymi nie miałam okazji poznać się na żywo. Na pewno Daszek, Paulinux, Piper, Marcysia, Żywek. No i chyba na razie tyle mi przychodzi na myśl, bo ta lista jest tak bardzo na spontanie nagrywana. Także jakby co to się dogram. Pozdrawiam.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#49 1 like

Transcription

Patrzcie, jak się zbugowało. Kurde, ja powiedziałam coś, a on jakby przewinął wcześniej i dziwny ten wpis się dodał. Mam nadzieję, że nie będzie problemów ze zrozumieniem.

Happy hacking

Transcription

Mówiłam, że o kimś zapomnę. Mówiłam. Otóż teraz przychodzę, żeby Wam dopowiedzieć, że jeszcze chciałabym się spotkać z DJ Santerem, z Puszkinem i z Longshotem.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#51 1 like

Transcription

Olwico, dziękuję Ci za dodanie mnie do swojej listy i bardzo przepraszam za nagrywanie się dość często teraz, ale tak wyszło. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam.

Happy hacking

Transcription

Cześć wszystkim! A ja muszę przyznać, że jeszcze sporo z Was tutaj nie znam Nawet tak wirtualnie, bo tutaj raczej ciężko poznać się przez rozmowy Bardziej przez jakąś taką wymianę zdań Dlatego raczej w pierwszej kolejności wymienię ludzi, których już miałam kiedyś okazję Przynajmniej przez Team Talka poznać lub spotkać się już z nimi A trochę ich tutaj jest Ostatnio miałam okazję spotkać się kilka razy już z Przemkiem Czaplickim Który tutaj chyba widnieje pod nikiem Przemol Już nie pamiętam właśnie Najgorsze jest to, że nie pamiętam Waszych ników Dalej jest też Atina, czyli moja Anitka z Wrocławia Z którą się widuję dość często, ale chyba nigdy nie będziemy miały dość Patryk Faliszewski A i Marchewa i Chris z Wrocławia I jeszcze pewnie paru wrocławian by się znalazło Marcysia, czyli Martynka Wspominałoby się dawne czasy Doczasowe Zespołowe No i jest tutaj Klaudia, która jest nawet z moich okolic Ale no taki paradoks Najbliżej siebie mieszkamy w sumie A najrzadziej się widujemy Ale tak to czasami właśnie bywa Kamerton na przykład Już też jakiś czas nie miałyśmy okazji się widywać A zawsze jest bardzo fajnie No i myślę, że jeszcze paru ludzi by się znalazło Tylko właśnie tutaj nigdy nie pamiętam kto jest stąd A kogo znam z teamtoka No ale właśnie Chciałabym na przykład poznać trochę ludzi, których gdzieś tam tak wirtualnie Udało mi się właśnie poznać Czy po prostu miło nam się rozmawiało Czyli na przykład Cink, czy coś takiego Czy Ciaż Czyli killer tak teamtokowy Nie mogę się przyzwyczaić do tego nowego nicku No myślę, że i z Puszkinem byłoby wesoło Bo może gdzieś tam nigdy nie rozmawialiśmy tak face to face Ani przez telefon jakoś osobiście Ale zawsze wesoło jest jak oglądałam do Was na teamtoka I gdzieś tam się też przewijałeś w grupce No i któż jeszcze No Tomeckiego przecież też Znam, ale nie pamiętam czy Tomecki tutaj jest Chyba jest, tak jest Bo nawet pisaliśmy ze sobą Także fajnie byłoby Ciebie i Twoją Dorotkę Zobaczyć no i Wasze maleństwo No bo Was już spotkałam A maleństwa jeszcze nie Ale mam nadzieję, że się uda nadrobić Jakoś w tym przyszłym roku No i teraz Nie chcę na siłę wyciągać Ale na pewno z tych ludzi, których poznałam wyłącznie przez Eltena A przynajmniej Nawiązaliśmy jakiś kontakt No to należę do tych osób Mimi oczywiście To chyba przez wszystkich jesteś rozchwytywana Ale się wcale nie dziwię Bo jesteś przesympatyczną i bardzo promienną osobą No i nie miałam okazji może popisać prywatnie Ale jak słucham wypowiedzi To naprawdę Bardzo miło mi się Tutaj słucha Osobki Oniku Biedrona Jesteś Ojejku! Bardzo taką No taką promienną i pozytywną osobą Właśnie podobne odczucia we mnie budzisz Jak Mimi, chociaż z Mimi Chociaż miałam okazję troszeczkę już Porozmawiać na pryw No ale Tak jak mówię jesteś Macie podobne usposobienie Przynajmniej tak Was odbieram Z wypowiedzi No i co żeby nie zanudzać na razie tyle Na pewno jeszcze ktoś mi przyjdzie do głowy i się przypomni Więc pewnie się dogram Wszystkie te osoby które wymieniłam I te które jeszcze Się tutaj pojawią W kolejnych jakichś moich wypowiedziach No i szczęśliwego nowego roku Wszystkim życzę Bawcie się dobrze Tyle ile będziecie w stanie każdy Ale żeby jakoś tam Powitać fajnie ten nowy rok

Zginęły wczoraj, pomiędzy wschodem i zachodem słońca, dwie złote godziny, każda wysadzana sześćdziesięcioma
brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze.
Horace Mann

#53 1 like

Transcription

Czekoladko Droga, Anabew jesteście także na mojej liście wcześniej Was nie umieściłam, ponieważ no cóż ja o Was wiedziałam teraz coś tam więcej i oczywiście jesteście kochane bardzo Wam dziękuję za umieszczenie na liście Lwico Tobie także no na razie nie wpisałam wcześniej Lwicy, ponieważ my już się nieraz widziałyśmy i myślę, że się nieraz jeszcze zobaczymy w każdym razie bardzo jest mi miło że tyle osób umieściło mnie na swoich listach jeszcze raz Wam wszystkim, wszystkim, wszystkim dziękuję i życzę Wam wspaniałego Sylwestra i Nowego Roku oby był jak najlepszy dla nas wszystkich pozdrawiam

Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

Transcription

To ja teraz się tutaj wypowiem. Ja wiem, że trzeba się spotkać z użytkownikiem Phonobeth, Paulinek, Skrzypeńką, dajmy się ktoś jeszcze przypomni, kto się dopowie.

Transcription

Jejku, Paulinux, ale to było dziwne Ja was przepraszam na wstępie za jakość mojego nagrania Ponieważ nagrywam się z mikrofonu, z słuchawek moich bezprzewodowych A one nagrywają jak nagrywają Ale mam nadzieję, że będzie się dało zrozumieć Więc tak, dzięki Biedrona I powiem ci tyle, że też bym się chętnie z tobą spotkała Nie wymieniłam cię, ponieważ my się już znamy Ale skoro tu wszyscy wymieniają osoby, z którymi by się chciały spotkać A już się widziały, to dlaczego nie? Więc na pewno to będzie Biedrona Na pewno to będzie Piciok O ile byłaby taka możliwość Właśnie z wieloma osobami jest taki problem, że jest odległość To jest największy problem Niektórzy mieszkają na drugim końcu Polski Jeszcze jak ktoś pracuje, to jest już w ogóle masakra No, ale ktoś tu wspomniał jeszcze o takim nagrywaniu się Pamiątkowym, jeśli dojdzie do takowego spotkania I nie wiem, osoby będące na Klango Kiedyś, kiedyś Pamiętacie ten taki wątek właśnie też był odnośnie spotkań klangowiczów I powiem ci tyle, że to jest odległość I powiem ci tyle, że to jest odległość I powiem wam, było tam parę takich wpisów, że O, my się spotkaliśmy, witamy na forum głosowym Tak, my już się tutaj spotkaliśmy Sobie tu jesteśmy I jest fajnie, pięknie, po prostu Super Więc no, to było takie fajne I pamiątka fajna potem z tego zostawała No, więc na ten moment to tyle ode mnie Życzę wam wszystkim szczęśliwego nowego roku Tak, po mojemu niech moc będzie z wami A tak na poważnie to tyle od mnie Do wszystkiego, co najlepsze I żeby ten rok przyszły był lepszy Niż ten, co był teraz Co mija Który aktualnie żegnamy No, bawcie się Nie przesadzajcie tam za dużo No, i to w zasadzie tyle Pa, pa

May the force be with you.

Transcription

No, dzięki Mimi też za umieszczenie mnie na swojej liście. Miło. No, bardzo mi miło. No, a moja lista jest dosyć spora. Dlatego wybaczcie, że wymienię tylko niektórych. No, Mimi na pewno. Lwica, Skrzypenka, Biedrona333. No i Rafał, Rafalko112, z którym się już, no, widzieliśmy się, znaczy, no, widzieliśmy się, no. Gadałem, ale chętnie bym też z nim pogadał na żywo jeszcze raz. No, problem jest taki, że niektórzy tu z nas mieszkają dosyć od siebie daleko. A, no i AgataKantylena25 też. Z nią by było o czym pogadać, naprawdę o czym. No, na razie tyle.

Transcription

No bardzo mi miło, że chcesz się ze mną spotkać i ja również chciałabym poznać użytkownika, Kmicic, Kmicica, też bym chciała poznać na żywo Łukasza z cyferkami, Matida25, Agatę Kantylę też, Mimi. I jeszcze Skrzypęk.

#58 1 like

Transcription

Dzięki Kmicicu, dzięki Biedrono, bardzo mi miło. Pozdrawiam.

#59 1 like

Transcription

Ja osobiście jak na razie chciałbym się zobaczyć z użytkownikiem Daszek, będę... nie, ja nigdy tego nikomu dobrze nie umiem mówić, po prostu z Daszkiem chciałbym się zobaczyć.

#60 1 like

Transcription

Co do ludzi, z którymi chciałabym się zobaczyć, ale nie byli to wymienieni, to na pewno Paulinux, może Mojsior, moglibyśmy pograć w jakieś ciekawe gierki, które są na przykład nie do grania online, a na przykład jeśli jest problem z publicznym IP, ale to nie na ten wątek. Czy z kimś jeszcze? Nie wiem, nie przypominam się na razie. Na razie te dwa nazwiska, ewentualnie potem jakaś aktualizacja mile widziana.