PSE Forum mieszane

Z jakimi użytkownikami Eltena chcieli byśmy się spotkać?

Started by daszekmdn 90 posts last post 2 years ago Page 4 of 5

#61 1 like

Transcription

Dziękuję Krajmy, znaczy Wojtas, sorry za dużo masz techników, za dodanie mnie do swojej listy. Ja też dodaję Cię do swojej listy. Aż się dziwię, że Cię wcześniej nie wymieniłam. Pozdrawiam.

Happy hacking

#62 1 like

Transcription

No to ja jeszcze dodam do swojej listy Paulinux.

"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

Transcription

No to ja bym się chciał spotkać z Dałskim, z Migim, Tomeckim, Tomka Twoska to znam, Rafała znam, Artura znam, już z kim? Z Denissem 333, z Łukaszem, z Olwicą, może z Lesiem, chętnie bym go poznał, z Dałskiem, Maschewko. No i na ten moment to... Acha, już z Krzeszkiem. Tak, już z Dałskiem.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Aha, już czysto już.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#65 1 like

Transcription

Ale mów panikę, bo nie wiem z którą, bo Pauliny jest dużo. Czy chodziło o mnie?

Happy hacking

Transcription

No właśnie, mów po nikach, a poza tym ja chyba Ciebie na żywo nigdy nie spotkałem, Bartku, więc ja tylko Cię ewentualnie słyszałem tutaj na Eltenie, ale żeby Cię słyszeć gdziekolwiek, czy na innym portalu społecznościowym, czy żeby Cię spotkać gdzieś na żywo, no to takiej sytuacji nie było, przepraszam Cię bardzo.

Transcription

Tata, chodziło mi o użytkownika Paulino. Nie, nie spotkałeś mnie, Lukas, chociaż ja bym chętnie Ci wypoznał bliżej.

Transcription

No wiesz, być może kiedyś taka sytuacja nastąpi, że się spotkamy gdzieś tam, ale to zobaczymy. Czas pokaże. Może jakieś spotkanie integracyjne gdzieś będzie, czy coś. No ja raz spotkałem użytkownika łowca androidów, ale to był czysty przypadek, bo wracałem z Tarnowa do Warszawy, a łowca androidów chyba wysiadał w Krakowie, jeśli się nie mylę. Czy w innej, na innej stacji?

Transcription

paulinux nie wiem czemu cię wcześniej nie dodałam a może cię dodałam, ale nie pamiętam ale w każdym razie jeszcze raz cię dodaję

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Transcription

No jakby to powiedzieć, czasem się zdarza, że się kogoś nie wymieni i się przypomni dopiero po fakcie, że o kurcze kogoś zapomniałam lub zapomniałem wymienić, no. No takie wpadki też się szczerze powiedziawszy zdarzają, no także cóż.

#71 1 like

Transcription

No, dodałaś mnie, spoko. To był wpis tam, dzień dobry bardzo, czy coś, w tym stylu się zaczynał. Dodałaś mnie, ale dziękuję za entuzjazm, który był włożony w wypowiedzenie mojego nicku. Pozdrawiam, Lwica!

Happy hacking

Transcription

Więc tak, wątek jest z czym się spotkać, no to chciałem poznać osobiście Ninkę, Shell, 489, Mimaski1, no i Irmis, no i jeszcze Paulinucza. Jak coś mi się jeszcze przypomni, to wam o tym wspomnę w kolejnym wpisie. Pozdrawiam.

#73 1 like

Transcription

To ja proszę państwa zrobię mały update i do swojej listy dopiszę sunclip.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

A w sumie ja również zrobię update i do mojej listy nie wiem czy powiedziałem, ale dopiszę patesa.

#75 1 like

Transcription

Dzień dobry wszystkim. Jako, że ten wątek odwiedziłam na samym praktycznie początku mojej bytności na L-Tenie, to niektórzy użytkownicy sprawili na mnie inne wrażenie niż teraz, przez co jedni doszli do listy, inni z niej wyszli. I update'owanie tej listy byłoby kłopotliwe, ponieważ musiałabym słuchać wszystkich tych wpisów i mówić o wszystkim. A tak to sporządzę ją od nowa. I wtedy będzie wszystko wiadomo. No więc spróbujmy to zrobić, ale faktycznie nie wiem na ile bym się uda, ale spróbować zawsze można. No to tak. Crime, DaszekMDN, DJ Center, Dorka Krać, Denis333, bo i czemu nie. Co dalej? Dorka była? Chyba była. No to tak. Dalej. Wica, Lola, Mimi, Monstryczek, Nuno69, mimo że się widzieliśmy, Maciej01, mimo że się widzieliśmy, Pawling, Zuzler, Tygrysica, Siciliano, ... ... Coś mi się wita, że był ktoś na W. Wojtas. Ale chyba powiedziałam jako crime. Nie pamiętam. ... ... I cóż, chyba tyle. ... ... ... ... Chyba tyle. ... A jak coś, to się jeszcze dogram. Dzięki. Dobranoc. ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

Happy hacking

#76 1 like

Transcription

Nie było trudno do przewidzenia, że kogoś zapomnę. Tym razem padło na dzwonimirka 222 i syntezatora.

Happy hacking

Transcription

A ja póki co Cały czas się widuję z użytkownicką Gabi Prawdę mówiąc Jestem u niej póki co A Jeżeli chodzi o innych Eltenowiczów No to jak na razie No bądź co bądź Nie widziałem się Z ani jednym

#78 1 like

Transcription

Witajcie moi drodzy, ja też się może tu wpiszę, w końcu, po jakimś czasie. Z kim ja bym się chciała zobaczyć? Ciekawe pytanie i ciekawy wątek. Na pewno z Lolą, na pewno z Mimi, na pewno z Lwicą, na pewno z Muzyczną Jutrzenką. Na pewno z Jamajką, na pewno z Tomeckim. Myślę, że Pipera mogę też zapisać do listy. Kogo jeszcze? Nie wiem, jak mi się jeszcze coś przypomni, to... A, na pewno Annabeth i na pewno Hazel. I tak myślę, czy jeszcze ktoś? Teraz w moim razie nikt nie przychodzi, ale jak tylko przyjdzie, to na pewno się zaktualizuję. Dzięki za uwagę.

marzenia się spełniają.

Transcription

Witam bardzo serdecznie Ja chciałbym się spotkać z w sumie generalnie jeszcze dwiema użytkownickami ponieważ znam te użytkownicki już parę ładnych lat, tylko nie wiem czy jedna z nich nadal jest na Altynie, mianowicie chciałbym się spotkać z użytkowniczką o nicku Asia i chciałbym się spotkać z jeszcze jedną użytkowniczką o nicku chyba Angelica Ja już dokładnie nie pamiętam jaki ten nick jest dokładnie i nie wiem czy jeszcze ta użytkowniczka korzysta z Eltena, ale te dwie użytkowniczki znam jeszcze z czasów Klango, a tak przyślając to znam je od roku 2010 no to jak już można byłoby śpiąc rzec 10 lat jeżeli ktoś jeszcze mi się przypomni to oczywiście będę je dał znać

Transcription

Dzień dobry, ja obecnie chciałbym się spotkać z następującymi użytkownikami, Nuno69, Pates, Denis363, na razie to tyle, jak mi się coś przypomni to jeszcze dodam.