PSE Forum mieszane

Z jakimi użytkownikami Eltena chcieli byśmy się spotkać?

Started by daszekmdn 90 posts last post 2 years ago Page 2 of 5

#21 1 like

Transcription

Wiecie, co zrobię? Ja sobie w tym momencie przejdę na listę kontaktów, to jest przyjaw totalnej ignorancji i braku szacunków do użytkowników, ale ja innej możliwości w tym momencie nie widzę na ustalenie jakiekolwiek, będę naprawdę chciał spotkać, a już wiem, że przynajmniej dwóch osób nie wymieniłem. A więc tak, na pewno bym spotkał Iskierkę, bo to jest bardzo wartościowa osoba. Kasi to ja chyba nie znam, a też warto byłoby ją poznać. Kosa 12, to jest też człowiek, którego warto poznać, tak wam powiem w tajemnicy. Krań tu chyba gdzieś, tu chyba w tej chwili istnieje jako Wojtas, też ostatecznie. Czemu nie? Może byśmy się dogadali. Oczywiście Lola, to no, też jakby z tą użytkowniczką znam się jakby tak więcej w internetach i można byłoby się kiedyś tam spotkać. No, Longshet, ja cię znam, czy cię nie znam, powiesz ty mi? Myślę, że tak. Myślę, że tak. Wydaje mi się, że cię nie znam poza internetami, a to tak już się ciągnie z prawie 10 lat, nie? Tu. Może syntezator. Z Tomeckim myślę, że... Miałbym o czym porozmawiać, bo no, jak te czasy, kiedy ja go stałem w Realu, to jest chyba jeszcze końcówka lat dziewięćdziesiątych, bo ja już nie pamiętam dalej. No i zresztą ta miłość delijała wszędzie, tam gdzie tylko mogła. WZ91, tego użytkownika, to... WZ91, tego użytkownika, to... WZ91, tego użytkownika, to... Ja kojarzę z Krango i też jakby, no... Ileś się tych wiadomości wymieniło, więc czemu nie? Łowce androidów... Łowce androidów... To jest też dość ciekawie... To jest też dość ciekawie... To jest też dość ciekawie... Ciekawy człowiek, mimo wszystko i myślę, że z Zwonimir, czemu nie, też lubimy pewne tematy i można by dobić kiedyś, no i to chyba tyle, jeżeli chodzi o mnie. Tak więc, ja bym chciał życzyć dobrej nocy, właściwie tam miłego dnia, bo dobrej nocy to ja sobie sam pożyczę, wyszmuszę, no i tyle.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

#22 1 like

Transcription

No chrynie. Dużo masz tą listę, obszerno. Niemniej jednak dziękuję Ci, żeś mnie umieścił na tej liście. Co do mnie, no to ja bym chętnie spotkała Ciebie, Denisa. Z Tomeckim też bym mogła o czymś pogadać. No kogo by tam jeszcze... No i chyba tyle w sumie.

Happy hacking

#23 1 like

Transcription

Ojej, zapomniałam jeszcze o użytkowniku, o wdzięcznym mniku Kosa12.

Happy hacking

Transcription

Witajcie wszyscy, mógłbym sobie wymieniać, wymieniać, wymieniać od najważniejszych do tych mniej ważnych, od tych z którymi być może się w przyszłości niedalekiej zobaczę, ale polecimy od początku. Dissenter, Hryniek, Johnson, Lola, Longshot, Lwica, Milna, 132, Nuno69, Piper i tu mam error, bo nie wiem kogo jeszcze. No i tu chyba... Cześć!

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

Pozwólcie, że ja się też tutaj wypowiem, ja bym chciała się spotkać z Tomaszem, z Frynikiem, z Kosą12, ze Skrzypęką, bo dawno się nie widziałyśmy, no i na razie to tyle.

Transcription

No, nie drona, 33, ale ja wolę mówić Ania, będzie tak ładniej i wzajemnie. Pozdrawiam.

#27 1 like

Transcription

Witajcie, odgrzebuję wątek i od razu chcę powiedzieć, że po pierwsze chciałbym zobaczyć tych użytkowników LT, na których już wiedziałem, no bo wspominam te nasze rozmowy i w ogóle to jak to wszystko było i staje się bardzo dobrze, także myślę, że to trzeba kiedyś powtórzyć. A z użytkowników, których jeszcze nigdy nie widziałem, chciałbym na pewno zobaczyć użytkowników Daszek MDN, jeszcze oczywiście Nuno69, Piper, DJ Graco, Dorka Crutch, Iwona Kaniecka, Pani Helena, oczywiście, że Maxiore, chociaż on tu nie zagląda dość często, ale chciałbym go zobaczyć. Gdy gadamy raczej na Whatsappie, ale nieważne. Oczywiście Piciok, SP9KLO, no i Tomecki oczywiście i Złonimirek222, to chyba wszystkich wymieniłem, ale od razu chciałbym powiedzieć, że nie mam nic przeciwko i możliwości spotkania i rozmowy z kimś innym. I na przykład z użytkownikiem Łukasz. I sporo cyferek. Nigdy nie gadaliśmy prywatnie, ale na pewno wiem, także jak z użytkownikiem Maci25, że znałazlibyśmy o czym porozmawiać i tematów wspólnych wymieniono byłoby oj dużo. Także to chyba tyle z mojej strony.

#28 1 like

Transcription

Jeszcze jednak nie wszystkich wymieniłem. Chciałem jeszcze spotkać Tygrysicę, Zuzler i Mimi. To chyba teraz nikogo już nie przełączyłem. I chociaż jeszcze raz powtórzę, że z niektórymi nie pisałem na Eltenie tu aż za bardzo. Są po prostu ciekawymi dla mnie i według mnie osobami i na pewno znalazlibyśmy o czym pogadać.

#29 1 like

Transcription

Dobry wieczór. Przypomniało mi się jeszcze kilka osób, z którymi chciałabym się spotkać, a więc chciałabym się spotkać z Julitką, Nunem69, z Marcysią, AgatąKantyleną25 i Mimi.

"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

#30 1 like

Transcription

Lolu, Monstrysku, bardzo Wam dziękuję za uwzględnienie mnie na swoich listach. O, to moja lista. Trochę tych nazwisk, właściwie ników będzie. Powiem Wam tak. Trudno powiedzieć, jaka to będzie kolejność. Alfabetyczna? Nie. Od pierwszego w dół? Nie. Od któregoś miejsca w górę? Też nie. Po prostu będę się kierowała swoimi takimi pierwszymi skojarzeniami. Powiem Wam, że sporo jest osób na LTE nieciekawych według mnie i dużo, dużo można byłoby interesujących tematów wspólnych znaleźć. Także przedstawiam swoją listę. Paulinux, Biedrona333, Lola, Monstrysek, Iwkan, HelenkaGD, AgataKantylena25, Matius, DorkaKraktyn, Zonimirek222, Kmicic92, Monia01, Ninka, Kasia, Marcysia. I tak to na razie wyglądają te moje pierwsze skojarzenia. Hej, pozdrawiam!

Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

#31 1 like

Transcription

No nie mogłabym pominąć Krepla 88, także wspominam, nie zapomniałam, dogrywam się, pozdrawiam.

Ziarnko złota znaleźć można, ale ziarnka czasu - nigdy.LINE Przysłowie chińskie.LINE

#32 1 like

Transcription

Nie ma możliwości edycji, więc nie mogłam jakoś tam dopisać, także znów się dogrywam, ale już obiecuję, że przerwa będzie. Jeszcze oczywiście trzeba wspomnieć o Celtic 1002 i o Gabi. No nie mogłabym dziewczyn tutaj pominąć. Hej!

#33 1 like

Transcription

Dzięki Ci, Mimii, że umieściłaś mnie na swojej liście. A to jeszcze aktualizacja mojej listy, bo ostatnio, jak ją nagrywałam, to mało znałam użytkowników, nie mówiąc o tym, że pojawili się nowi. No więc tak. Mimii, Julitka, DaszekMDN, Zwonimirek, MużyłowcaAndroidów, Pajper, Julitce mówiłam, chyba mówiłam, Julianne, Irnis i Lwica. Dziękuje. Dzięki, pozdrawiam.

Happy hacking

#34 1 like

Transcription

Dziękuję tobie Paulinux Powiem ci, że dzięki twojemu wpisowi Przypomniałam sobie jeszcze jedną osobę No przecież Julian, oczywiście Hej, pozdrawiam wszystkich

#35 1 like

Transcription

Przepraszam, że ten link przeczytałam tak fanatycznie i może by jeszcze DJ Centera zdać te listy.

Happy hacking

#36 1 like

Transcription

No i patrzcie, znowu się dogrywam, bo nie mogę o tych dwóch osobach nie wspomnieć. Myślę o muzycznej Jutrzence i o Mulce. To są dwie osoby z mojej listy, które tak jak powiedziałam, nie mogę ich pominąć. Hej, pozdrawiam.

#37 1 like

Transcription

A no właśnie, Roksankę to ja kojarzę, kiedyś się gdzieś spotkałyśmy, ale fajnie by było się spotkać ponownie.

"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

Transcription

Dzień dobry Państwu, to ja też się tu wypowiem i dołożę do swojej listy, bo kiedyś się tam nagrywałem, ale to były dawne czasy i teraz powiem tak. Chciałbym poznać Irnis, chciałbym poznać... kogo tu jeszcze? Jak sobie przypomnę to jeszcze się dogram. Pozdrawiam.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Transcription

A jak chcę spotkać następujących użytkowników? Wilkołak, to znaczy kosa 12. Ja też chcę. Irnis. Irnis też chcę. A tak. Adelcie. No i chyba jak na razie tyle, bo nic mi do głowy nie przychodzi. Jak coś, to... Nagrywam się podwójnie, bo jestem... Tak, dokładnie. U mnie jest Mati 25. Kosa 12, jak najbardziej. Tak. Adelcia, bardzo ciekawa osoba. Mhm. I w ogóle. No. Także jak coś tam wpadnie do głowy, chyba, że ty jeszcze chcesz Mati coś powiedzieć, to możesz. No w sumie nie no. Adelcia, bo jeszcze w sumie znałam tych, których chciałbym znać. A i właśnie. Chciałem spotkać Daszka. Daszka, tak. Ja też chcę spotkać Daszka. Bo Daszek jest bardzo ciekawą osobą. No niektóre jego zainteresowania są ciekawe. Mhm. Na przykład radiami, etc. Tak. W każdym razie, to jak na razie chyba tyle. Jak jeżeli coś nam się przypomni, no to w tym wątku się udzielimy.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#40 1 like

Transcription

Fajnie słyszeć, będę może gdzieś w okolicach w przyszłym roku na pewno, więc wtedy będzie można coś wykminić.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P