Transcription
A ja się powtórzę po raz setny, dajcie znać mu na githubie pull requestem, bo resztę rzeczy to on ma w dupie.
A ja się powtórzę po raz setny, dajcie znać mu na githubie pull requestem, bo resztę rzeczy to on ma w dupie.
Witajcie! Co do Team Talka Dla mnie to działa bardzo dobrze i ja nie mam żadnych zastrzeżeń No i chyba tyle właśnie z tego mojego wpisu Wyraziłam się jasno i prosto Jeśli ktoś będzie miał pytania do mojej opinii czy coś, to piszcie
Dzień dobry. U mnie się troszkę pozmieniało od czasu kiedy się ostatnio wypowiadałam w tym wątku. Bo odkąd na LTE nie pojawiły się konferencje to przestałam używać TeamTalka. Właśnie m.in. ze względu na to o czym tu kiedyś mówiłam, że na TeamTalku chyba nadal nie da się przewijać podczas streamowania. A na LTE nie owszem. No i w ogóle jakoś tak wygodniej, bo wszystko jest pod ręką, a TeamTalka teraz nawet na tym nowym komputerze nie posiadam.
Witam serdecznie, ja ostatnio byłem na TeamTalku przez krótki czas Bardzo mi się podobają dźwięki, które tam zostały dodane Ale tak, to już praktycznie na TeamTalku w ogóle nie przebywam Raz na jakiś czas jestem na konferencji Ale tak to zazwyczaj rozmawiam prywatnie Przez Eltyna A poza tym, jakby ktoś coś ode mnie potrzebował to wie gdzie mnie szukać
Ja i na jednym i na drugim siedzę, czyli i na teamtalku i na konferencjach, gdyż na teamtalku są osoby, które nie wchodzą na konferencje, z którymi chcą rozmawiać i jest odwrotnie, na konferencjach eltenowych są osoby, które nie chcą na teamtalka, więc ja to tak balansuję, można powiedzieć, między jednym a drugim i jedno i drugie ma swoje zalety i wady i jedno i drugie jest fajne i mi się podoba, więc tutaj to, no, tak to właśnie u mnie wygląda.
No mi w tym toku teraz się podoba jedna w sumie bardzo fajna funkcja, no dźwięki dźwiękami itp itd, ale mi się podobają tak zwane kanały ukryte, bo to jest właśnie bardzo fajne jeżeli ktoś właśnie chce jakąś tam prywatność swoją zachować czy coś, albo jest serdecznie prywatność, żeby jeden drugiego nie widział, bo może tak być, no to się po prostu tworzy kanał ukryty. I to jest właśnie bardzo fajne, to wiesz, chyba nie powiedzą o której wersji, a co do mnie, no to w sumie w większości jestem na prywatnym serwerze, a co do przytulnego miejsca, to owszem, gdzieś tam widnieje, gdzieś tam wiszę, ale mniej się jakby udzielam, mniej się odciszam. Ewentualnie jak ktoś coś chce, to... prywatna wiadomość, to wtedy się odciszę, ale zwykle, można powiedzieć, wiczę wyciszone.
No akurat te ukryte kanały na tym toku to bardzo fajna rzecz, potwierdzam. Tutaj akurat autor tego programu naprawdę wykazał się bardzo fajną inicjatywą. I te kanały prywatne są jak najbardziej fajne. No tutaj na Altenie jeżeli chodzi o konferencje to też w sumie jeżeli ktoś do kogoś zadzwoni no to też to jest jakby rozmowa prywatna, bo na konferencjach tego nie widać, jakby nie patrzeć. No to chyba jak na razie raczej tyle. Pozdrawiam i życzę miłego, słonecznego dnia.