Teamtalk i opinie
Wróć do Forum mieszane#81 dash
#82 Astenka
#83 lwica
#84 lukasz1993258
#85 DJGraco
#86 matid25
#87 lukasz1993258
#88 markus1234
Mam takie pytanie dotyczące TeamTalka. W jaki sposób można przenieść konfigurację TeamTalka z wersji Classic do wersji QT? Bo chciałbym mieć najnowszą wersję tego programu, żeby potem nie było jakiś niespodzianek, że mnie nagle zaczęło wywalać z serwerów. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam, życząc miłego poranka. Gdyby ktoś był chętny, żeby mi pomóc, to proszę pisać w tym wątku.
#89 balteam
A dalej się da podsłuchiwać bez kogoś wiedzy czy skasowali to w końcu?
#90 matid25
Jest ostry taki sygnał że użytkownik jest podsłuchiwany.
#91 DJGraco
Ja niestety nie znam takowego sposobu. Jest niby jakieś narządko, ale go nie testowałem. Ja swoje ustawienia przemigrowałem ręcznie.
#92 lukasz1993258
to podsłuchiwanie powinno być całkowicie zniesione, wgl, to co to ma być? 0 jakiej kolwiek prywatności.
#93 matid25
Gorzej podobnież da się podsłuchiwać wiadomości prywatne i czatu na danym kanale ale nie stestowałem tego jeszcze
#94 lukasz1993258
Nowięc tym bardziej uważam, że to chore, i naprawde nie rozumiem autora pod względem zaimplementowania takiej możliwości.
#95 markus1234
A jaki skrót klawiszowy służy do podsłuchiwania urzytkowników? Pytam tak z ciekawości.
#96 matid25
Ctrl szift i 4 ale może zrobić to tylko administrator
#97 daszekmdn
Wyeksportuj serwery pokolei do plików tt.
#98 markus1234
I tak właśnie zrobiłem, i teraz normalnie mi działa, chociaż na moim komputerze, czyli na Dellu, gdychcę się zalogować do serwera PrzytulneMiejsce, to nie mogę, bo krzyczy mi, że rzekomo nieprawidłowe dane, a dane są jak najbardziej poprawne. I wiem, zaraz ktoś mi powie, że halo, przecież miałeś to już tyle razy naprawiane, ale cóż ja na to poradzę, że to co chwilę mi się psuje? Więc proszę kogoś o pomoc z tym, bo mnie zaraz jakiś za przeproszeniem szlak trafi. Wczoraj mi się to stało, gdy chciałem dodać do teamtalka jeszcze 2 serwery oprócz tego PrzytulnegoMiejsca.
#99 matid25
Napisz do Violinista bo może zostało usunięte ci konto bo było pare reinstalacji serwera i nie ma domeny przytulnemiejsce.pl tylko miet.pl
#100 markus1234
Mam problem z TeamTalkiem na androidzie, czyli na Samsungu Galaxy S6. Kiedy chcę zmienić syntezator w TeamTalku, to po parunastu sekundach otrzymuję komunikat: "Aplikacja TeamTalk została zatrzymana". Co można w tej sytuacji zrobić? Czekam na odpowiedzi. Jest to android w wersji 7.0.