A czy nie trzeba tego robić z poziomu cmd? Jeśli tak to proszę o przypomnienie, trzeba tam jakąś wersje podawać.
1 likes
Jeśli sobie nie poradzi z pobraniem tego z poziomu startu SN to spróbuj z cmd w zasadzie to podaj cokolwiek tam.
Edited
OK, dzięki, zaktualizowałem
Cholera, wcięło mi dokumenty .odt, nie mam jak przetestować :(
Cholera, wcięło mi dokumenty .odt, nie mam jak przetestować :(
Właśnie znalazłem błąd.
Mam tą wersję co się automatycznie nie aktualizuje i kiedy wciskam CTRL + F (znajdź) i wpisuję słowo to wyszukuje, ale jakieś bzdury, nie odnajduje właściwego słowa
Mam tą wersję co się automatycznie nie aktualizuje i kiedy wciskam CTRL + F (znajdź) i wpisuję słowo to wyszukuje, ale jakieś bzdury, nie odnajduje właściwego słowa
A będzie kiedyś możliwość zkojażenia z tym typ plików?
1 likes
0.40:
Dodano zapisywanie do plików .docx Nie wiem dokładnie, jak działa, ale działa. Libre office otwiera. Natomiast na razie jeszcze nie kombinowałem tam nic z czcionką i formatowaniem tekstu podczas zapisu.
Dodano zapisywanie do plików .docx Nie wiem dokładnie, jak działa, ale działa. Libre office otwiera. Natomiast na razie jeszcze nie kombinowałem tam nic z czcionką i formatowaniem tekstu podczas zapisu.
OK, a gdzie ta wersja 0.40?
Na jakim updaterze? Uruchamiają simple notte woła o aktualizację, ale po restarcie komunikat pojawia się ponownie i tak w kółko
Edited
No niekoniecznie, po wciśnieciu OK, aby aktualizował jest komunikat, że program został zaktualizowany i zostanie uruchomiony ponownie, po ponownym uruchomieniu znowu komunikat o dostępnej aktualizacji.
Poza tym nie mam jak sprawdzić wersji bo w informacji nie ma wersji programu
Edit:
Próbowałem również przez wiersz poleceń, ale jak już wpisałem na końcu cd update.exe 040 otrzymuję komunikat o treści:
system nie może odnaleźć określonej ścieżki
Poza tym nie mam jak sprawdzić wersji bo w informacji nie ma wersji programu
Edit:
Próbowałem również przez wiersz poleceń, ale jak już wpisałem na końcu cd update.exe 040 otrzymuję komunikat o treści:
system nie może odnaleźć określonej ścieżki
no tak,, dzięki, zaćmienie hehe
Tak czy siak, nie chce się zaktualizować.
1 likes
Ehh, ściągnij sn.exe z https://nvps.pl/sn/sn.exe
Dzięki, jak widzę, nieco inaczej teraz to wygląda, niej siana :)
Zobaczymy jak się będzie sprawował w trakcie. Ale programik super.
Zobaczymy jak się będzie sprawował w trakcie. Ale programik super.
ale ma jedną podstawową wadę, nie da się zkojażyć z nim typuw plikuw.