1 likes
To żadna wada. Poza tym da się skojarzyć.
1 likes
Od wersji 0.42 zostanie wprowadzony system tłumaczeń oparty na gettext. Udostępnie repozytorium na githubie, gdzie umieszczę szablon tłumaczenia z Polskimi, domyślnymi cagami znaków, których używa się w programie, będzie więc można przetłumaczyć teoretycznie na każdy język, jaki komu przyjdzie do głowy.
Super, już się nie mogę doczekać :)
ale jak zkojażyć?
1 likes
Przypisać jako domyślny, a jak nie działa to coś w rejestrze, niestety ne wiem, gdzie.
1 likes
Wystarczy kontekstowy na np. notatniku, właściwości i przycisk "zmień" i tu odszukujesz simple note i zatwierdzasz.
1 likes
PdfY w wersj 1.5 nie działają, nie wiem dlaczego. Ktoś może potwierdzić, że nie wszystkie doumenty się otwierają?
1.5? Ja mam 0.40, i nie woła o aktualizację
1 likes
Chodzi o wersję formatu pdf. Sprawdź wszystkie pliki pdf jakie masz i sprawdx, czy aby na pewno da się to wszystko ogarnąć.
Ale 1,5? Ja mam wersję 11 (XI)
1 likes
Ehh, nie chodzi o adobe readera. Chodzi o wersję formatu pdf, nieważne. Sprawdź po prostu czy Ci się wszystkie pdfy otwierają.
A, to ja bylem pewny, że to zależne jest od wersji programu.
OK< ale jak narazie to ja nie trafiłem na pdf, którego nie udałoby mi się otworzyć.
OK< ale jak narazie to ja nie trafiłem na pdf, którego nie udałoby mi się otworzyć.
A jak się nazywa plik który aktualizuje simple note? ja pobrałem jakieś z któregoś linku co nawet kiedyś zgłaszałem że jeden fanfick nie chce się wczytywać ale nie wiem cóż.
Spoks nie ma problemu nie które pdf y otwiera niektóe nie. To zależy william hengforst arena otworzył ale sapkowskiego już nie.
1 likes
OK, ale czy te co nie otwiera to na pewno jest pdf, a nie skan czyli zdjęcie z rozszerzeniem pdf?
Nie to william henhfors magic the gatering arena jest pdf nie wiem nic o zdjęciach.
1 likes
Rafalko wrzuć w załączniku coś co nie otwiera, potzrebuje materiału do analizy.
nie mam tego ale link dotego fanfiction jest. https://www.fanfiction.net/s/7533198/1/Yu-Gi-Oh-5D-s-Over-the-Nexus jak wrzucam id z tego fanficka to tylko rozdział pierwszy otwiera reszty nie. To samo tyczy się reszty fanficków tego autora. Ewentualnie wpisz iris luster na fanfiction.net i sam po otwieraj nie które zobaczysz że nie chce otwierać wszystkich rozdziałów.